Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba benide alın araniza lütfen 🤗
Bol proteinli kahvaltı yapıldı 🤰
Makinaya Çamaşır atıldı sonra asıldı
Kuruyanlar katlandı yerleştirildi utulenecekler ayrıldı
Bulaşık makinası boşaltıldı mutfak toplandı
Çiçekler sulandı
Sonra bol bol dinlenildi 🤗
Kocis geldi yemek istedi bu zamana kadar oyalandi😁 şimdi kalkıp hazirlancak ac kurt gibi bakıyor zira yüzüme 😄

Ben bugün oturma odası nin tozunu aldım kahvaltı dan sonra mutfağa giriştim biraz dolap yüzlerini sildim biraz temizlik yapayım bderken annem misafir gelecek yardıma gel dedi ve ben gittim annemde işlere giriştim yemek yap ye derken eve yeni geldim çocukları yıkadım şimdi biraz dinlenip banyo yu yikiycam .. misafir yatılı oyuzden bana da gelirler evi duzenlemem lazım

Biliyorum.
Ama sprey kutulari var ya ona biraz çamaşır suyu, biraz su katıp karıştırıyorum. Çok fazla ağır olmuyor...
Bende çok takintiliydim çamaşır suyuna ..biraz geç anne olunca eşim Kendi yikadi tek ben çamaşır suyu kullanmayim diye çocuklar doğunca da yasak etti evde bende alıştım onsuz btemizlige

Bende çok takintiliydim çamaşır suyuna ..biraz geç anne olunca eşim Kendi yikadi tek ben çamaşır suyu kullanmayim diye çocuklar doğunca da yasak etti evde bende alıştım onsuz btemizlige
Eşim yasaklasa gizli alırım 🤪🤪🤣
Olmuyor ya onsuz.
Aslında ben sirke, Arap sabunu falan kullanmayı seviyorum. Mesela mutfak tezgahima sirkeli suyla temizlerim. Ama tuvalet nasıl temizlenecek ki??

X