Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar bir şey sorcam bu arada. Supurgenin şu hortumunu falan nasıl temizliyorsunuz. Bir de şu ucu varya onu söküp temizleme videoları gördüm internette ama her modele uymuyormus elimde kalmasın süpürge bir de.
Yapaniniz var mi?
Yıkıyorum ben her şeyini😁

Kızlar size birşey danışmak istiyorum sallanan sandalye, koltuk tarzı birşey almak istiyorum kullananız var mı acaba? Okuma köşesi yaparım diye düşündüm kışta geliyor bol bol okurum inş.😁
Yada tavandan dübelle tutturulan salıncaklar varya makromeden yapılan ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi.?
Vivense de indirim var orta sehpa düşünüyorum fakat cam nasıl olur sizce çok toz tutuyor mu? Temizlik açısından korktum biraz siyah cam tozu çok belli eder mi?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum😁🙃
O tarz sandalyem yok ama çocuklarla nasılsın olur bilemedim. Cam sehpa masadan pek hoşlanmıyorum ben tehlikeli geliyor bana hep😬

Ooo en sevdiğim :KK70:
Yıkıyorum ben her şeyini😁
E ben de yikiyodum o zaman devam edeyim madem herkes yikiyormus😂
Kız şu an kafamda aynı renk var🤣🤣
O zaman sana bir şey tavsiye edeyim bu renk çabuk akiyo safti kayiyorya. Geçici boya varmış. Jeans color sonbahar Kızılı. Boyadiktan sonra canlandırmak için geçici boya kullaniyolarmis. Ben de ilk defa denicem. Sürekli komple kalici boya yapmaya gerek kalmiyormus o zaman😬 bu rengi çok seviyorum ama hep vazgeciyordum hemen soluyor diye çözümü buymus

Küllü kumral yapıcam inş tarçın çok hoştır denemediğim bir o kaldı 🤓
Çok hostir ama benane bakımı zor :KK70: yıllardır sari kullaniyodum onda bu kadar zorlanmiyordum. Bunun ağzı yüzü kayıyor iki hafta sonra çok yoruyor insani😂

Küllü kumralı da coook beğenirim bi ara takmistim en sonunda o küllulugu tutturdum bi baktım çok kötü oldu ruh gibi gösterdi yüzümü. Üzülerek geri döndüm😂
Sen de benim gibi değişikliği seviyorsun demek🤭

Çok hostir ama benane bakımı zor :KK70: yıllardır sari kullaniyodum onda bu kadar zorlanmiyordum. Bunun ağzı yüzü kayıyor iki hafta sonra çok yoruyor insani😂

Küllü kumralı da coook beğenirim bi ara takmistim en sonunda o küllulugu tutturdum bi baktım çok kötü oldu ruh gibi gösterdi yüzümü. Üzülerek geri döndüm😂
Sen de benim gibi değişikliği seviyorsun demek🤭
Ulan niye hevesimi gırıyon soluk beniz değilim ben 😭 cila yap saçına renk akmadan o zaman iyi oluyormuş

Maalesef sallanan sandalye ya da salıncak kullanmadık, ama çok güzel bir fikir bence. Ikea da daha minimal tasarımlı sallanan sandalye var, alırsam ben o tarz bir şey alırım. Dübelle yukarıdan tutturulan salıncak evde herkesin kullanımına uygun olmaz, taşımaz diye düşünüyorum.
Siyah cam sehpa da özellikle güneşin vurma açısına göre çok tozu belli eder.🌹
Salıncaklar taşıyor diye biliyorum canım bayağ yetişkinde biniyor çocuklarda.😊
Salonunum direkt güneş alıyor😁
Fikirlerin için de ayrıca çok teşekkür ederim.🙏😌

X