Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfakta en çok korktuğum kazalardan biridir yağ dökülmesi.akşama doģru arkadaş aradı çocukları parka götürelim dedi.bende hemen yemegimi pilavı mı yaptım namaz kıldım.çocukları hazırladım.bayaģi gezdik. Hava kararmıstı eve döndük.yemek bulaşık banyo derken kapanışı yaptık

Oturtursan sorun yok ama dimi? Benim bu oglumda asiri tembel cikti hala yurumuyor surunerek emeklemekten yeni cikti normal emekleyip ayaga kalkiyor butun icraati bu put gibiydi 6 aylik olana kadar gozunu bile cevirmiyordu oyle oldugu yere bakiyordu hareketleri gayet yavasti dedim bu cocukda sorun var simdi 1 aydir oyle boyle degil acildi gecer insallah merak etme

Masallah benim kuzumda bugun 1 yasina girdi
Yaaaa maşallahhhhh nice yaşlara inşallahhh
Ohhhh gezmede yapılmış iyi gelmiştir çocuklar sıkılıyordu zaten
Hayırlı geceler hanımlar bugün hep sizin yazdıklarınızı okudum ..bende düzenli olmak istiyorum ama yapi olarak dağınık biriyim ve bu durumdan hiç hoşnut değilim benide aranıza alirmisiniz ..
Hoşgeldin canım dağınıklık kötü yaaaa aldığını hemen yerine bırakırsan sonrasında toplamak zor olmaz

oo gezmeler gezmeler iyi yapmışsınız valla havanız değişmiştir ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…