Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen de yazılsan keşke.kadın erkek ayrı bölümü olanlar vardır araştırsın ya da sen araştır.ailecek gidersiniz ne güzelYok kuzum o da çok aldı kilo yeter, spor salonuna yazıl diyicem. Bugün büyük oğlumu götürücez hem kilosu için hem sünnet için
Buna bayıldım benim eltilerin burçlarını bulmalıyım gerçi 3 burçtan biridir kesinEki Görüntüle 2296027
İşin şakası bu tabi, ben teraziyim, bunu kocama gönderdim, sinsilerin arasında kaldım diyordum inanmıyordun gördün mü diye ailesinin burçlarını yazdım tek tek
ay bana fasulye deme dün baktım 29 liraydı kilosuBir bardak daha çay içiyim de kalkıp fasulyeyi yapayım hemen
Kaaaaaç! Altından mı yapılmış oay bana fasulye deme dün baktım 29 liraydı kilosu
Yok kuzum ben sevmiyorum, evimde tercih ederimsen de yazılsan keşke.kadın erkek ayrı bölümü olanlar vardır araştırsın ya da sen araştır.ailecek gidersiniz ne güzel
Oha o ne kızay bana fasulye deme dün baktım 29 liraydı kilosu
yaa hem de mevsiminde bu fiyatKaaaaaç! Altından mı yapılmış o
kıbrıs farkı bacım bol geçirmeli fiyatlarYok kuzum ben sevmiyorum, evimde tercih ederim
Oha o ne kız
Eksik kalsınlar yemeyiz biz de :)yaa hem de mevsiminde bu fiyat
börülce bakayım dedim o da aynı aşağı yukarı
burda 3,5Burda da dolmalık biber 3 Dü 5 lira olmuş, fırsatçı bu millet
geçen sene eylülde en ucuz pazardaydı 8 lira. 4 5 kilo almıştım turşu yapmak için.bu sene fasulye haram bizeEksik kalsınlar yemeyiz biz de :)
Domates burda da düşmüyor bacım bana domates dayanmıyor ucuzlayınca kilo kilo alıyorumburda 3,5
patlıcan 1,5 2,5 değişiyo
kabak 3,90
domates ne güzel 1,25e düşmüştü salak kafam stoklayıp atmadım buzluğa ,şimdi geri 4e yükseldi
ilk defa ucuz domates yedik bu sene
Senin taraf ya da eşinin taraf Türkiye'de değil mi canım onlar yapıversin sana :)geçen sene eylülde en ucuz pazardaydı 8 lira. 4 5 kilo almıştım turşu yapmak için.bu sene fasulye haram bize
Tabi sefer fiyatları sormuyorum eşime, sorsam öğrensem alma derim çünküburda 3,5
patlıcan 1,5 2,5 değişiyo
kabak 3,90
domates ne güzel 1,25e düşmüştü salak kafam stoklayıp atmadım buzluğa ,şimdi geri 4e yükseldi
ilk defa ucuz domates yedik bu sene
ya ben de istiyorum da taşıması zor marketler eve uzak,pazar da tee merkezde dolmuşla 40 dk arabayla 15 dk sürüyo gitmesi. pislik marketçiler milletin maaş zamanı yükseltiyolar fiyatları hep.Domates burda da düşmüyor bacım bana domates dayanmıyor ucuzlayınca kilo kilo alıyorum
El mahkum tabi yükseltirler fırsatçılarya ben de istiyorum da taşıması zor marketler eve uzak,pazar da tee merkezde dolmuşla 40 dk arabayla 15 dk sürüyo gitmesi. pislik marketçiler milletin maaş zamanı yükseltiyolar fiyatları hep.
bizim iki taraf da türkiyede.gemiyle gelsek sıkıntı olmaz da,uçakta sınırlı ya kilo hakkın.o yüzden genelde çok lazım olan şeyleri getiriyorum ordan.domates salçası biber salçası nar ekşisi yeşil zeytin baharatlar.bunlar kilo hakkımı dolduruyo malesefSenin taraf ya da eşinin taraf Türkiye'de değil mi canım onlar yapıversin sana :)
du bakem sesi kısıktı telinTabu sefer fiyatları sormuyorum elşme5, sorsam öğrensem alma derim çünkü
Mecbur buzluğa atıcam, eşim ayağım oluyor buzluktakiler
İnstagrama bak kız bu arada
Haklısın canım iyi onları getirebiliyorsun yine zaten uçaktaki kilo hakkı ne ki zalımlar o kadar para veriyoruz bagaz hakkımız kısıtlıbizim iki taraf da türkiyede.gemiyle gelsek sıkıntı olmaz da,uçakta sınırlı ya kilo hakkın.o yüzden genelde çok lazım olan şeyleri getiriyorum ordan.domates salçası biber salçası nar ekşisi yeşil zeytin baharatlar.bunlar kilo hakkımı dolduruyo malesef