Sirkeli suyla siliyorum içini ama zaten rafları falan çıkarıp yıkıycam benDünkü ödeve dair buzdolabının üstünü silmiştim. Üstündeki dolaptan kavanoz boşalttığım için.
Bugünde inş dolabın geri kalanını yaparsam efferim bana.
İçi iyi de kapağına dikkatli baktım dün silmem gerektiğini gördüm.
Neyle siliyonuz dolabın içini sirke ve karbonatla diyolar.
Bende regl aynen. Benim fasulyem var gelemem heeçRegl bükmüş belimi akşamdan beri fenalardayım.
1 hafta ara verip sipor yapıncada garip oluyorum.
Dün annemden sofradan kalkıp gittim salona tehlikeli bişey yaptığım aslında ama gidicem dediğim için gittim işte. Sonuç ilk 15 dk galbim gıpraştı durdu mindere seriliyodum az daha.
Hocadan fırçamı yedim.
Geç kahvaltı yaptığım için.
Geldiğinden beri çok iyisin ama hala nefsini yenemedin dedi bana.
Eyvallah dedim bebişimsin
Öyle işteeee şimdi balkonda çay içiyorum kulaklığımla.
30 kilo domatesim 2 kilo fişnem var halledilicek gelsenize ulan elinizemi yapışır
Günlerdir süpürge Vileda yapışık yaşıyorum.temizlik malzemelerim eksildi.tamamlayip girisecegim ise..6 ağustos ödevi :
Buzdolabı temizlemek, mutfak avize lamba artık hangisini kullanıyorsanız onu silmek
Nego
@malii
Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
@CocoChanelmademoiselle
@Psikolojik Deliii
@sweet mom
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35
@Feminas
Sirkeli suyla siliyorum içini ama zaten rafları falan çıkarıp yıkıycam ben
Bende regl aynen. Benim fasulyem var gelemem heeç10 kilo koydum ben vişne ama az yetmez, 5 daha aldırcam
Sirkeli ve karbonatlı su karışımı ile siliyorum.tum rafları çıkartıp yikiyorum.Dünkü ödeve dair buzdolabının üstünü silmiştim. Üstündeki dolaptan kavanoz boşalttığım için.
Bugünde inş dolabın geri kalanını yaparsam efferim bana.
İçi iyi de kapağına dikkatli baktım dün silmem gerektiğini gördüm.
Neyle siliyonuz dolabın içini sirke ve karbonatla diyolar.
Yağ çözücü kullanıyorum ben ikisine deGünlerdir süpürge Vileda yapışık yaşıyorum.temizlik malzemelerim eksildi.tamamlayip girisecegim ise..
Ocak fırın nasıl kolay temizleyebilirim onerisi olan varsa el atabilir mi sevaptir
Ayyy bu ne güzel bir fikirYa annemler hep der çok eskiden gümüşhaneli komşuları varmış evin kapılarını çıkarıp yıkıyolarmış sonra geri takıyolar tabi.
Hep çıkarıcam araya bişey giriyor zaten ne öyle üstten silmekle olur mu
Ben o carsambanin carsafini eşimin basina dolayacam.cok uzadı bu temizlik meselesi.ise baslicam yorgun argın bayram sonrası.yazligi açarken temizle yazlıgi kapatırken temizle.don eve evi temizle ev buyuk.yardimci birini alamadık daginikligimizdan.bana dustu yapmak.Yok ya ben dondurucu için değil reçel yapıcam. Pahalıydı biraz uygun bulursam belkim.
Ben kapaktaki rarafları çıkarıcam yıkayıp takıcam. İç raflar cam ve büyük onları şimdilik çıkarmıycam.
Yine anamın bir lafını getireyim dile.
9 çarşamba bir araya geldi bugün
Görev alındı6 ağustos ödevi :
Buzdolabı temizlemek, mutfak avize lamba artık hangisini kullanıyorsanız onu silmek
Nego
@malii
Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
@CocoChanelmademoiselle
@Psikolojik Deliii
@sweet mom
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35
@Feminas
Kapı yıkanır mı...ahşap?Ya annemler hep der çok eskiden gümüşhaneli komşuları varmış evin kapılarını çıkarıp yıkıyolarmış sonra geri takıyolar tabi.
Hep çıkarıcam araya bişey giriyor zaten ne öyle üstten silmekle olur mu
Ben o carsambanin carsafini eşimin basina dolayacam.cok uzadı bu temizlik meselesi.ise baslicam yorgun argın bayram sonrası.yazligi açarken temizle yazlıgi kapatırken temizle.don eve evi temizle ev buyuk.yardimci birini alamadık daginikligimizdan.bana dustu yapmak.
Domates benden sorulur canım 60 kavanoz yapmış biri olaraktan :)Regl bükmüş belimi akşamdan beri fenalardayım.
1 hafta ara verip sipor yapıncada garip oluyorum.
Dün annemden sofradan kalkıp gittim salona tehlikeli bişey yaptığım aslında ama gidicem dediğim için gittim işte. Sonuç ilk 15 dk galbim gıpraştı durdu mindere seriliyodum az daha.
Hocadan fırçamı yedim.
Geç kahvaltı yaptığım için.
Geldiğinden beri çok iyisin ama hala nefsini yenemedin dedi bana.
Eyvallah dedim bebişimsin
Öyle işteeee şimdi balkonda çay içiyorum kulaklığımla.
30 kilo domatesim 2 kilo fişnem var halledilicek gelsenize ulan elinizemi yapışır
Evet evet silindir gibi ezdin geçtin der kendileriOvv eşine atarlıysan daha gayretli yaparsın.
Ona kızınca hatta konuşa konuşa yaptığım ütünün hızı hiç bi zaman olmuyor
Domates benden sorulur canım 60 kavanoz yapmış biri olaraktan :)
Kapı yıkanır mı...ahşap?
Amin canım hepimiz inşallah :) kışın hepiniz toplanın bana gelin aç kalmayız :) :)Hey maşşallahağız tadıyla güle güle kullanalım inşallah