- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.326
- 36
Yemek piştikten sonra sileyim demiştim o arada da kahve için süt koydum işte. Sütün taşacağı içime doğmuşOcağı silmedim derken Eki Görüntüle 3142711
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek piştikten sonra sileyim demiştim o arada da kahve için süt koydum işte. Sütün taşacağı içime doğmuşOcağı silmedim derken Eki Görüntüle 3142711
Iki gündür çok yoğundum akşam tam yatacakken hatırladım buraya bildirim yapmadığımı9 ekim ödevi
Bugün ödev yok konu tekrarı yapalım
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Black Light
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
S Sifayildizi
Kızlar size birşey danışmak istiyorum sallanan sandalye, koltuk tarzı birşey almak istiyorum kullananız var mı acaba? Okuma köşesi yaparım diye düşündüm kışta geliyor bol bol okurum inş.
Yada tavandan dübelle tutturulan salıncaklar varya makromeden yapılan ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi.?
Vivense de indirim var orta sehpa düşünüyorum fakat cam nasıl olur sizce çok toz tutuyor mu? Temizlik açısından korktum biraz siyah cam tozu çok belli eder mi?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum
Ben de bunu diyecektim nego benden önce demiş. çocuklarla cam tehlikeli olmaz mıO tarz sandalyem yok ama çocuklarla nasılsın olur bilemedim. Cam sehpa masadan pek hoşlanmıyorum ben tehlikeli geliyor bana hep
Sagolasin canimcimHemsirecik geçmiş olsun canım
Bugünleri görecek miydikEv süpürülecek amaaaan oturdum kahve içip saçma sapan dizi bakıcam Eki Görüntüle 3142719
Nego benim şu an çikolata kahve ben de açmak istiyorum nasıl yapıyorsun evde açıcıyla açıp bi kaç gün bekliyor musın boya içinBenim kafa turuncu şu an bakır kahve ile cila yapıcam yarın bakayım da bir boyalara. Senin saç açık renk açıcı olmadan tutuyordur ben önce açıcı kullanıyorum maalesef
Portakal gibi geziyorum evde
Bakayım o dediğine istediğim rengi oturtayımda.
Kız yok senin ten rengini bilmiyorum ki ben sana uyabilir olmazsa yaparım onda da egzantrik şeyler ekliyorlar mi içine bikac bakıp vazgecmistimUlan niye hevesimi gırıyon soluk beniz değilim ben cila yap saçına renk akmadan o zaman iyi oluyormuş
Canim kaç aydır boyamiyorum bayağı kendi saçım gelmişti. sadece uçlarında geçen seneden kalmıştı açık yerler. Direkt kendi saçıma boyuyorum ben bakiri. Sarıda acıyordum da. Çok mu koyu orijinal saçın?Benim kafa turuncu şu an bakır kahve ile cila yapıcam yarın bakayım da bir boyalara. Senin saç açık renk açıcı olmadan tutuyordur ben önce açıcı kullanıyorum maalesef
Portakal gibi geziyorum evde
Bakayım o dediğine istediğim rengi oturtayımda.
Ayy nego inanır misin herkes birine benzetiyor beni ya. Valla bak istisnasız bi iki kişi değil özellikle yeni tanıştığım insanlar. Kendimden korkmaya başladım ezelden beri yüzümü başkası mı kullanıyordu diye zhsjjsjsjsSana bakır tonları çok yakışır ama eleeee hoşsun
Ben seni birine benzetiyorum bu arada
Teşekkür ederim ayricaSana bakır tonları çok yakışır ama eleeee hoşsun
Ben seni birine benzetiyorum bu arada
Yoruldum levaiz topladım süpür aynı bezdum canımdanSelamlar:)
Bugünleri görecek miydik
Canım saçım iyice yağlanınca yapıyorum açıcı. Kolay olsun dersen palette yoğun açıcı vat ondan al,ben klasik toz açıcı ile yaptım hu sefer. İçine biraz zeytinyağı damlatıyorum, yıkadıktan sonrada hindistan cevizi yağı sürüyorum ıslak saçıma yıpranmasın diye. Ertesi gün boyadım ama bir kaç gün beklemek daha sağlıklı tabii ki.Nego benim şu an çikolata kahve ben de açmak istiyorum nasıl yapıyorsun evde açıcıyla açıp bi kaç gün bekliyor musın boya için
Benim saçım siyah canım tutmaz asla açıcı bişe tam açmıyorKız yok senin ten rengini bilmiyorum ki ben sana uyabilir olmazsa yaparım onda da egzantrik şeyler ekliyorlar mi içine bikac bakıp vazgecmistim
Canim kaç aydır boyamiyorum bayağı kendi saçım gelmişti. sadece uçlarında geçen seneden kalmıştı açık yerler. Direkt kendi saçıma boyuyorum ben bakiri. Sarıda acıyordum da. Çok mu koyu orijinal saçın?
Ayy nego inanır misin herkes birine benzetiyor beni ya. Valla bak istisnasız bi iki kişi değil özellikle yeni tanıştığım insanlar. Kendimden korkmaya başladım ezelden beri yüzümü başkası mı kullanıyordu diye zhsjjsjsjs
Kime de bakim
Anaa gercek miBenim saçım siyah canım tutmaz asla açıcı bişe tam açmıyor
A ha ha ya Nur Virali görünce seni görmüş gibi oluyorum
Ayyy yaaa hepsi çok farklı ama cidden yaaaAnaa gercek mi
Daha önce şu bez bebek dizisindeki nana karakterine(evrim akına), Esra eroldaki şarkı söyleyen burcu muydu gözlüklü ona, Atiyeye ve birsuru kişiye benzettiler nasıl bu kadar birbirinden bağımsız kişilere benziyorum anlamıyorum şimdi de nur topu gibi bir nur viralimiz oldu
Gercekten ilginç ya sürekli birini andırıyorum demek ki
Yaziklar olsun biriniz de demiyorsunuz ki aaa aynı Adriana limasinAyyy yaaa hepsi çok farklı ama cidden yaaa
Kızıma kavuştumİyi yolculuklar canım
Gözün aydın canım benimKızıma kavuştum
Sağol canımGözün aydın canım benim
Kız Adriana kim sen çok güzelsin maşallah görünce insanın içi açılıyorYaziklar olsun biriniz de demiyorsunuz ki aaa aynı Adriana limasin