Düzenli Evimiz & Hayatımız

Iki gündür çok yoğundum akşam tam yatacakken hatırladım buraya bildirim yapmadığımı :olamaz:
Dünkü ödevi falan yaptım ama 4 makine çamaşır yıkadım dün.

Bugün yaptıklarımı yazayim bari :eek:
kahvaltı hazirlandi. Malum pazar biraz daha ozen biraz daha vakit demek.
mutfağı topladim.
elde yikanacaklar yıkandı.
yataklar toplandi.
dünkü çamaşırlarin biraz toplanip katlandı.
yeni çamaşır yıkanıp asıldı.( ders tekrarı bizim nevresimler vs)
çocuklarla kitapları silindi düzenlendi

Ev süpürülecek amaaaan oturdum kahve içip saçma sapan dizi bakıcam 😁
B612_20221009_145208_797.jpg

Kızlar size birşey danışmak istiyorum sallanan sandalye, koltuk tarzı birşey almak istiyorum kullananız var mı acaba? Okuma köşesi yaparım diye düşündüm kışta geliyor bol bol okurum inş.😁
Yada tavandan dübelle tutturulan salıncaklar varya makromeden yapılan ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi.?
Vivense de indirim var orta sehpa düşünüyorum fakat cam nasıl olur sizce çok toz tutuyor mu? Temizlik açısından korktum biraz siyah cam tozu çok belli eder mi?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum😁🙃

O tarz sandalyem yok ama çocuklarla nasılsın olur bilemedim. Cam sehpa masadan pek hoşlanmıyorum ben tehlikeli geliyor bana hep😬
Ben de bunu diyecektim nego benden önce demiş. çocuklarla cam tehlikeli olmaz mı

Benim kafa turuncu şu an🤣 bakır kahve ile cila yapıcam yarın bakayım da bir boyalara. Senin saç açık renk açıcı olmadan tutuyordur ben önce açıcı kullanıyorum maalesef 😑
Portakal gibi geziyorum evde🤣🤣
Bakayım o dediğine istediğim rengi oturtayımda.
Nego benim şu an çikolata kahve ben de açmak istiyorum nasıl yapıyorsun evde açıcıyla açıp bi kaç gün bekliyor musın boya için

Ulan niye hevesimi gırıyon soluk beniz değilim ben 😭 cila yap saçına renk akmadan o zaman iyi oluyormuş
Kız yok senin ten rengini bilmiyorum ki ben :KK70: sana uyabilir 😍 olmazsa yaparım onda da egzantrik şeyler ekliyorlar mi içine bikac bakıp vazgecmistim
Benim kafa turuncu şu an🤣 bakır kahve ile cila yapıcam yarın bakayım da bir boyalara. Senin saç açık renk açıcı olmadan tutuyordur ben önce açıcı kullanıyorum maalesef 😑
Portakal gibi geziyorum evde🤣🤣
Bakayım o dediğine istediğim rengi oturtayımda.
Canim kaç aydır boyamiyorum bayağı kendi saçım gelmişti. sadece uçlarında geçen seneden kalmıştı açık yerler. Direkt kendi saçıma boyuyorum ben bakiri. Sarıda acıyordum da. Çok mu koyu orijinal saçın?
Sana bakır tonları çok yakışır ama eleeee hoşsun :KK8: :KK8:
Ben seni birine benzetiyorum bu arada😁
Ayy nego inanır misin herkes birine benzetiyor beni ya. Valla bak istisnasız bi iki kişi değil özellikle yeni tanıştığım insanlar. Kendimden korkmaya başladım ezelden beri yüzümü başkası mı kullanıyordu diye zhsjjsjsjs

Kime de bakim😬

Nego benim şu an çikolata kahve ben de açmak istiyorum nasıl yapıyorsun evde açıcıyla açıp bi kaç gün bekliyor musın boya için
Canım saçım iyice yağlanınca yapıyorum açıcı. Kolay olsun dersen palette yoğun açıcı vat ondan al,ben klasik toz açıcı ile yaptım hu sefer. İçine biraz zeytinyağı damlatıyorum, yıkadıktan sonrada hindistan cevizi yağı sürüyorum ıslak saçıma yıpranmasın diye. Ertesi gün boyadım ama bir kaç gün beklemek daha sağlıklı tabii ki.

Kız yok senin ten rengini bilmiyorum ki ben :KK70: sana uyabilir 😍 olmazsa yaparım onda da egzantrik şeyler ekliyorlar mi içine bikac bakıp vazgecmistim

Canim kaç aydır boyamiyorum bayağı kendi saçım gelmişti. sadece uçlarında geçen seneden kalmıştı açık yerler. Direkt kendi saçıma boyuyorum ben bakiri. Sarıda acıyordum da. Çok mu koyu orijinal saçın?

Ayy nego inanır misin herkes birine benzetiyor beni ya. Valla bak istisnasız bi iki kişi değil özellikle yeni tanıştığım insanlar. Kendimden korkmaya başladım ezelden beri yüzümü başkası mı kullanıyordu diye zhsjjsjsjs

Kime de bakim😬
Benim saçım siyah canım tutmaz asla açıcı bişe tam açmıyor 🤣
A ha ha ya Nur Virali görünce seni görmüş gibi oluyorum 😁

Benim saçım siyah canım tutmaz asla açıcı bişe tam açmıyor 🤣
A ha ha ya Nur Virali görünce seni görmüş gibi oluyorum 😁
Anaa gercek mi :KK70:
Daha önce şu bez bebek dizisindeki nana karakterine(evrim akına), Esra eroldaki şarkı söyleyen burcu muydu gözlüklü ona, Atiyeye ve birsuru kişiye benzettiler nasıl bu kadar birbirinden bağımsız kişilere benziyorum anlamıyorum :KK70: :KK70: şimdi de nur topu gibi bir nur viralimiz oldu😂

Gercekten ilginç ya sürekli birini andırıyorum demek ki🤔

Anaa gercek mi :KK70:
Daha önce şu bez bebek dizisindeki nana karakterine(evrim akına), Esra eroldaki şarkı söyleyen burcu muydu gözlüklü ona, Atiyeye ve birsuru kişiye benzettiler nasıl bu kadar birbirinden bağımsız kişilere benziyorum anlamıyorum :KK70: :KK70: şimdi de nur topu gibi bir nur viralimiz oldu😂

Gercekten ilginç ya sürekli birini andırıyorum demek ki🤔
Ayyy yaaa :KK70: :KK70: :KK70: hepsi çok farklı ama cidden yaaa

X