- 10 Mayıs 2019
- 4.032
- 11.088
Lastik gerneşiyor galiba sıcaktan yapışıyorYapışkanı mı lastiğimi aktifleştiriyor acaba ilginç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lastik gerneşiyor galiba sıcaktan yapışıyorYapışkanı mı lastiğimi aktifleştiriyor acaba ilginç
Aaaa tamam deneyeyim o zaman çok sağol canımTamam bende onun için dedim kv nin de kapak tutmuyordu servis gelip kaynar su döktü tekrardan tutmaya başladı sonra öyle bir şey olursa kaynar su dök abla dediler o yüzden dedim
Lastiği diye düşünüyorum çünkü buzluk kapağı tutmuyordu hep açılıyordu ama kesin bir bilgim yok hatırlamıyorumYapışkanı mı lastiğimi aktifleştiriyor acaba ilginç
BıçaklamışAnka Anlatsana nasıl temizledin o kapağı
Vışşşşşşşvar mı kendini işe,temizliğe vurmak isteyenler? var mı darlanmaya başlıyorum en iyisi şurayi temizleyimde acılayim diyenler?
var mı bi köşe temizlesem bile en azından vakit geçicek diyenler?
öyleyse ben burdayim destek maraton yazın NEGO2222 yollayın maraton destekçiniz sizinle yola çıksın..
Geçmiş olsunYine mide ağrım fazla bugün. Süpürüp Yatakları toplarsam ne ala
AmiiiinAllah nasip etmeyeceği şeyim hayalini kurdurmazmış inşallah yakın zamanda çocuklar büyümeden nasip olur
Geçmiş olsun canımYine mide ağrım fazla bugün. Süpürüp Yatakları toplarsam ne ala
Kürdan bıçak bez deterjan Allah ne verdiyse soktumAnka Anlatsana nasıl temizledin o kapağı
Aynen karnını deştim tertemiz ettimBıçaklamış
Namazı iki büklüm kıldım şimdi az biraz sakinledi.Bi düzelseydi miden
Ramazandan sonra Deneyeyim canım saolCanım yemeklerle sıvı tüketiyor musun? Aç karına çörek otu çok iyi gelir midene dene istersen geçmiş olsun
SaolGeçmiş olsun
aman Allahım bu müthiş bişeeeyvar mı kendini işe,temizliğe vurmak isteyenler? var mı darlanmaya başlıyorum en iyisi şurayi temizleyimde acılayim diyenler?
var mı bi köşe temizlesem bile en azından vakit geçicek diyenler?
öyleyse ben burdayim destek maraton yazın NEGO2222 yollayın maraton destekçiniz sizinle yola çıksın..
geçmiş olsunYine mide ağrım fazla bugün. Süpürüp Yatakları toplarsam ne ala
dene bakalım düzelir belkiiAaaa tamam deneyeyim o zaman çok sağol canım
SaolGeçmiş olsun canım
Canım oruç tuttuğun için olabilir alabileceğin yer varsa al hemen sahur hazırlarken iç 1 tatlı kaşığı. Yemelerde sıvı tüketme. Akşam orucunu açtıktan 15 dakika sonra yemeğe başla. Yemekten sonra en az 1 saat sıvı tüketme. Çay kahve mümkün olduğunca azalt. Şifa olur inşallah. Acı veya çokbaharatlı şeyleri de çıkar biraz.Namazı iki büklüm kıldım şimdi az biraz sakinledi.
Ramazandan sonra Deneyeyim canım saol
Saol
Benim de süpürülecek her yer kinetik kum olmuş birbirlerine atmışlar resmenEvi süpüreyim bir zahmet,sonra yemeği yapayım.
Balkonu düzenlemeye başladım,yapmak istediğim çok şey var yapabilirim umarım.
Açlıktan ağrıyor zaten bir şey yesem bu ağrı olmaz. Dediklerini deneyeceğim saolCanım oruç tuttuğun için olabilir alabileceğin yer varsa al hemen sahur hazırlarken iç 1 tatlı kaşığı. Yemelerde sıvı tüketme. Akşam orucunu açtıktan 15 dakika sonra yemeğe başla. Yemekten sonra en az 1 saat sıvı tüketme. Çay kahve mümkün olduğunca azalt. Şifa olur inşallah. Acı veya çokbaharatlı şeyleri de çıkar biraz.