Amin canım hepimiz inşallah :) kışın hepiniz toplanın bana gelin aç kalmayız :) :)
Şişmeyen ahşap demek kiKapı yıkanır mı...ahşap?
Ahahah bir şey olmaz canım arkamızdan temizlerim :) ama bardak olayına bir şey diyemeyeceğim neden acaba :) onu da makine hallederEfonun oğlanlar benim gızlar her yerini el izi yapar süpürmeden giderizben çift çay bardağı isterim bardağım soğursa onda yeniden çay içemiyorum.
Neden böyleyim acaba
Ahahah bir şey olmaz canım arkamızdan temizlerim :) ama bardak olayına bir şey diyemeyeceğim neden acaba :) onu da makine halleder
Bak buna alışkınım işte eşim de öyle kahvaltıda kaç bardak değişir :) su içtiği aynı bardakla bir daha içmez kokuyor diyoHerşey kokar bana kendi bardağım bile
ben de pencereleri söküp yıkamıştım geçen seferYa annemler hep der çok eskiden gümüşhaneli komşuları varmış evin kapılarını çıkarıp yıkıyolarmış sonra geri takıyolar tabi.
Hep çıkarıcam araya bişey giriyor zaten ne öyle üstten silmekle olur mu
Şimdi sebep olmuyum benOcak ok de fırında kullanmak istemiyorum pek kimyasal.e madem size bişe olmadi ben de kullanayim
Ana ne oldu bozuluyor mu yoksaGünaydıın
tam yarım saattir pcnin açılmasını bekliyom
nası laEfonun oğlanlar benim gızlar her yerini el izi yapar süpürmeden giderizben çift çay bardağı isterim bardağım soğursa onda yeniden çay içemiyorum.
Neden böyleyim acaba
vışşş
çoh davetkar gördüm seni
geçen ay baya sıkıntı çıkarmıştı kitlendiydi .meğer yükledikleri antivirüs çok dandikmiş.onu sildik toparladı biraz ama yine tökezliyo arada.format lazımŞimdi sebep olmuyum bennetten baksana canım doğal yöntemler vardır, karbonatlı bir yöntem vardı
Ana ne oldu bozuluyor mu yoksa
iş yaptırcak adam arıyon yaniValla bugün gelene kapım açık
Karın tokluğuna doyulmaz muhabbetime çalışacak işçi lazım
menüüü seeen inanmamGideyim ben bismillah diyeyim daha menü yazıcam.
Herkese kolaylıklar
nası la
menüüü seeen inanmam