benim bakmama gerek yok.zati normal değil akıl sağlığım
akıllıyla işimiz ne bizimYa etrafta herkes malum kişiyse?
Yarın köye gidiyoruz 20 gün yokum. Dönünce pür dikkat sende olucam tatlım unutmayın beniCanım genel bir listem yok ki, yapacağım zaman ihtiyaca göre çıkarıyorum
Burçlar işin esprisi ya
İyi tatiller canım, unutmam tabi kiYarın köye gidiyoruz 20 gün yokum. Dönünce pür dikkat sende olucam tatlım unutmayın beni☺
Sabah hemen kahvaltıyla başladım.sonra topladım Makinaya dizdim.mak.çalıştırdım. Yatakları ve ortalığı topladım. Ćamaşır Serdim. Yîkadığım çarşafları topladım katladım ve gardırop a koyarken bide ne göreyim.dolabın içinde kocaman 2 tane örümcek.birini Makinaya çektirdim diğeri kaçmış. Öf bıktım ya bigün bizi yicek ler heralde.eşim bigün dolabın içini boşaltîm ćekelim silip ilaçlayalım dedi.bi taşınsaydım hayırlısıyla şu lojmandan.namaz kıldım sonra büyük battaniyemi ısladım banyoda 1 gün dursun.sırada diğer battaniyeler ve yorganlar var.yavaş yavaş yaparım
Sağol canım ya onuda bi deneyimKışın okulda bit çoktu lavanta yağı damlatıyodum kızın saçına onun kokusuna gelmiyomuş.
Evde bazı yerlerde karınca gördüm lavanta damlatıp pamuklu çubukla ittim geldikleri yere o günden beri orda yoklar.
Yeni gördüm başka yerde çıkmış orayada dökücem.
Dolap içinede faydası olabilir diye aklıma geldi
Çalışmıyorum ohh miss o zamanHanımlar hafta sonları prensip olarak ev işi ile alakalı ödev vermiyorum, ailecek vakit geçirme önceliğimiz olsun. Ama çalışan arkadaşlar için pazar günleri hep ütü ödevi olsun.
Oğlumun odasını süpürdüm sildim toz aldım.oyuncaklarini yerleştirdim.Salonu süpürüp sildim toz aldım.