- 2 Ağustos 2013
- 34.334
- 102.588
Allah yardımcın olsun mavi. Sağlıkla ilerlesin inşallah@Aktif Lora gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahbana da dua edin
Benim düşük riski var yatıyorum şuanduanızdan eksik etmeyin beni
Şu üst kısmı pembe olanGeçen biri daha söyledi güzel diye. Hangi rengini kullanıyorsun sen ben de alayım. Madem herkes almış ben de popüler kültürün kölesi olayım
Şükür iyiyim. Mecbur buluyoruz arayı
anladım çok geçmiş olsunTeşekkür ederim. Evet öyle söyledi doktor. Kanda bi değer varmış inr sanırım. 2 ile 3 arasında olması gerekiyor 2 nin altına düşerse pıhtı atar dedi. Ritim bozukluğuyla alakalı dedi
Sorun çıkmaz umarımanladım çok geçmiş olsun
bakalım annemin sonucları nasıl cıkacak, sız yazınca endıse ettım ben de.
amin inşallah, haftasonuna kadar herşeyi görmüş olacağız bakalım... bekliyoruzSorun çıkmaz umarım
Sağol canım evet dün annem geldi sağolsunAllah yardımcın olsun canımyanında biri var mı?
Sana da geçmiş olsun canım nolduHastaneye gidip geldik kan verdim hormonlara bakılacak.
Oradan da markete gittik.
Açım ama bi çay demliyim. O zamana kadar da etrafı toplayayım. Oturdukça oturasım geliyor çünkü
Amin inşallah canm Allah razı olsunAllah yardımcın olsun mavi. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Geçmiş olsunAmin inşallah canm Allah razı olsun
Gebe olunca idrar yolu enfeksiyonu gelip beni buluyor çok zorluyor beni
sağol canım size de çok geçmiş olsun Allah sağlık versinGeçmiş olsun canım
güzelse gerçekten bende alayım böyle bir şeye ihtiacım varŞu üst kısmı pembe olan
ThePinkStuff The Pink Stuff Oxi Leke Çıkarıcı Spreyi 500 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ThePinkStuff The Pink Stuff Oxi Leke Çıkarıcı Spreyi 500 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Doktora sordun mu ben turna yemişi hapı önermiştim. Ya da turna yemişi alıp yiyebilirsin izin verirse. Nioli yağını biliyor musun o da iyi geliyor. Enfeksiyon gebelikte sıkıntı çünkü doktor bişey vermedi miAmin inşallah canm Allah razı olsun
Gebe olunca idrar yolu enfeksiyonu gelip beni buluyor çok zorluyor beni
Bende çok fazla var bunu bayadır kullanmıyordum. Duvardan halıdan ve kanepeden keçeli kalem lekelerini çıkardıgüzelse gerçekten bende alayım böyle bir şeye ihtiacım var
favoriledim ikisini de teşekkür ederimBende çok fazla var bunu bayadır kullanmıyordum. Duvardan halıdan ve kanepeden keçeli kalem lekelerini çıkardı
Şunu da öneririm. Geçenlerde bi fenomende gördüm. Gerçekten çok iyi. Ahsenin üstü komple boyaydı bundan sıktım attım tek leke kalmamış
CLEANPOWER Çok Amaçlı Leke Çıkarıcı 4
CLEANPOWER Çok Amaçlı Leke Çıkarıcı 4'lü Konsantre Paket Mikrofiber Bez Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayy sormayı unuttum doktora sorayım uygun görürse kullanayım canm sağol hatırlattığın içinDoktora sordun mu ben turna yemişi hapı önermiştim. Ya da turna yemişi alıp yiyebilirsin izin verirse. Nioli yağını biliyor musun o da iyi geliyor. Enfeksiyon gebelikte sıkıntı çünkü doktor bişey vermedi mi
Kuru dutu da dene canım inşallah geçer hemenAyy sormayı unuttum doktora sorayım uygun görürse kullanayım canm sağol hatırlattığın için
Tek kullanımlık toz antibiyotik vermişti kullandm hiç bana mısın demediyine yanma oluyor
Sağol canım önemli bişey değil hormonlarıma bakacak. Geçen prolaktin im düşük çıkmıştı, ilaç başlayabiliriz dedi.Sana da geçmiş olsun canım noldu