Düzenli Evimiz & Hayatımız

Haftaya dip köşe dalıyorum inşaAllah
Bende haftaya regl olucam o zaman bende dip köşe dalıcam inşallah bu hafta dolap içlerini hallediyorum yavaştan yavaştan yarın çocukların dolaplarınıda tamamlarsam bi tek adamınki kalıyor önce kendiminkini ve yüklükleri, Havluları ve Ivır zıvır çekmecelerini hallettim
Aynen canım ev bizim olsa çok güzel projeler yapılırdı da işte kısmet. Rabbim 4,5,6+1 evler nasip etsin hepimize
Ayy bide onun temizliği var 2+1e yetemiyorum ama 3 çocukla ev bize dar geliyor bende çocukları odaya sığdıramıyorum ranza alınca fotoğraf at bende hiç sevmesemde ranza almak zorundayım ama düşerler diye erteliyorum hepsi birbirinden deli
Mutfağın toplu mu
Ayy benimde henüz toplu değil çocukları uyutmayı başaramadım 2si gitti 1i kaldı onuda uyutayım gece işçisi göreve başlayacak

Hoşgeldin canom artık gitme daa bi düzen tutturalım inşallah sanada.

Bonus kim ki

İyi geceler ❤

Neler yaptım bugün

Yatakları dağınıklıkları topladım
2 sepet çamaşır katladım
Balkonu küçük mopla sildim
BÜTÜN evi süpürdüm ikinci kez hamdolsun
Banyo tuvaleti temizledim
Bi duşkabin kaldı ben girince içerden yapıcam inş
Mutfak topladım
Yemek yaptım
İftardan sonra 5 parça ütü yaptım
Mutfağı hemen yapamadım ama bi yarım saat önce yine topladım.
Yıkancak tepsi borcam falan yıkadım bitti işte

Amiiin,benimki bahçeli olsun lütfen
Evet evet kocaman bahçesi olsun biz verandada kahvemizi içerken çocuklarımız özgürce oynasın bahçesinde
Benim hayalimdeki evim olursa temizlikle de ben uğraşmam zaten ya :))

Küçük evin temizliği daha zordur aslında,akan dar eşya rahatça çekemezsin falan.
Hadi İnşallah,haftaya beraber kapışırız

Evet evet kocaman bahçesi olsun biz verandada kahvemizi içerken çocuklarımız özgürce oynasın bahçesinde

Benim hayalimdeki evim olursa temizlikle de ben uğraşmam zaten ya :))
Ah sende mi veranda seviyorsun
Çok hayal kurarım,çocuklara da söylerim.Onlar bahçede hayvan besleyebilecekleri için çok istiyorlar ahhh.

Selam kızlar
Geçenlerde buzdolabı ödevinde buzdolabını silememiştim bu gün sildim sahurdan sonra. Lastiğin en alt kısmını hiç açıp bakmamışım galiba inanılmaz pislik birikmiş içinde neyse kürdanla denedim istediğim gibi olmadı bıçakla giriştim tertemiz yaptım ama şimdi dolabın kapağı kapanmıyor açılıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…