Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende haftaya regl olucam o zaman bende dip köşe dalıcam inşallah bu hafta dolap içlerini hallediyorum yavaştan yavaştan yarın çocukların dolaplarınıda tamamlarsam bi tek adamınki kalıyor önce kendiminkini ve yüklükleri, Havluları ve Ivır zıvır çekmecelerini hallettimHaftaya dip köşe dalıyorum inşaAllah
Ayy bide onun temizliği var 2+1e yetemiyorum ama 3 çocukla ev bize dar geliyor bende çocukları odaya sığdıramıyorum ranza alınca fotoğraf at bende hiç sevmesemde ranza almak zorundayım ama düşerler diye erteliyorum hepsi birbirinden deliAynen canım ev bizim olsa çok güzel projeler yapılırdı da işte kısmet. Rabbim 4,5,6+1 evler nasip etsin hepimize
Ayy benimde henüz toplu değil çocukları uyutmayı başaramadım 2si gitti 1i kaldı onuda uyutayım gece işçisi göreve başlayacakMutfağın toplu mu
Canım özel mesaj atamadım
Çay bulaşığı varMutfağın toplu mu
Merhabalar nasılsınız umarım sağlıklar keyifler yerindedir. bu topiği seviyorum geçmişte gelmiştim ama bir türlü gruptaki arkadaşlar gibii düzenli olamadım. Veya işteyken hep plan yaptım eve gidince bu gün şurayı haledeyim dedim olmadı eve gelince çekyatda patâtes çuvalı gibi kaykıldım, kaldım kalkamadım
Bir selam vereyim istedim. şimdi evdeyim henüz! bende şey kafası var evi süpüdürdükten sonra işler bitti kafasına giriyorum bu gün evi süpürdüm sevindirik oldum gelip haber vereyim didim
Olur mu öyle şey. Bugün dedin ya temizlik yapıcam diye ondan sormadım seniBonus kim ki
ayy vallahi görüyor topluyorum topluyorum sürekli bişey çıkıyoAktif Lora senin toplu değil sanki
Evet evet kocaman bahçesi olsun biz verandada kahvemizi içerken çocuklarımız özgürce oynasın bahçesindeAmiiin,benimki bahçeli olsun lütfen
Benim hayalimdeki evim olursa temizlikle de ben uğraşmam zaten ya :))Ayy bide onun temizliği var 2+1e yetemiyorum ama 3 çocukla ev bize dar geliyor bende çocukları odaya sığdıramıyorum ranza alınca fotoğraf at bende hiç sevmesemde ranza almak zorundayım ama düşerler diye erteliyorum hepsi birbirinden deli
Küçük evin temizliği daha zordur aslında,akan dar eşya rahatça çekemezsin falan.Bende haftaya regl olucam o zaman bende dip köşe dalıcam inşallah bu hafta dolap içlerini hallediyorum yavaştan yavaştan yarın çocukların dolaplarınıda tamamlarsam bi tek adamınki kalıyor önce kendiminkini ve yüklükleri, Havluları ve Ivır zıvır çekmecelerini hallettim
Ayy bide onun temizliği var 2+1e yetemiyorum ama 3 çocukla ev bize dar geliyor bende çocukları odaya sığdıramıyorum ranza alınca fotoğraf at bende hiç sevmesemde ranza almak zorundayım ama düşerler diye erteliyorum hepsi birbirinden deli
Ayy benimde henüz toplu değil çocukları uyutmayı başaramadım 2si gitti 1i kaldı onuda uyutayım gece işçisi göreve başlayacak
Bitti mi bariöyle böldü valla negom nasıl da biliyon beni
Ah sende mi veranda seviyorsunEvet evet kocaman bahçesi olsun biz verandada kahvemizi içerken çocuklarımız özgürce oynasın bahçesinde
Benim hayalimdeki evim olursa temizlikle de ben uğraşmam zaten ya :))
Allah nasip etmeyeceği şeyim hayalini kurdurmazmış inşallah yakın zamanda çocuklar büyümeden nasip olurAh sende mi veranda seviyorsun
Çok hayal kurarım,çocuklara da söylerim.Onlar bahçede hayvan besleyebilecekleri için çok istiyorlar ahhh.
Günaydın herkeseeeee
Bitti mi bari