- 25 Ekim 2013
- 8.420
- 21.575
- 598
- 50
Aktif Lora
canım Rabbim yardımcın olsun, sağ salim ve kolaylıkla geçer inşallah doğumun güzel haberlerini bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa Rabbim kolay eylesin sağlıkla bi avazda gelsin yavruşu inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Aktif LoraKızlar kızlar lorişin doğumu sanırım başlıyor sancıların artmasını bekliyormuş. Dua bekliyor bizlerden
Hiç sorun değil abla. Kalabalığız karışabilir.Kim bilir kaç kere söyledin ama kalabalık olunca unutuluyor
Burdada dün yağdı biraz kar gecede güzel yağmur yağdı, şimdi güneşli
Tipik yay burcuGeldi geldi Eki Görüntüle 3509155
Ay bende başak burcuyum eşimde başak ama erkekler başak olmasın lütfen. Başak burcu erkekler kaldırılsınsweetgirlcandy Sweetim bilir, komşum
Ankaraaa
Bembeyaz
Burcum başak, 3 çocuğuasdfjgldşsl diye devam edem mi
Çok iyi fikir bence@Bonus teklife bak ne diyorsun
Ritmiyle beraber okudumEki Görüntüle 3508973 kar yağıyor kar yağıyor lapa lapa kar yağıyor
Hayırlısıyla çabucak doğursun inşallahKızlar kızlar lorişin doğumu sanırım başlıyor sancıların artmasını bekliyormuş. Dua bekliyor bizlerden
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar
Çok yogun bir gündü.
Sabah kalktık evi topladım
Kahvaltı yaptık
Mutfagı topladım ocak davlumbaz dolap kapaklarını sildim.
Kahve makinesinin parçalarını yıkadım
Makineye çamaşır attım.
Çıktı kurutmaya attım
Evi süpürdüm
Tuvalet lavabolar yıkandı hazırlandık çıktık. Eve gelirken babamı aramıştım annem evde fenalaşmış tansiyonu düsmüs yığılmış yere Allahtan arkadaşı varmış yanında hastaneye gittik annemi aldık geldik yemek hazırladım yediler gittiler. Bisey cıkmamıs çok şükür biraz enfeksiyon varmıs sanırım.
Simdide kücük oglanı uyuttum. Çay içcez insallah
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun