Gözünaydın ne guzelgünaydın kızlar bu sabah erkenciyim
oğlum geldi bu sabah ondan
bizde de yerleri çok ıslatıyo eşim.hele tıraş olurken sanırsın banyoyu yıkamışımGünaydın hanımlar eşim uyuyorken tuvalet ve banyoyu yıkayacağım sonra kahvaltı Faslı başlar tabi eşim uyanınca banyodaki özene özene sildiğim aynayı yüzünü yıkarken su damlalarına boğacak pöfff
Haberci kuşum demesen yarın sanıyordum
seni her daim takipteyim anamHaberci kuşum demesen yarın sanıyordum
Canım genel bir listem yok ki, yapacağım zaman ihtiyaca göre çıkarıyorumO listeyi bana da atar mısın
Bende teraziyim ama hiç senin gibi değilimtemiz evi seviyorum ama temizlik yapmayı sevmiyorum
Canımsınseni her daim takipteyim anam
O saatte pireler uçuşuyordu bir yerlerimde
ondan ses etmedim .sabah da unuttum sölemeyiO saatte pireler uçuşuyordu bir yerlerimde
Hoş geldin aramızaBende katilayim aranıza... Duzeni çok severim, hamilelikten dolayı usengeclik aldı başını gidiyor ,
Heeeee mesajları okudum , kova burcuyum hiçte pasaklı değilim
Amin canım size de geçmiş olsunGecmis olsun canim, rabbim sağlıktan ayirmasin
Hoş geldin aramızaTam da böyle bir motivasyona ihtiyacım var.sagolsun eşim evimizi çok hor kullanıyor.kendi dağıttığını kendisi toplayamiyor.senelerdir biriktikce birikti.o bireysel toplanmasını yapmadığı için yardımcı bir bayan bile alamıyorum temizlik için ve 2 yasi dolmak üzere olan bir oğlum var.bayram sonrası da çalışmaya başlıyorum.cok moralsizim.
Efo = haklı tabi ki ne sandınYeni gelenler hoşgelmiş
@CocoChanelmademoiselle
@Psikolojik Deliii sen gebe halinle nasıl ayak uydurcan burdaki çılgınlara :)
Nego ban yimişin yavri allah kurtarsın. Ben sana hak verdim :))
Ban yesem de ulaşırım size merak etmeCanım ilk önce bütün biriktirdikleri gereksiz şeylerden kurtulman lazım... benim kızım da sürekli biriktirir,,, o okuldayken atarım,,, hoşgeldin bu arada
Kilo vermek istiyorum bendeeeeee❤❤❤
Tühhhh bende ban yedi diye temizlikten yırttık sanmıştımmm
Canım süpürme mecbur her gün, çocuklar batırıyor ama her gün silmem, wc de mecbur her gün takıntım var benimpeki bunları her gün mü yapıyorsun canım.mesela her gün evi muhakkak süpürüp silip,sonrada WC banyo falan yıkıyor Musun? Soru sordum ama banlanmışsın
merhaba canım Allah’a şükür büyüdü 10 aylık oldu 11 inci ayın içindeyiz.buğday ve bakliyat alerjileri geçti ama süt alerjimiz hala devam ediyor
hoşbuldum çiçeğim
Tabi ki hoş geldin aramızaSelammm bende araniza katilabilir miyim. Yeni ev aldik surekli duzenli ve temiz tutmak istiyorum grupla daha mumkun olacak sanirim
Canım öncelikle normal hiç endişe etme, pimpirikli bir anne misin? Yere koyuyor musun kızını, benim çocuklar yerde büyüdü hep, bebekler yerden kuvvet alır derler.Kuzu merhaba canım.iyiyiz Allah’a şükür.11 inci ayın içindeyiz.bebeğim hala emeklemiyor yürümüyor.hatta oturmuyor bile.sevmiyor oturmayı.doktora götürdük tahlil yaptırdık bir problem yok.ama üşengeç çıktı kızım.üzülüyorum bende
Sağol canımSelamunaleykum kızlar. Bugün bildirim gelmedi, ben de dişçiye sonra alışverişe gittim. Alınanları yerleştir yemek yap ye derken bu saat oldu. Be yokken neler neler olmuş öyle?
Nego Allah kurtarsın. :))
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. ❤❤❤
Sen kendini çok yorma ama hamile hamileİşim komple bitti ya.. nasıl gaza geldim bilmiyorum
Çamaşırları topladım katladim.
Banyonun fayanslarini yıkadım kuruladim.. yarın da inşaAllah ütü yapicam birikmeden yapayım..
Şimdide keyif yapıyorum
Hoş geldin aramızaHayırlı geceler hanımlar bugün hep sizin yazdıklarınızı okudum ..bende düzenli olmak istiyorum ama yapi olarak dağınık biriyim ve bu durumdan hiç hoşnut değilim benide aranıza alirmisiniz ..
Hoş geldin aramızaGünaydın bende düzenli olmak isteyip olamayan bir ev hanımıyım tabi çocukta var küçük daha
Sizinle varım günlük ödevlere benide etiketler misiniz
HosbuldukkkHoş geldin aramızaburç işi espri tabi ki
Amin canım size de geçmiş olsun
Hoş geldin aramıza
Efo = haklı tabi ki ne sandın
Ban yesem de ulaşırım size merak etme
Canım süpürme mecbur her gün, çocuklar batırıyor ama her gün silmem, wc de mecbur her gün takıntım var benim
Tabi ki hoş geldin aramızahayırlı olsun eviniz
Canım öncelikle normal hiç endişe etme, pimpirikli bir anne misin? Yere koyuyor musun kızını, benim çocuklar yerde büyüdü hep, bebekler yerden kuvvet alır derler.
Sağol canımgeçmiş olsun
Sen kendini çok yorma ama hamile hamile
Hoş geldin aramızasen bana uy hallolur dağınıklık
Hoş geldin aramızatabi ki
çaktın gene ütüyü milleteHanımlar hafta sonları prensip olarak ev işi ile alakalı ödev vermiyorum, ailecek vakit geçirme önceliğimiz olsun. Ama çalışan arkadaşlar için pazar günleri hep ütü ödevi olsun.
benim bakmama gerek yok.zati normal değil akıl sağlığım