- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Biraz karbonat döküyorsun yere. Üstüne de sirkeyi döküyorsun. Zaten hemen kabarıyor. Biraz da cif dökersin eğer çok takıntılaysan. Fırçaladın mı çok güzel temizleniyor.Eşim yasaklasa gizli alırım
Olmuyor ya onsuz.
Aslında ben sirke, Arap sabunu falan kullanmayı seviyorum. Mesela mutfak tezgahima sirkeli suyla temizlerim. Ama tuvalet nasıl temizlenecek ki??
Hoş geldin aramızaMerhaba benide alın araniza lütfen
Bol proteinli kahvaltı yapıldı
Makinaya Çamaşır atıldı sonra asıldı
Kuruyanlar katlandı yerleştirildi utulenecekler ayrıldı
Bulaşık makinası boşaltıldı mutfak toplandı
Çiçekler sulandı
Sonra bol bol dinlenildi
Kocis geldi yemek istedi bu zamana kadar oyalandişimdi kalkıp hazirlancak ac kurt gibi bakıyor zira yüzüme
Kim var kim yok belli olsun dedimYoklama mı var kuzum☺☺
Bir gün öncenin ödevini yapabilirsin aslında sabahBencede geceden versen ödevi ben çalışıyorum sabah erken kalkıp yaparım belki Sabah dokuza kadar evdeyim
Eline sağlık canımHatunlar ütü de bitti. Bu akşamlık benden bu kadar. Hepinizi saygıyla selamlıyor ve iyi geceler diliyorum.
Hadi kalk erkenden bitir rahat rahat kendine vakit ayır sonraGünaydınlar erken uyandım ama hala birşeyler başlayamadım gaza gelmeyi bekliyorum
oo en sevdiğim iş harika5 ağustos ödevi :
En az bir tane dolap üstünün tozunu almak
Nego
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
Eymenliakifli
Nayro
beybisi35
Dimi dimioo en sevdiğim iş harika
Günaydın canımgünaydın kuzucum
@malii sen gel benim kızların yanında dur, ben giderim markete. Son zamanlarda markete gitmek için aseriyorum resmen.şimdi kim markete gitcek
olur bakarımMalki sen gel benim kızların yanında dur, ben giderim markete. Son zamanlarda markete gitmek için aseriyorum resmen.
Cevap veriyorum : Seeenşimdi kim markete gitcek
Olsunnn. Yeter kj yürüyeyim ve gidip raflardaki fiyatlara bakayım. O bile yeter...olur bakarımmarkete gidip gelmem bi saat sürüyo benim
uzak burdaki marketler
Çocuklarla gidemiyor musun?Olsunnn. Yeter kj yürüyeyim ve gidip raflardaki fiyatlara bakayım. O bile yeter...