normal yatakhanelerdeki gibi ranza canım. Kızın çıkamayacağı bişey bakıyoruz. 4 çocuğu bi odaya sığdıramadım bi türlüRanza epey derli toplu oluyor,klasik mi yoksa şu dolaplı masalı olanlardan mı olacak?
İnşaallah daimi olur düzenin de sende rahat edersin
Canım özel mesaj atamadımTamam canım çok sevinirim
Allahım kendi evlerimizi nasip etsin inşallah
Ranzada geçti gençliğim çok severimnormal yatakhanelerdeki gibi ranza canım. Kızın çıkamayacağı bişey bakıyoruz. 4 çocuğu bi odaya sığdıramadım bi türlü
Aslında ben sevmiyorum dar gösteriyor odayı ama başka türlü de 4 yatak sığmıyor. :))Ranzada geçti gençliğim çok severimçocukların ki dd ranzaydı ama ayrı ayrı kullandım yatakları,üst üste kullanamadan biri kırıldı
Oğlanları buna kıza da ayrı bir yatak düşünebilirsin,divan gibi olabilir o da
Yavrulu yatak çıkmıyor canım Alttan arada kalan kısım dar oluyor maalesef. Oda bunu kaldıracak kadar büyük değil maalesef.
Aa öyle mi oluyor yavru yatak.İnşaallah bulursun gönlünceYavrulu yatak çıkmıyor canım Alttan arada kalan kısım dar oluyor maalesef. Oda bunu kaldıracak kadar büyük değil maalesef.
Ev senin olsa kırdırırdın bacayı,burda yapan çok öyle.İnce uzun dikdörtgen oda. Bi de kenarlarda kolonlar var. Köşeye de baca yapmışlar. Sanki soba kurmak zorunda kalsak yatak odasına mı kuracağız çok saçma olmuş obaca olmasa oraya da bir yatak sığardı aslında ama 20 cm küçültüyor yandan odayı.
Ona yazdığımı gördün mü bugün
Aynen canım ev bizim olsa çok güzel projeler yapılırdı da işte kısmet. Rabbim 4,5,6+1 evler nasip etsin hepimizeEv senin olsa kırdırırdın bacayı,burda yapan çok öyle.
Amiiin,benimki bahçeli olsun lütfenAynen canım ev bizim olsa çok güzel projeler yapılırdı da işte kısmet. Rabbim 4,5,6+1 evler nasip etsin hepimize
Gördüm gördümOna yazdığımı gördün mü bugün
Gelmezse yarın dürterim ben onu
Mutfağın toplu muGördüm gördüm