Düzenli Evimiz & Hayatımız

İlla buata yakın biyer vardır sıva üstü priz yaptırırsın.

Vay vay maşallahh

Merhabalar nasılsınız umarım sağlıklar keyifler yerindedir. bu topiği seviyorum geçmişte gelmiştim ama bir türlü gruptaki arkadaşlar gibii düzenli olamadım. Veya işteyken hep plan yaptım eve gidince bu gün şurayı haledeyim dedim olmadı eve gelince çekyatda patâtes çuvalı gibi kaykıldım, kaldım kalkamadım

Bir selam vereyim istedim. şimdi evdeyim henüz! bende şey kafası var evi süpüdürdükten sonra işler bitti kafasına giriyorum bu gün evi süpürdüm sevindirik oldum gelip haber vereyim didim

Hoş geldin.
İyi hatırlattın ya süpürge yapacaktım

Ranza epey derli toplu oluyor,klasik mi yoksa şu dolaplı masalı olanlardan mı olacak?
İnşaallah daimi olur düzenin de sende rahat edersin

Hoşgeldin bu aralar ödev vermiyorum,bahar temizliğini de çoğumuz Ramazan girmeden yaptık.Yapmayanlarda vardır tabi.Her gün aktif olup kendine buraya yazarak küçük hedefler vermekle başla olur mu

Hoşgeldin bu aralar ödev vermiyorum,bahar temizliğini de çoğumuz Ramazan girmeden yaptık.Yapmayanlarda vardır tabi.Her gün aktif olup kendine buraya yazarak küçük hedefler vermekle başla olur mu
Tamam negoocum her halde iki günün en büyük işi yürüyüşe gitmemdi umarım hergün veya gün aşırı yürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…