Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin canım hepimiz inşallah :) kışın hepiniz toplanın bana gelin aç kalmayız :) :)

Efonun oğlanlar benim gızlar her yerini el izi yapar süpürmeden gideriz :KK70: ben çift çay bardağı isterim bardağım soğursa onda yeniden çay içemiyorum.

Neden böyleyim acaba :KK70:

Efonun oğlanlar benim gızlar her yerini el izi yapar süpürmeden gideriz :KK70: ben çift çay bardağı isterim bardağım soğursa onda yeniden çay içemiyorum.

Neden böyleyim acaba :KK70:
Ahahah bir şey olmaz canım arkamızdan temizlerim :) ama bardak olayına bir şey diyemeyeceğim neden acaba :) onu da makine halleder :halay:

Ya annemler hep der çok eskiden gümüşhaneli komşuları varmış evin kapılarını çıkarıp yıkıyolarmış sonra geri takıyolar tabi.

Hep çıkarıcam araya bişey giriyor zaten ne öyle üstten silmekle olur mu :confused:
ben de pencereleri söküp yıkamıştım geçen sefer:KK48: nasıl yıkadıysam hala kirlenemediler :KK70:

Şimdi sebep olmuyum ben 😂 netten baksana canım doğal yöntemler vardır, karbonatlı bir yöntem vardı

Ana ne oldu bozuluyor mu yoksa
geçen ay baya sıkıntı çıkarmıştı kitlendiydi .meğer yükledikleri antivirüs çok dandikmiş.onu sildik toparladı biraz ama yine tökezliyo arada.format lazım

Yok valla yaşlanıyon ilkinde anlamamalar falan :110:

Baya lan çay içerken bişeyler yiyoruz ya zaten masadaki en temiz bardak benimki ama yinede mutlaka bi tur değişiyorum.
Sadece o değil yumurta yersem o çatalla daha başka bişey yiyemiyorum.

Kim olursa olsun sofrada yakın kişi uzak kişi farketmez yemek yerken çıkan seslere ve kokulara karşı aşırı hassasiyetim var.
O çıkan sesleri ben o kadar yüksek duyuyorumki boğasım geliyo karşıdakini.

İçimden bişeyler saydığım düşündüğüm olur duymamak için. Ağzı kapalı yiyene bişey demiyorum ama diğeri 🤦‍♀️

Gülmeyin bdv de konusu vardı Mune Mune Ablada muzdaripmiş garibim orda okumuştum.

Son düzenleme:
X