Düzenli Evimiz & Hayatımız

burda 3,5
patlıcan 1,5 2,5 değişiyo
kabak 3,90
domates ne güzel 1,25e düşmüştü salak kafam stoklayıp atmadım buzluğa ,şimdi geri 4e yükseldi
ilk defa ucuz domates yedik bu sene :KK70: :KK70:
Tabi sefer fiyatları sormuyorum eşime, sorsam öğrensem alma derim çünkü 😂
Mecbur buzluğa atıcam, elim ayağım oluyor buzluktakiler

İnstagrama bak kız bu arada 😁

Son düzenleme:
Domates burda da düşmüyor bacım bana domates dayanmıyor ucuzlayınca kilo kilo alıyorum 😀
ya ben de istiyorum da taşıması zor marketler eve uzak,pazar da tee merkezde dolmuşla 40 dk arabayla 15 dk sürüyo gitmesi. pislik marketçiler milletin maaş zamanı yükseltiyolar fiyatları hep.

Senin taraf ya da eşinin taraf Türkiye'de değil mi canım onlar yapıversin sana :)
bizim iki taraf da türkiyede.gemiyle gelsek sıkıntı olmaz da,uçakta sınırlı ya kilo hakkın.o yüzden genelde çok lazım olan şeyleri getiriyorum ordan.domates salçası biber salçası nar ekşisi yeşil zeytin baharatlar.bunlar kilo hakkımı dolduruyo malesef :KK43:

bizim iki taraf da türkiyede.gemiyle gelsek sıkıntı olmaz da,uçakta sınırlı ya kilo hakkın.o yüzden genelde çok lazım olan şeyleri getiriyorum ordan.domates salçası biber salçası nar ekşisi yeşil zeytin baharatlar.bunlar kilo hakkımı dolduruyo malesef :KK43:
Haklısın canım iyi onları getirebiliyorsun yine zaten uçaktaki kilo hakkı ne ki zalımlar o kadar para veriyoruz bagaz hakkımız kısıtlı

X