bence gereksiz masraf avizeBen 13 yıllık evliyim bendede hep ampul var
Bende 32yim ay yaşlanmısız yaben ve bonus 34 yaşında efo 36 yaşında
NİYE kız güzel olmazmı şöyle en şıklarındanbence gereksiz masraf avize
deneyim kazandık diyelim bi nebze avunalım benceBende 32yim ay yaşlanmısız ya
Aaaa şimdi mi nooooo noooo yarına ilave olsun demek istedimbak yaa ne diyo
oturuyoduk şurda ne güzel
güzel olur tabi.ama benim eşyalar da hurda.oturduğum evi komple değişmem lazım yeni bi ev yeni eşyalar.avizeyle olacak iş değil sadeceNİYE kız güzel olmazmı şöyle en şıklarından
Canım benim eşyalarda eski.ben lojmanda oturuyorum..tayinmizi yapsalar kendi evimize geçip evide yenilicez esyalarıda.ah bi gönderselergüzel olur tabi.ama benim eşyalar da hurda.oturduğum evi komple değişmem lazım yeni bi ev yeni eşyalar.avizeyle olacak iş değil sadece
aynen şu yaz bi bitseydi hayırlısıylaAnamla çarşıya indik nekadar bunaltıcı hava var vallahi ne ev işine ne gezmeğe yaramaz
ay tez zamanda tayininiz çıksın güzel bi yere inşallah güzel güzel eşyalarını alırsın.o evi temizlemek de zevk verir insana valla.oh be der insan kahvesini içerken.Canım benim eşyalarda eski.ben lojmanda oturuyorum..tayinmizi yapsalar kendi evimize geçip evide yenilicez esyalarıda.ah bi gönderseler
Aynen valla sırf evim daha temiz görünsün diye istiyorum yeni eşyaları.eşim istersen bu eve alalım eşya dedi.ben yok dedim eski eve ne eşya alıcamay tez zamanda tayininiz çıksın güzel bi yere inşallah güzel güzel eşyalarını alırsın.o evi temizlemek de zevk verir insana valla.oh be der insan kahvesini içerken.
ben de türkiyeye dönsem orta halli eşyalara bile razıyım.yeterki kurtulim şu ikinci el hayattan
lojmanlar eski oluyo di miAynen valla sırf evim daha temiz görünsün diye istiyorum yeni eşyaları.eşim istersen bu eve alalım eşya dedi.ben yok dedim eski eve ne eşya alıcam
Evet canım bide küçük.kendi evim ne kadar güzel kocaman. Ama işte Allah nasip etmezse olmuyor.nasip ne diyelim.inşallah seninde gönlüne göre olurlojmanlar eski oluyo di mi
Kız dur daha kemiklerimiz yeni ısındı.aynen şu yaz bi bitseydi hayırlısıyla
Kıprıs' da ne kadar kalacaksınız? Geçicisiniz değil mi?ay tez zamanda tayininiz çıksın güzel bi yere inşallah güzel güzel eşyalarını alırsın.o evi temizlemek de zevk verir insana valla.oh be der insan kahvesini içerken.
ben de türkiyeye dönsem orta halli eşyalara bile razıyım.yeterki kurtulim şu ikinci el hayattan
9 senedir burdayız.çok şükür bi ev alamadık dahaKıprıs' da ne kadar kalacaksınız? Geçicisiniz değil mi?
Kıbrıs çok pahalı duyduğuma göre. Allah yardımcınız olsun..9 senedir burdayız.çok şükür bi ev alamadık daha
bi ev alıp en yüksek ödemeyle bitirip dönücez kısmetse
sende mi yaz severlerdensin.ben yazı hiç sevmem .serin hava severim benKız dur daha kemiklerimiz yeni ısındı.