Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah hemen kahvaltıyla başladım.sonra topladım Makinaya dizdim.mak.çalıştırdım. Yatakları ve ortalığı topladım. Ćamaşır Serdim. Yîkadığım çarşafları topladım katladım ve gardırop a koyarken bide ne göreyim.dolabın içinde kocaman 2 tane örümcek.birini Makinaya çektirdim diğeri kaçmış. Öf bıktım ya bigün bizi yicek ler heralde.eşim bigün dolabın içini boşaltîm ćekelim silip ilaçlayalım dedi.bi taşınsaydım hayırlısıyla şu lojmandan.namaz kıldım sonra büyük battaniyemi ısladım banyoda 1 gün dursun.sırada diğer battaniyeler ve yorganlar var.yavaş yavaş yaparım

Sonunda oturdum.....
Kahvalti yapip mutfagi topladim
Mutfak dolaplari icin aldigim ortuleri dolaplari silip yerlestirdim
Butun evi supurdum
Bi makinr camasir astim 2.yi bekliyorum
Aksam yemegide yavas yavas pisiyor

Annemlere geldim, bugün de çok gelemem

Kışın okulda bit çoktu lavanta yağı damlatıyodum kızın saçına onun kokusuna gelmiyomuş.
Evde bazı yerlerde karınca gördüm lavanta damlatıp pamuklu çubukla ittim geldikleri yere o günden beri orda yoklar.
Yeni gördüm başka yerde çıkmış orayada dökücem.

Dolap içinede faydası olabilir diye aklıma geldi

Sağol canım ya onuda bi deneyim

Bugün baya iş yaptık annemle :)
Kahvaltı faslı bitti
Nevresimler hepsi değiştirildi,yataklar toplandı
Evi baştan aşağıya süpürdüm (amma ve lakin annemin süpürgesi traktör gibi,vallahi geceye kadar kulağımdan sesi gitmez,işkence yapmak için birebir ses )
Tozları aldım ve oturdum :) vileda işi anamda,bebeğe dayısı bakıyor :) en son duş alıp oturucam ve süpürgenin sesini unutmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…