Düzenli Evimiz & Hayatımız

ağız şapırtısına ben de gelemem.markette çalışan bi pakistanlı vardı.adam öyle bi yemek yerdi ki aman yarabbim keçi gibi de ses çıkarırdı boğazını temizlerdi,şapır şupur.o gelmeden aceleyle yer kalkardım
onlarda adetmiş ağız şapırtısı teşekkür belirtisiymiş güyya
sahanda yumurta yersem ben de falan ben de değişirim bardağımı sevmem kokusunu .ama seninki de aşırı takıntıymış bacım

Hay onların teşekkürüne dikiş kursunda hocamız sakıza çok gıcıktı kimse çiğnemiyodu.
Otobüste birinin sakızını aldım derdi hep

Hiçte takıntı değil alışkanlık

Hay onların teşekkürüne dikiş kursunda hocamız sakıza çok gıcıktı kimse çiğnemiyodu.
Otobüste birinin sakızını aldım derdi hep

Hiçte takıntı değil alışkanlık
sakıza ben de gelemem ne erkekte ne kadında tahammülüm yok.ağzını yaya yaya cak cak cak bi de çıt çıt ses çıkartanlar var çiğnerken

Bardak kısmı hariç diğer söylediklerinin fazlası var eksiği yok sakız çiğneyenleri fursam kaç yıl yerim

Nego Sen bardaklara bi alıcı gözüyle bak hele
O da eksik kalsın Bonus takıntılarım yeter bana
Bugün karataya başlayasım var.ama sabah karam gurme yedim.bi bitmedi kampanyası ya her seferinde elim gidiyo markette
Ayy ayy bende şu bayram bir geçse kocamla başlıycam inşaallah
Kalk kız, sıcaksa sıcak duşa girerdin

İşin şakası bu tabi, ben teraziyim, bunu kocama gönderdim, sinsilerin arasında kaldım diyordum inanmıyordun gördün mü diye ailesinin burçlarını yazdım tek tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…