- 25 Ekim 2013
- 7.949
- 18.861
- 50
Sağolasın canım, sen naptın tekrar test yaptırdınmıÇok güzel görünüyor eline sağlık abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım, sen naptın tekrar test yaptırdınmıÇok güzel görünüyor eline sağlık abla
geçmiş olsun efserHissetmemenn iyi olmuş
Amaaa havucu unuttumİçine havuçda koy servis yaparken de bol limonlu ohhh mis gibi afiyetle şifa olsun
Benim de 2.pişirisimBn hiç pişirmemişim
Geçmiş olsun tez vakitte geçer inşaAllahHanımlar idrar yolu enfeksiyonu için önerebileceğiniz doğal yöntem var mı, ne zaman tedavi görsem enfeksiyon başlıyor ilaç kullanmak istemiyorum bıktım hep ilaç ilaç doğal şeyler varsa fikirlerinizi almak isterim
Yarın kan verecem abla ama umudum yok belli birşey zaten ona göre hazırladım kendimiSağolasın canım, sen naptın tekrar test yaptırdınmı
Yok sevmiyorum eşimde sevmiyor diye hiç pişirmedimÇok severim bol limon zeytinyaglı
Sevmez misin
Sağol abla inşallah
Buyur gel abla misafirim olBen halen işteyim birazdan çıkıcam
Sofra kuran varsa geleyim hazır yemek ne iyi giderdi
Gel penyezim, bende şimdi yedim yalnızım fırında izmir köfte yaptım, salata ve turşu da var biber kızartması var yoğurtlu çayıda demledim içerizBen halen işteyim birazdan çıkıcam
Sofra kuran varsa geleyim hazır yemek ne iyi giderdi
Sağol ablageçmiş olsun efser
Sağol şekerciğim Rabbim hepimizi korusun kuzumGeçmiş olsun efser bugün sabaha karşı bizim burda da olmuş yine
Bol su içmek iyi geliyor onun dışında bilmiyorumHanımlar idrar yolu enfeksiyonu için önerebileceğiniz doğal yöntem var mı, ne zaman tedavi görsem enfeksiyon başlıyor ilaç kullanmak istemiyorum bıktım hep ilaç ilaç doğal şeyler varsa fikirlerinizi almak isterim
11 de çıkmışım aha şimdi geldimBonus mübarek bu gün neredesin
Gelir gelmez gördüğüm mesaj dhdhjddkdk11 de çıkmışım aha şimdi geldim
Ay öyle oldu sanki onu yazmak için gelmişim gibiloraaa yaptı espriyi gitti