ağız şapırtısına ben de gelemem.markette çalışan bi pakistanlı vardı.adam öyle bi yemek yerdi ki aman yarabbim keçi gibi de ses çıkarırdı boğazını temizlerdi,şapır şupur.o gelmeden aceleyle yer kalkardımYok valla yaşlanıyon ilkinde anlamamalar falan
Baya lan çay içerken bişeyler yiyoruz ya zaten masadaki en temiz bardak benimki ama yinede mutlaka bi tur değişiyorum.
Sadece o değil yumurta yersem o çatalla daha başka bişey yiyemiyorum.
Kim olursa olsun sofrada yakın kişi uzak kişi farketmez yemek yerken çıkan seslere ve kokulara karşı aşırı hassasiyetim var.
O çıkan sesleri ben o kadar yüksek duyurumki boğasım geliyo karşıdakini.
İçimden bişeyler saydığım düşündüğüm olur duymamak için. Ağzı kapalı yiyene bişey demiyorum ama diğeri
Gülmeyin bdv de konusu vardı @Mune Ablada muzdaripmiş garibim orda okumuştum.
nası biliyo beniGidiyorum arkamdan su dök mali....
Su dök deyince yapacağın espiriyide unut hiç komik değil
ağız şapırtısına ben de gelemem.markette çalışan bi pakistanlı vardı.adam öyle bi yemek yerdi ki aman yarabbim keçi gibi de ses çıkarırdı boğazını temizlerdi,şapır şupur.o gelmeden aceleyle yer kalkardım
onlarda adetmiş ağız şapırtısı teşekkür belirtisiymiş güyya
sahanda yumurta yersem ben de falan ben de değişirim bardağımı sevmem kokusunu .ama seninki de aşırı takıntıymış bacım
sakıza ben de gelemem ne erkekte ne kadında tahammülüm yok.ağzını yaya yaya cak cak cak bi de çıt çıt ses çıkartanlar var çiğnerkenHay onların teşekkürünedikiş kursunda hocamız sakıza çok gıcıktı kimse çiğnemiyodu.
Otobüste birinin sakızını aldım derdi hep
Hiçte takıntı değil alışkanlık
arsıııız nolcekKaç yaşına geldik hiç utanmıyosun dimi
sakıza ben de gelemem ne erkekte ne kadında tahammülüm yok.ağzını yaya yaya cak cak cak bi de çıt çıt ses çıkartanlar var çiğnerken
Bardak kısmı hariç diğer söylediklerinin fazlası var eksiği yokYok valla yaşlanıyon ilkinde anlamamalar falan
Baya lan çay içerken bişeyler yiyoruz ya zaten masadaki en temiz bardak benimki ama yinede mutlaka bi tur değişiyorum.
Sadece o değil yumurta yersem o çatalla daha başka bişey yiyemiyorum.
Kim olursa olsun sofrada yakın kişi uzak kişi farketmez yemek yerken çıkan seslere ve kokulara karşı aşırı hassasiyetim var.
O çıkan sesleri ben o kadar yüksek duyurumki boğasım geliyo karşıdakini.
İçimden bişeyler saydığım düşündüğüm olur duymamak için. Ağzı kapalı yiyene bişey demiyorum ama diğeri
Gülmeyin bdv de konusu vardı @Mune Ablada muzdaripmiş garibim orda okumuştum.
böle ayakkabıyla yapıştırasım geliyo ağızlarınaİçten balon yapıyo o beceriksiz içine içine patlama sesi o çıt çıt
O da eksik kalsın Bonus takıntılarım yeter banaNego Sen bardaklara bi alıcı gözüyle bak hele
Ayy ayy bende şu bayram bir geçse kocamla başlıycam inşaallahBugün karataya başlayasım var.ama sabah karam gurme yedim.bi bitmedi kampanyası ya her seferinde elim gidiyo markette
Kalk kız, sıcaksa sıcak duşa girerdinben iki gündür bulaşık ocak silme ve tuvalet dışında bişeyi ellemiyom.hava çok sıcaktı iki gündür.o yataktan öbğr çekyata attım kendimi hepbugün biraz daha iyi hava,inşallah evi temizleyecüüm
kocan eve bi kutu çikilatla gelir kızO da eksik kalsın Bonus takıntılarım yeter bana
Ayy ayy bende şu bayram bir geçse kocamla başlıycam inşaallah
Kalk kız, sıcaksa sıcak duşa girerdin
Yok kuzum o da çok aldı kilo yeter, spor salonuna yazıl diyicem. Bugün büyük oğlumu götürücez hem kilosu için hem sünnet içinkocan eve bi kutu çikilatla gelir kız