Bak bünye bıkmış bizden biliyon ne var bi gün saldıysan yarın gene aynısın
Senaryo çok hüzünlü cidden ama eskileri hatırlatıyor bana, ergendim izlerken ablam ben ailecek izlerdik. Kaldırıldı izin verilmedi üzülmüştük kaliteli diziydi.Bilmez olaydımbenim ciğer ilk bölümde tükenmişti gidip gönül dağını izleyeyim birazcık ben de
Sağlıkla tüketin inş. ben bebişle yaptım tam bi perişanlıktı kışın rahat ederiz ama inş.:)Dunden beri domatesin icindeyim gına geldi artikesime dedim yeter artik alma 2gunumu yedi ya cok zor oldu esim yardim ettigi halde. Neyse kışın rahat edicez insallah
Maalesef sallanan sandalye ya da salıncak kullanmadık, ama çok güzel bir fikir bence. Ikea da daha minimal tasarımlı sallanan sandalye var, alırsam ben o tarz bir şey alırım. Dübelle yukarıdan tutturulan salıncak evde herkesin kullanımına uygun olmaz, taşımaz diye düşünüyorum.Kızlar size birşey danışmak istiyorum sallanan sandalye, koltuk tarzı birşey almak istiyorum kullananız var mı acaba? Okuma köşesi yaparım diye düşündüm kışta geliyor bol bol okurum inş.
Yada tavandan dübelle tutturulan salıncaklar varya makromeden yapılan ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi.?
Vivense de indirim var orta sehpa düşünüyorum fakat cam nasıl olur sizce çok toz tutuyor mu? Temizlik açısından korktum biraz siyah cam tozu çok belli eder mi?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum
Sen hiç uyumadın mı bonusum
bi süpürge yaparım bugün herif evde
Kızlar size birşey danışmak istiyorum sallanan sandalye, koltuk tarzı birşey almak istiyorum kullananız var mı acaba? Okuma köşesi yaparım diye düşündüm kışta geliyor bol bol okurum inş.
Yada tavandan dübelle tutturulan salıncaklar varya makromeden yapılan ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi.?
Vivense de indirim var orta sehpa düşünüyorum fakat cam nasıl olur sizce çok toz tutuyor mu? Temizlik açısından korktum biraz siyah cam tozu çok belli eder mi?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum
Bu ara yazmayı unutuyorum ama günlük işlerimi heo yapıyorum.
Bir arpa öne gidemiyorum işte.
O dut her gün telli sandalyelerini siliyordur delireceğum