Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen valla.ya ben normalde adanalıyım.ama hiçbi bayramda kimsenin tatlı yaptığını görmedim. Ama şuan başka bi şehirde yaşıyorum iç Anadoluda burda muhakkak yaparlar.Aman hazır baklava aldırcam bu sefer, niye yapıyorum ki, kim kıymet biliyor
Sivas diyor susuyorum bayram hazırlığı tam bir seromoni burdaaynen valla.ya ben normalde adanalıyım.ama hiçbi bayramda kimsenin tatlı yaptığını görmedim. Ama şuan başka bi şehirde yaşıyorum iç Anadoluda burda muhakkak yaparlar.
Aynen aynen yakınızSivas diyor susuyorum bayram hazırlığı tam bir seromoni burda
Alsın kız bırak içinden gelmiş kadınınaynen kuzum ben de napsam bilemedim.anam tutturdu ille ben alcam bileti sen para koyma diye.ama bilet pahallanınca kıyamıyom da kadıncağıza yazık bayram ikramiyesiyle alcak kıyamam :)
A ha ha yok kız ben camdan asla öyle sarkmam çok dikkat ederim
valla aklıma ilk sen geldin bilemiyom artık yaniAlsın kız bırak içinden gelmiş kadının
A ha ha yok kız ben camdan asla öyle sarkmam çok dikkat ederim
Görev tamamdır6 ağustos ödevi :
Buzdolabı temizlemek, mutfak avize lamba artık hangisini kullanıyorsanız onu silmek
Nego
@malii
Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
@dstn33
@CocoChanelmademoiselle
@Psikolojik Deliii
@sweet mom
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35
@Feminas
ben 8 yıllık evliyim bende de hep ampul varEvleneli 3 ay oldu benim hala avizem yok ampulleri mı silicem
ben ve bonus 34 yaşında efo 36 yaşındayaşlarınızı bilmiyorum ama hepinize abla diye sarilasim var ya buranın enerjisine bayıldım ilk günden beri
Bizim televizyonun altındaki dolapta evdeki her eşyadan birer parca var sanırımtelevizyonun altındaki dolabı açtım şimdi ne varsa tepmişim içine ayy tam rezillik
enem sen daha minnakmışsın ne güzelBen de 23 yaşındayım
Bizim televizyonun altındaki dolapta evdeki her eşyadan birer parca var sanırım
Allahtan ilaçları topladım da efsonun sayesinde biraz rahatladı
Bende 30 um sendromsuz 30yaşlarınızı bilmiyorum ama hepinize abla diye sarilasim var ya buranın enerjisine bayıldım ilk günden beri
Benimde aynı Nego Cun bi odev versende halletsekenem sen daha minnakmışsın ne güzel
23 yaşımda olmak için neler verirdim
benim dolap da aynı valla.mum poşeti tornavida anahtarlık kitaplar
Ben 13 yıllık evliyim bendede hep ampul varben 8 yıllık evliyim bende de hep ampul var
bak yaa ne diyoBenimde aynı Nego Cun bi odev versende halletsek