G Ü N A Y D I I I N
Sağol bebeğemHoşgeldin canom artık gitme daa bi düzen tutturalım inşallah sanada.
Bitince resim atarsın kaç parçalıkaz kaldı negom ama Perşembe günü aldım bunu zatenmüsait oldukça oturup yapıyorum. bugün biter sanırım:)
Günaydın canım ☺
Ahhh keşke bahçeli verandalı bahçesinde oğlum koşturup oynadığı güzel bir evim olsaEvet evet kocaman bahçesi olsun biz verandada kahvemizi içerken çocuklarımız özgürce oynasın bahçesinde
Benim hayalimdeki evim olursa temizlikle de ben uğraşmam zaten ya :))
Kaynar su dök canım tekrardan yapışırSelam kızlar
Geçenlerde buzdolabı ödevinde buzdolabını silememiştim bu gün sildim sahurdan sonra. Lastiğin en alt kısmını hiç açıp bakmamışım galiba inanılmaz pislik birikmiş içindeneyse kürdanla denedim istediğim gibi olmadı bıçakla giriştim tertemiz yaptım ama şimdi dolabın kapağı kapanmıyor açılıp duruyor
var mı kendini işe,temizliğe vurmak isteyenler? var mı darlanmaya başlıyorum en iyisi şurayi temizleyimde acılayim diyenler?
var mı bi köşe temizlesem bile en azından vakit geçicek diyenler?
öyleyse ben burdayim destek maraton yazın NEGO2222 yollayın maraton destekçiniz sizinle yola çıksın..
Aslında yapışkanı gitmedi canım orda hiç bir sorun görünmüyor ama kapak kendi kendine açılıyor.Kaynar su dök canım tekrardan yapışır
Yine mide ağrım fazla bugün. Süpürüp Yatakları toplarsam ne ala
Tamam bende onun için dedim kv nin de kapak tutmuyordu servis gelip kaynar su döktü tekrardan tutmaya başladı sonra öyle bir şey olursa kaynar su dök abla dediler o yüzden dedimAslında yapışkanı gitmedi canım orda hiç bir sorun görünmüyor ama kapak kendi kendine açılıyor.
Tamam bende onun için dedim kv nin de kapak tutmuyordu servis gelip kaynar su döktü tekrardan tutmaya başladı sonra öyle bir şey olursa kaynar su dök abla dediler o yüzden dedim
Aynen bende annemin dolabın kapak tutmaz olmustu kaynar su döktüm bi çaydanlık kaç yıldır kullanıyor şimdi hiç bi sıkıntı yokTamam bende onun için dedim kv nin de kapak tutmuyordu servis gelip kaynar su döktü tekrardan tutmaya başladı sonra öyle bir şey olursa kaynar su dök abla dediler o yüzden dedim
Yine mide ağrım fazla bugün. Süpürüp Yatakları toplarsam ne ala