En guzeli halilari kaldirmak buyuk temizlik drken sil supurude mi oyle yapiyosunYatak odası yolluklarımı sileceğim kaldıracağım yarın büyük temizlik günüm bu akşamdan hazırlayacağım evi ben halıları kaldırmadan temizlik yapamıyorum :) :)
ZAten erkek eve girince boşa gidiyor bütün işler..Ben herseyi duzenliyorum ama esim eve gelince hic birsey yapilmamis gibi oluyor yarin sil bastan her zamanki gibi
Hamileyken çamaşır suyu kullanmasan canım ..onsuz da temizlik oluyor ama bebise çok zararlıKahvaltımı yaptim,
Mutfak toplandı,
Evi süpürdüm
Çamaşır astım
Ütümu yaptım, lavabo hergun çamaşır suyuyla yıkanır zaten.
Birazdan dışarı cikicam inşaAllah..
Evet canım evi silip süpürmem için de halıları kaldırmam lazım halılar balkonda havalanır sildikten sonra sererim tekrar benim de tuhaf takıntılarım var :)En guzeli halilari kaldirmak buyuk temizlik drken sil supurude mi oyle yapiyosun
Biliyorum.Hamileyken çamaşır suyu kullanmasan canım ..onsuz da temizlik oluyor ama bebise çok zararlı
Bende çok takintiliydim çamaşır suyuna ..biraz geç anne olunca eşim Kendi yikadi tek ben çamaşır suyu kullanmayim diye çocuklar doğunca da yasak etti evde bende alıştım onsuz btemizligeBiliyorum.
Ama sprey kutulari var ya ona biraz çamaşır suyu, biraz su katıp karıştırıyorum. Çok fazla ağır olmuyor...
Eşim yasaklasa gizli alırımBende çok takintiliydim çamaşır suyuna ..biraz geç anne olunca eşim Kendi yikadi tek ben çamaşır suyu kullanmayim diye çocuklar doğunca da yasak etti evde bende alıştım onsuz btemizlige
Yoklama mı var kuzumNego
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
@dstn33
@CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
Eymenliakifli
@istanbula
Bu kadarız sanırım. Atladığım varsa hatırlatsın lütfen
Cidden oyle oncesi/sonrasi yapsam kendimden utanicamZAten erkek eve girince boşa gidiyor bütün işler..
Ay en sevdigim ama her zaman yapamiyorumEvet canım evi silip süpürmem için de halıları kaldırmam lazım halılar balkonda havalanır sildikten sonra sererim tekrar benim de tuhaf takıntılarım var :)
Bingonun oksijenli temizleyicisi var. Çamaşır suyu gibi olmasa da dena değil.Hamileyken çamaşır suyu kullanmasan canım ..onsuz da temizlik oluyor ama bebise çok zararlı