Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teşekkür ederim. Evet öyle söyledi doktor. Kanda bi değer varmış inr sanırım. 2 ile 3 arasında olması gerekiyor 2 nin altına düşerse pıhtı atar dedi. Ritim bozukluğuyla alakalı dedi
anladım çok geçmiş olsun

bakalım annemin sonucları nasıl cıkacak, sız yazınca endıse ettım ben de.

Günaydın herkese
Dün akşama misafirim vardı
Dün sabahtan beri iş yaptım, evi süpürüp sildim. Lavaboyu, tuvaleti cifledim, yıkadım. Bir ara dışarı çıktık annemle teyzemle. Birkaç eksiği aldım evime. Gelince yemek yedik sonra saçımı boyadık. Akşama da misafirlerim geldi. Hep birlikte oturduk. Onlar gidince ben de yalandan ortalığı toparladım. Şimdi de uyandım, kahvaltı yaptık. Baya bi işim var. Bitirince tekrar yazarım buraya inşallah

Amin inşallah canm Allah razı olsun
Gebe olunca idrar yolu enfeksiyonu gelip beni buluyor çok zorluyor beni
Doktora sordun mu ben turna yemişi hapı önermiştim. Ya da turna yemişi alıp yiyebilirsin izin verirse. Nioli yağını biliyor musun o da iyi geliyor. Enfeksiyon gebelikte sıkıntı çünkü doktor bişey vermedi mi

güzelse gerçekten bende alayım böyle bir şeye ihtiacım var
Bende çok fazla var bunu bayadır kullanmıyordum. Duvardan halıdan ve kanepeden keçeli kalem lekelerini çıkardı

Şunu da öneririm. Geçenlerde bi fenomende gördüm. Gerçekten çok iyi. Ahsenin üstü komple boyaydı bundan sıktım attım tek leke kalmamış

favoriledim ikisini de teşekkür ederim

Ayy sormayı unuttum doktora sorayım uygun görürse kullanayım canm sağol hatırlattığın için
Tek kullanımlık toz antibiyotik vermişti kullandm hiç bana mısın demedi yine yanma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…