Kolay gelsin canım ev ahalisi uyurken ben de toz alacağım sonundaEv dağınıkken,eşyalar yerli yerinde değilken cidden afakanlar basıyor
Kışlık,yazlık işi bitsin bir an önce
Sağol süpürge sana da kolay gelsin,bende evi topladım oturuyorum şimdi.Herkes uyanık bizde,küçük 6 da kalktı her zaman ki gibiKolay gelsin canım ev ahalisi uyurken ben de toz alacağım sonunda
Yazliklari cikariyo musun ben daha baslamadim ama dur bakalimEv dağınıkken,eşyalar yerli yerinde değilken cidden afakanlar basıyor
Benimki babasına çekmiş erken uyuyup uyanmaya alışamadı bi türlü bana iyi oluyor bu durum sabahtan birkaç işimi o uyurken hallediyorumSağol süpürge sana da kolay gelsin,bende evi topladım oturuyorum şimdi.Herkes uyanık bizde,küçük 6 da kalktı her zaman ki gibi
Erzurum’dayım ben de kaldırdım artık bi iki hırka bıraktım ekimden bu yana kışlık giyiniyoruz yıldımYazliklari cikariyo musun ben daha baslamadim ama dur bakalimgerci hava da belli olmuyo burda bir gün firtina bir gün yaz günü ondan ellesmedim biraz da
Henüz niyetim yoktu da canım,çekmecede duranlar rutubetlenmiş azcık cinnet getirdim her şeyi yıkamaya başladımYazliklari cikariyo musun ben daha baslamadim ama dur bakalimgerci hava da belli olmuyo burda bir gün firtina bir gün yaz günü ondan ellesmedim biraz da
Evet onu bekliyorum pedagogla görüşelim. Ama oğlumada psikolojik olarak ağır olacaksa kendimi feda ederim mecburZor bir süreç,umarım en doğru kararı verirsin ama önce bir pedagog randevusu geçsin bence,ona göre yol çizersin inşaallah.
Olmamış gibi davranamam ki yanından bi kadın geçse şüphelenirim artık. Ama oğlum için gerekiyosa katlanırım rol yaparım oğlumun yanındaBana biraz erken geldi canım sindirmek, unutmak , olmamış gibi davranmak kolay değil aynı eve geldiğinde insanoğluyuz davranışına yansıyacak sözlerine yansıyacak içindeki kırgınlık keşke destek alsanız bu süreçte
Allah feraha çıkarsın canım
Hayırlı sabahlar,bereketli günler hanımlar
Eki Görüntüle 2829800
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
Günaydın canım :)
Valla bende çok yazdım buralara çok tavsiye aldım ama yok kafa almayınca yanında destek olmayınca zor bir kere yapan sürekli yapıyor benimkini görsen tanısan hadi oradan yalancı bu adam mı aldatıyor dersin kaç tane evli kadınla yazışma yakaladım aklın durur 8 senede belki 7 8 birde üstüne adamlarla da konuşma yazışma yakaladım o derece sapıklık. Ben umursamıyorum artık 1 senedir telefon kurcalamıyprum ama Bi mesleğim olaydı 1 dk durmazdım burda ona göre düşün kararını ver
Canım mesajını yeni gördüm. Bende zaten anında avukata gittim. Oğlum böyle olana kadarda hiç geri adım atmayı düşünmedim. Hala da tam anlamıyla düşünmüş değilim. Ama çocuk eridi bitti resmen. Uyku uyumaz yataktan çıkmaz oldu özellikle son 3gündür. Pişmanlığı benim için bişe ifade etmiyor zaten. Ben eve gel dersem kendim için gel demicem.Birdepişman yazmışsın ya kim pişman Allah aşkına yapacak olan yapmış olan herşeyi göze alarak yapıyor bende her yakaladığımda kafasını duvarlara vuruyordu affet nolur bşdaha olmayacak diye ama yine oluyor yine oluyor
Her yaz ve kış girişinde olduğu gibi gizli gizliEv dağınıkken,eşyalar yerli yerinde değilken cidden afakanlar basıyor
GünaydınHayırlı sabahlar,bereketli günler hanımlar
Eki Görüntüle 2829800
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
Ben 2.5Uyuyamadım sahurdan sonra,3 saatlik uykuylayım
Sen hepsini birden döküyorsun gözünde büyüyorHer yaz ve kış girişinde olduğu gibi gizli gizliBonus u bekliyorum şaka bir yana acayip gözümde büyüyor. Oruçlu oruçlu yapmayı hiç sevmiyorum. Ya bayramdan sonraya kalır ya da regl denk gelirse o zamana diyorum kısmet
Geçen sene bende taktım amaSen hepsini birden döküyorsun gözünde büyüyorben parça parça yapıyorum yoksa huni takarım
Hatırlıyorum o kara günüGeçen sene bende taktım amakoca salon sadece kızın yazlık kıyafeti doluydu
Çok çok üzüldüm canım insanın evladı başka bir şeyle kiyaslanamiyor. Allah sana sabır sükûnet ve güç versin ama oğlum için katlanırım demissin ya soyle düşün o evde o adam oldukça sen mutlu olamayacaksın ne kadar rol yaparsan yap gerçeği gibi olmaz ve çocukların bunu hep hisseder bu onlar için daha kötü ilk başta zorlansan da sonradan senin böyle mutlu olduğunu bilmesi yanlışa karşı savaşması hem daha mutlu hem ileriki hayatı için ona örnek olur diye düşünüyorum, pedagog nasıl anlayacağınızı nasıl atlatacagini söyler inşallah hepimiz için en hayırlısı olurEvet onu bekliyorum pedagogla görüşelim. Ama oğlumada psikolojik olarak ağır olacaksa kendimi feda ederim mecbur
Olmamış gibi davranamam ki yanından bi kadın geçse şüphelenirim artık. Ama oğlum için gerekiyosa katlanırım rol yaparım oğlumun yanında
Canım mesajını yeni gördüm. Bende zaten anında avukata gittim. Oğlum böyle olana kadarda hiç geri adım atmayı düşünmedim. Hala da tam anlamıyla düşünmüş değilim. Ama çocuk eridi bitti resmen. Uyku uyumaz yataktan çıkmaz oldu özellikle son 3gündür. Pişmanlığı benim için bişe ifade etmiyor zaten. Ben eve gel dersem kendim için gel demicem.
Sanada üzüldüm. Şu an bi çok kurs online oldu. Onlara katılıp meslek edinebilirsin. Madem izin vermiyor gizliden yap.
Amin canım inşallah.Çok çok üzüldüm canım insanın evladı başka bir şeyle kiyaslanamiyor. Allah sana sabır sükûnet ve güç versin ama oğlum için katlanırım demissin ya soyle düşün o evde o adam oldukça sen mutlu olamayacaksın ne kadar rol yaparsan yap gerçeği gibi olmaz ve çocukların bunu hep hisseder bu onlar için daha kötü ilk başta zorlansan da sonradan senin böyle mutlu olduğunu bilmesi yanlışa karşı savaşması hem daha mutlu hem ileriki hayatı için ona örnek olur diye düşünüyorum, pedagog nasıl anlayacağınızı nasıl atlatacagini söyler inşallah hepimiz için en hayırlısı olur
Ne güzel Nego da sen de iyisinizHerkese merhaba bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi inşallah artık toparlaniyorum