Düzenli Evimiz & Hayatımız

Iki gündür çok yoğundum akşam tam yatacakken hatırladım buraya bildirim yapmadığımı
Dünkü ödevi falan yaptım ama 4 makine çamaşır yıkadım dün.

Bugün yaptıklarımı yazayim bari
kahvaltı hazirlandi. Malum pazar biraz daha ozen biraz daha vakit demek.
mutfağı topladim.
elde yikanacaklar yıkandı.
yataklar toplandi.
dünkü çamaşırlarin biraz toplanip katlandı.
yeni çamaşır yıkanıp asıldı.( ders tekrarı bizim nevresimler vs)
çocuklarla kitapları silindi düzenlendi

O tarz sandalyem yok ama çocuklarla nasılsın olur bilemedim. Cam sehpa masadan pek hoşlanmıyorum ben tehlikeli geliyor bana hep
Ben de bunu diyecektim nego benden önce demiş. çocuklarla cam tehlikeli olmaz mı

Nego benim şu an çikolata kahve ben de açmak istiyorum nasıl yapıyorsun evde açıcıyla açıp bi kaç gün bekliyor musın boya için

Ulan niye hevesimi gırıyon soluk beniz değilim ben cila yap saçına renk akmadan o zaman iyi oluyormuş
Kız yok senin ten rengini bilmiyorum ki ben sana uyabilir olmazsa yaparım onda da egzantrik şeyler ekliyorlar mi içine bikac bakıp vazgecmistim
Canim kaç aydır boyamiyorum bayağı kendi saçım gelmişti. sadece uçlarında geçen seneden kalmıştı açık yerler. Direkt kendi saçıma boyuyorum ben bakiri. Sarıda acıyordum da. Çok mu koyu orijinal saçın?
Sana bakır tonları çok yakışır ama eleeee hoşsun
Ben seni birine benzetiyorum bu arada
Ayy nego inanır misin herkes birine benzetiyor beni ya. Valla bak istisnasız bi iki kişi değil özellikle yeni tanıştığım insanlar. Kendimden korkmaya başladım ezelden beri yüzümü başkası mı kullanıyordu diye zhsjjsjsjs

Kime de bakim

Nego benim şu an çikolata kahve ben de açmak istiyorum nasıl yapıyorsun evde açıcıyla açıp bi kaç gün bekliyor musın boya için
Canım saçım iyice yağlanınca yapıyorum açıcı. Kolay olsun dersen palette yoğun açıcı vat ondan al,ben klasik toz açıcı ile yaptım hu sefer. İçine biraz zeytinyağı damlatıyorum, yıkadıktan sonrada hindistan cevizi yağı sürüyorum ıslak saçıma yıpranmasın diye. Ertesi gün boyadım ama bir kaç gün beklemek daha sağlıklı tabii ki.

Benim saçım siyah canım tutmaz asla açıcı bişe tam açmıyor
A ha ha ya Nur Virali görünce seni görmüş gibi oluyorum

Benim saçım siyah canım tutmaz asla açıcı bişe tam açmıyor
A ha ha ya Nur Virali görünce seni görmüş gibi oluyorum
Anaa gercek mi
Daha önce şu bez bebek dizisindeki nana karakterine(evrim akına), Esra eroldaki şarkı söyleyen burcu muydu gözlüklü ona, Atiyeye ve birsuru kişiye benzettiler nasıl bu kadar birbirinden bağımsız kişilere benziyorum anlamıyorum şimdi de nur topu gibi bir nur viralimiz oldu

Gercekten ilginç ya sürekli birini andırıyorum demek ki

Ayyy yaaa hepsi çok farklı ama cidden yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…