Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın herkese bugün her yeri elden geçireceğim günler öncesi planım buydu ama yapacak ne halim var ne moralim. Enerjim yok kızlar bu çocuk meselesi beni çok yıpratıyor 5 yıla 3 başarısız tüp bebek sığdırdım daha da neler neler. Şimdi derseniz yeri burası mı haklısınız derdimin yeri burası değil ama bugün bu moralle hiçbir şey yapmak istemiyorum buraya da yazdım sanırım kimsem yok konuşacak size yazmak istedim keşke çocuğum olsa da markete çıkmamaya da razıyım valla kızlar bu bile çok güzel bir şey olurdu benim için
Amin inşallah canım. Allah ablanın da yardımcısı olsun inşallah onlar da hayırlı evlat sahibi olurlar çok zor bir durum hayattan tat alamaz oldum artık çok teşekkür ederim cevap yazdığın için deUzun uzun yazar dertleşiriz inş şimdi acelem var ama yinede yazmak istedim nolur üzme kendini.
16 senedir çocuk bekliyor benim ablamda. Tüp bebek deneme şansları bile yoktu.
Daha yeni bir dr la tedaviye başladılar ve tedavi yapılıp yapılamayacağıda 6 aylık süreçte belli olucak az kaldı bekliyoruz.
Tedavinin ihtimali bile güzel hiç bir ışık olmayanlar için.
Dr tedaviye uygun değil derse büyük yıkım olucak hayırlısı olsun inş.
14. Denemede bebeği olan biliyorum.
Başka bir tanıdıkta bebekten sonra öyle mutsuz oldu ki herşey çocuk demek değilmiş söyleyin dedi bize ablam için.
Allah sanada hayırlı evlat nasip etsin maliyede.
Ben 13senelik evliyim.. evliliğimin 9. Senesinde Rabbim nasip etti. Olmazdi yani olamazdi, çünkü vajinismus hastasiydim...Günaydın herkese bugün her yeri elden geçireceğim günler öncesi planım buydu ama yapacak ne halim var ne moralim. Enerjim yok kızlar bu çocuk meselesi beni çok yıpratıyor 5 yıla 3 başarısız tüp bebek sığdırdım daha da neler neler. Şimdi derseniz yeri burası mı haklısınız derdimin yeri burası değil ama bugün bu moralle hiçbir şey yapmak istemiyorum buraya da yazdım sanırım kimsem yok konuşacak size yazmak istedim keşke çocuğum olsa da markete çıkmamaya da razıyım valla kızlar bu bile çok güzel bir şey olurdu benim için
Canın istemiyorsa yapma tatlım. Senden kıymetli mi? Boşver temiz olmasın. Dünyanın sonu değil ya. Hatta ben dr senin gibiyim. Gel beraber kahve içelim. Dedikodu yapalım.Günaydın herkese bugün her yeri elden geçireceğim günler öncesi planım buydu ama yapacak ne halim var ne moralim. Enerjim yok kızlar bu çocuk meselesi beni çok yıpratıyor 5 yıla 3 başarısız tüp bebek sığdırdım daha da neler neler. Şimdi derseniz yeri burası mı haklısınız derdimin yeri burası değil ama bugün bu moralle hiçbir şey yapmak istemiyorum buraya da yazdım sanırım kimsem yok konuşacak size yazmak istedim keşke çocuğum olsa da markete çıkmamaya da razıyım valla kızlar bu bile çok güzel bir şey olurdu benim için
Amin canım amin inşallah o kadar içten amin diyorum ki bu duaya vajinismus olayını 3 ay yaşadım biliyorum onu da zor rabbim nasip etmiş mucize gibi olmuş senin de gerçekten :) o kadar dua ediyorum ki Rabbime tek tesellim bu zaten hep diyorum nasibimde yokmuş bu vakte kadar diye böyle teselli buluyoruö. Rabbim çocuklarına ve size sağlık huzur versin inşallah ben de bir gün yazarım buraya ama umudum yükleniyor artık tüp bebek yaparsın en kötü diyor çevremde birkaç kişi benim tüp bebekle bile embriyom oluşmuyor kiBen 13senelik evliyim.. evliliğimin 9. Senesinde Rabbim nasip etti. Olmazdi yani olamazdi, çünkü vajinismus hastasiydim...
Ama olmazları olduran nasip etti,,
Hep hayırlı zamanı bekledim. Dilim de hep Rabbim yazmış olsun , hayırlı zamanı bilen O dur dedim...
Rabbim hayırlı zaman da nasip etsin inşallah canım..
Valla canım ne güzel olurdu :)Canın istemiyorsa yapma tatlım. Senden kıymetli mi? Boşver temiz olmasın. Dünyanın sonu değil ya. Hatta ben dr senin gibiyim. Gel beraber kahve içelim. Dedikodu yapalım.
Yalnız gitmek daha cazip geliyor yaniNego alıntı yaptım ama çıkmadı nedense.
Çok nadir acil bir durum olursa. Bazen eşim evdeyken tek gidiyorum. Bazen maaile gidiyoruz.
Bir de psikolojik galiba. Istediğim zaman gidebileceğimi düşünmüyorum ya daha cazip geliyor.
Canım burada her şeyi konuşabiliriz, tam yeri hiç onu dert etme.Günaydın herkese bugün her yeri elden geçireceğim günler öncesi planım buydu ama yapacak ne halim var ne moralim. Enerjim yok kızlar bu çocuk meselesi beni çok yıpratıyor 5 yıla 3 başarısız tüp bebek sığdırdım daha da neler neler. Şimdi derseniz yeri burası mı haklısınız derdimin yeri burası değil ama bugün bu moralle hiçbir şey yapmak istemiyorum buraya da yazdım sanırım kimsem yok konuşacak size yazmak istedim keşke çocuğum olsa da markete çıkmamaya da razıyım valla kızlar bu bile çok güzel bir şey olurdu benim için
Hahh tuuu kız bugün öyle dipteyim ki kendime hayrım yok, yapılacak çok iş var ama bende gram istek yokGinaydınnn
Ödev şahane mutfak hariç 3 büyük 1 küçük dolap var üstü silincek.
Anneme kahvaltıya gidiyorum ordan spora artık gelince bir plan yapıcam.
Efoo bana bi tükür elini sür bişey et işte.
Allah bağışlasın canımBen 13senelik evliyim.. evliliğimin 9. Senesinde Rabbim nasip etti. Olmazdi yani olamazdi, çünkü vajinismus hastasiydim...
Ama olmazları olduran nasip etti,,
Hep hayırlı zamanı bekledim. Dilim de hep Rabbim yazmış olsun , hayırlı zamanı bilen O dur dedim...
Rabbim hayırlı zaman da nasip etsin inşallah canım..
Yok canım hiç öyle dua etmiyorum biliyor musun hep hayırlı sağlıklı evlat diliyorum Rabbimden diyorum rabbim bir tane hayırlı sağlıklı olsun razıyım bazen istrmsizce sorguluyorum sadece ama asla isyan etmek istemiyorum o kadar çok şey yaşadım ki şu beş yılda artık gücüm kalmadı sanırım rabbim başka dert vermesin diyorum hep benim de sınavım bu sanırımYalnız gitmek daha cazip geliyor yani
Canım burada her şeyi konuşabiliriz, tam yeri hiç onu dert etme.
Şimdi sana hiç bir söz teselli vermez, o yüzden teselli sözü yazmıycam, sadece olsunda nasıl olursa olsun sakın deme olur mu, lütfen deme hayırlı sağlıklı olsun de, huzur getirsin de, dua çok çok önemli, bizim çok istediğimiz şeyler bazen üzüntü de getirebiliyor, o yüzden doğru dua ile iste her zaman
Hahh tuuu kız bugün öyle dipteyim ki kendime hayrım yok, yapılacak çok iş var ama bende gram istek yok
Allah bağışlasın canım
canım üzme kendini ben de 8 yıllık evliyim çocuğum yok.her nasip vaktine emirdir demişler.en hayırlı zamanda olur inşallahGünaydın herkese bugün her yeri elden geçireceğim günler öncesi planım buydu ama yapacak ne halim var ne moralim. Enerjim yok kızlar bu çocuk meselesi beni çok yıpratıyor 5 yıla 3 başarısız tüp bebek sığdırdım daha da neler neler. Şimdi derseniz yeri burası mı haklısınız derdimin yeri burası değil ama bugün bu moralle hiçbir şey yapmak istemiyorum buraya da yazdım sanırım kimsem yok konuşacak size yazmak istedim keşke çocuğum olsa da markete çıkmamaya da razıyım valla kızlar bu bile çok güzel bir şey olurdu benim için
Tamamen katılıyorum. Veren de Rabbim vermeyen de. Bir tanıdığım bana aynen şunları söyledi: ' babayani ben geç evlendim. Evlendikten sonra bir müddet çocuğum olmadı. 5 sene sonra tüp bebekle ikizlerim oldu. Bekarlığın da imtihanını yaşadım, evliliğinde. Çocuksuz olmanın imtihanını da yaşadım çocuklu olmanın da. Hiçbiri birbirinden kolay değil. Hatta imtihanım gittikçe zorlaştı diyebilirim. En güzeli her şeyi Allah'a bırakmak."Başka bir tanıdıkta bebekten sonra öyle mutsuz oldu ki herşey çocuk demek değilmiş söyleyin dedi bize ablam için.
Nasipten öteye gidilmiyor elbette canım inşallah ikimizin de olur hayırlısıyla. Beni yoran hep aynı şeyleri yaşıyor olmam tüp bebekte hiç embriyom oluşmuyor sebebi de belli değil bir de çevre baskısı eşimin tarafından bir sürü saçma salak şeyler iştecanım üzme kendini ben de 8 yıllık evliyim çocuğum yok.her nasip vaktine emirdir demişler.en hayırlı zamanda olur inşallah
Galiba öyle. Çok saçma bir düşünce farkındayım ama neden bilmiyorum iki çocukla dışarı çıkılmaz diye düşünüyorum. Çıkanlara da imreniyorum. Halbuki üstünü giy çık ne var onda? @malii gibi üşeniyorum galibaYalnız gitmek daha cazip geliyor yani
Çok şükür ki Allaha inancım sonsuz eğer Allah bilir diyemeseydim ne olurdu sonum bilmiyorum bana teselli tek şey Allah ne zaman verirse o zaman olacak demek oluyor :)Tamamen katılıyorum. Veren de Rabbim vermeyen de. Bir tanıdığım bana aynen şunları söyledi: ' babayani ben geç evlendim. Evlendikten sonra bir müddet çocuğum olmadı. 5 sene sonra tüp bebekle ikizlerim oldu. Bekarlığın da imtihanını yaşadım, evliliğinde. Çocuksuz olmanın imtihanını da yaşadım çocuklu olmanın da. Hiçbiri birbirinden kolay değil. Hatta imtihanım gittikçe zorlaştı diyebilirim. En güzeli her şeyi Allah'a bırakmak."
Niye bu bebek işlerinde hep üstüne gidilen kadın oluyor? Yiyorsa gidip kocana sorsunlar veya söylesinler. Isguzar manyaklarNasipten öteye gidilmiyor elbette canım inşallah ikimizin de olur hayırlısıyla. Beni yoran hep aynı şeyleri yaşıyor olmam tüp bebekte hiç embriyom oluşmuyor sebebi de belli değil bir de çevre baskısı eşimin tarafından bir sürü saçma salak şeyler işte
o çevre yok mu zaten adamın sinirlerini yıpratanlar onlar zaten.ben ailelerden uzak yaşıyorum ama yeni tanıştığın biri bile merhaba dedikten sonra ee hani bebek diyo bize.duymazdan geliyorum artık cevap bile vermiyorum.ya da ben çocuk sevmem diyorum o zaman susuyolarNasipten öteye gidilmiyor elbette canım inşallah ikimizin de olur hayırlısıyla. Beni yoran hep aynı şeyleri yaşıyor olmam tüp bebekte hiç embriyom oluşmuyor sebebi de belli değil bir de çevre baskısı eşimin tarafından bir sürü saçma salak şeyler işte
Yol canım zaten mesele de bu biliyor musun kimse bana ağzını açamıyor eşimi tek bulduklarında ona soruyorlarmış biliyorlar ki bana sorsalar ağzının payını vericem hepsinin garibim de hayırlısı diyorum başka bir şey diyemiyorlar diyor hayır bir de gelip abileri eltilerim soruyor ne kadar ayıp yaNiye bu bebek işlerinde hep üstüne gidilen kadın oluyor? Yiyorsa gidip kocana sorsunlar veya söylesinler. Isguzar manyaklar
kız çocukla markete gidilir mi abuuuGaliba öyle. Çok saçma bir düşünce farkındayım ama neden bilmiyorum iki çocukla dışarı çıkılmaz diye düşünüyorum. Çıkanlara da imreniyorum. Halbuki üstünü giy çık ne var onda? @malii gibi üşeniyorum galiba