- 24 Ekim 2019
- 7.443
- 43.521
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkü meseleyemi canın sıkın şekrçiğim yoksa gözden kaçırdığım bir şey mi var ?Daha iyiyim şükür
Cezasız dediler ay valla cezalardan korktum ya
Dünkü abla. Şükür daha iyiyim bugünDünkü meseleyemi canın sıkın şekrçiğim yoksa gözden kaçırdığım bir şey mi var ?
SevindimDünkü abla. Şükür daha iyiyim bugün
Sevindim
DoğmuşturLoriş şu an hastanede 6 cm e ulaşmış dua bekliyor
Hay maşallahhh Rabbim sağlıkla hayırla ailesine vatana millete hayırlı bir evlat etsinGeldi haber Nur topu gibi kızımız oldu
Aktif Lora ablacımm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Vatanına ailesine hayırlı saliha bir evlat olsun aminnnnn
Biliyormusun ben fotoğrafa uzun uzun bakmayı hiç sevmem bazı ailere gideriz albümü getirip önüne koyar ya gerçi şimdi telefona sardı millet
Ayyy bir daral gelirdi bana göremsede aaa tamam diyip geçiyorum
Geldi haber Nur topu gibi kızımız oldu
Aktif Lora ablacımm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Vatanına ailesine hayırlı saliha bir evlat olsun aminnnnn
Teşekkür ederimÇok heçmiş olsun canım
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Doğum olmuş. Hayırlı olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin AllahKızlar hala gitmedim ağrım hafif ama gidicem artık sanırım. Aşırı aşırı duygusalim annem falan gelemedi insan bir abla bir kardeşe ihtiyaç duyuyor gerek yok diyordum ama su saatten sonra coktu icime bir bosluk. Attım.kendimi buraya. İçim dökim gidim artikin bana dua edin sabaha inşallah fotolarim buraya sizi seviyorum
Çok teşekkür ederimAnneciğine çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Arada fotolarda çıktı ben uzun uzun bakmadımYeni boşaltmıştın ya ondan dedim