Düzenli Evimiz & Hayatımız

Arkadaşlar sizlere bir sorum var ❓❔

Çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum inşallah
Ama malesef yerim yok çamaşır makinesinin üstünde dolap olduğu için üzerine koyamıyorum
Bende alaturka tuvaleti kapatmaya karar verdim hem ardiye olur diye düşündüm
Ama elektirik işini nasıl hallederiz o aklıma takıldı eşim kablo çekeriz dedi ama ben görüntüde olan şeyelri hiç sevmiyorum 🙄

Acaba aranızda alaturka tuvaletini kaaptıp bu işlemi yapan varmı ? 🤗😋
İlla buata yakın biyer vardır sıva üstü priz yaptırırsın.

sabahtan başlayayim.
kalktim wc banyo temizledim
makinaya camasir attim
kuruyanlari katladim kaldirdim
dolaplari düzenledim
cocuklarin nevresimi degistirdim
cocuklara kahvalti hazirladim
mutfagi temizledim yerlesecekleri hallettim
yemek koyup evi süpürücem insallah. eşimin kanına girebilirsem balkonlari yikatcam 🙄
Vay vay maşallahh😍

Merhabalar nasılsınız umarım sağlıklar keyifler yerindedir. bu topiği seviyorum 🥰geçmişte gelmiştim ama bir türlü gruptaki arkadaşlar gibii düzenli olamadım. Veya işteyken hep plan yaptım eve gidince bu gün şurayı haledeyim dedim olmadı eve gelince çekyatda patâtes çuvalı gibi kaykıldım, kaldım kalkamadım

Bir selam vereyim istedim. şimdi evdeyim henüz! bende şey kafası var evi süpüdürdükten sonra işler bitti kafasına giriyorum bu gün evi süpürdüm sevindirik oldum gelip haber vereyim didim🙃

Merhabalar nasılsınız umarım sağlıklar keyifler yerindedir. bu topiği seviyorum 🥰geçmişte gelmiştim ama bir türlü gruptaki arkadaşlar gibii düzenli olamadım. Veya işteyken hep plan yaptım eve gidince bu gün şurayı haledeyim dedim olmadı eve gelince çekyatda patâtes çuvalı gibi kaykıldım, kaldım kalkamadım

Bir selam vereyim istedim. şimdi evdeyim henüz! bende şey kafası var evi süpüdürdükten sonra işler bitti kafasına giriyorum bu gün evi süpürdüm sevindirik oldum gelip haber vereyim didim🙃
Hoş geldin.
İyi hatırlattın ya süpürge yapacaktım :ıslık:

İnşallah canım. Çok şükür ev de baya düzene girdi artık. Bi çocuk odası kaldı oraya da ranza çalışma masası alınacak inşallah eşim alırsa sorun bitecek. Tam olarak yerleşik düzen olmadığı için de çok çabuk karışıyor her yer.
Ranza epey derli toplu oluyor,klasik mi yoksa şu dolaplı masalı olanlardan mı olacak?
İnşaallah daimi olur düzenin de sende rahat edersin😊

Negoo cuğum merhaba ben döndüm dolaştım tekrar geldim. bakındım biraz negoo bana ödev verir, guruba görev verir. bende yaparım dedim şu 20 gün kapanmada belki bahar temizliği gibi bişey olur diye düşündüm, ama şu araki durumlar nasıl ....🥰
Hoşgeldin😊 bu aralar ödev vermiyorum,bahar temizliğini de çoğumuz Ramazan girmeden yaptık.Yapmayanlarda vardır tabi.Her gün aktif olup kendine buraya yazarak küçük hedefler vermekle başla olur mu😊

Hoşgeldin😊 bu aralar ödev vermiyorum,bahar temizliğini de çoğumuz Ramazan girmeden yaptık.Yapmayanlarda vardır tabi.Her gün aktif olup kendine buraya yazarak küçük hedefler vermekle başla olur mu😊
Tamam negoocum her halde iki günün en büyük işi yürüyüşe gitmemdi umarım hergün veya gün aşırı yürürüm

X