Benim evde toz içinde çaktırmaToz almadım ama mutfağı topladım sahurdan sonrada inş bulaşık makinesibi açarım
Başka yerlerinde vardır eğitimi,bakmak lazım.Yaz kursu da olur.Birde ders videoları var onlara da baksak olurEvet negom uymucam inş. Hocada bugün dedi 2 ay var bitmesine diye. Bi tutuştum seneye online eğitim olmazsa diye
Sağlık olsunDarısı bana inş ❤ ikidir doğum gününü geçiriyoruz hep sonradan geliyosun
Şşş aramızdaBenim evde toz içinde çaktırma
Evet özellikle tecvid videolarına bakmak lazım negom. Okuyorum ama düz ve yavaş.Başka yerlerinde vardır eğitimi,bakmak lazım.Yaz kursu da olur.Birde ders videoları var onlara da baksak olur
Allah korusun deme öyle şeyler.suyunu bol bol iç ihmal etme canımTansiyon yok da canım,korona sonrası olabiliyormuş,birde aç kalınca da yükseliyor benim bazen.Bu sefer fena sarstı,gidiyorum sandım
Bende özledim
Bende çok hızlı okuyamıyorum canım.Bakıyım yarın fırsat bulursam videolara neler var.Şşş aramızda
Evet özellikle tecvid videolarına bakmak lazım negom. Okuyorum ama düz ve yavaş.
Yok Allah'tan değildi.sabah neskafe bardaklarıyla başladı.sonra ne ara düğün bulaşığı gibi oldu hatırlamıyorumHasar çok muydu
İçiyorum canım 2 litreye tamamlıyorum iftar sahur arasıAllah korusun deme öyle şeyler.suyunu bol bol iç ihmal etme canım
Parti mi verdin ne yaptınYok Allah'tan değildi.sabah neskafe bardaklarıyla başladı.sonra ne ara düğün bulaşığı gibi oldu hatırlamıyorum
Afiyet şifa olsunİçiyorum canım 2 litreye tamamlıyorum iftar sahur arası
Yemek de yapmadım bugün kuzenlerde yedik.valla nasıl becerdik bilmiyom hep bardak doluydu tezgahParti mi verdin ne yaptın
Siz yokken biri vermiş o zamanYemek de yapmadım bugün kuzenlerde yedik.valla nasıl becerdik bilmiyom hep bardak doluydu tezgah
Sağlık olsun
Yok kız kitlemişim heryeriSiz yokken biri vermiş o zaman
İnşallah çikolatalı supanglemAllah hayırlı ömür nasip etsin ve hayırlı bir evlat
İyi yapmış canım biraz dikkat et alıştıktan sonra hurma yoğurda geçersin yineBizde kahvaltılık yiyoruz.Hurma yoğurt da yedirmiyor benim adam bu sene
Birtek sahurluğum kaldı dediklerinden biraz ders çalıştım oruc fıkhı. Banyoya girmek istiyorum birde ütüm var çokça niye bukadar çok çıkıyor anlamıyorumDıt dı dı dıtttttttt
Mutfaklar toplandı mı,çamaşırlar katlandı mıııııı,sahura ne yenecek düşünüldü müüüüüüü
@samdan
terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
Eve gelirse geçici olarak alamam. Çocukların dengesi alt üst olur daha çok. Ama affedemiyorum da yaptığınıBarışacak mısın,geçici olarak mı?
O çok pişman.yani eğer affedersem zaten tekrar boşanma durumu olmaz çocuklar için. Bi yanım çocukların için gelsin onlar üzülmesin diyo. Diğer yanım senin zor gününde olmayan adamın senle işi ne diyor.Canım ya hakkınızda hayırlısı olsun inşallah eşin pişman mı dönmek istiyor mu şu yaşadıklarınızı tekrar yaşayacaksanız çocuklar bu duruma bir daha maruz kalacaksa bi kere yaşanması daha yeğ geliyor bana ama hiç bir şey yaşanmadan bilinmiyor. İyi düşün zamana bırak aceleci davranma istersen
Mutfakta bardaklar duruyo ama çok yoruldumDıt dı dı dıtttttttt
Mutfaklar toplandı mı,çamaşırlar katlandı mıııııı,sahura ne yenecek düşünüldü müüüüüüü
@samdan
terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
Amin canım.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım çok zor durum
Yemek yaparken bi yandan toplanıyo ondan benceYemek de yapmadım bugün kuzenlerde yedik.valla nasıl becerdik bilmiyom hep bardak doluydu tezgah
Anam anam her yeri p.k püsürük götürüyor. Kurtar beniDıt dı dı dıtttttttt
@samdan
terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@Ayla-