Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yazliklari cikariyo musun ben daha baslamadim ama dur bakalim gerci hava da belli olmuyo burda bir gün firtina bir gün yaz günü ondan ellesmedim biraz da
Henüz niyetim yoktu da canım,çekmecede duranlar rutubetlenmiş azcık cinnet getirdim her şeyi yıkamaya başladım hal böyle olunca yıkamışken değiştireyim dedim

Zor bir süreç,umarım en doğru kararı verirsin ama önce bir pedagog randevusu geçsin bence,ona göre yol çizersin inşaallah.
Evet onu bekliyorum pedagogla görüşelim. Ama oğlumada psikolojik olarak ağır olacaksa kendimi feda ederim mecbur
Olmamış gibi davranamam ki yanından bi kadın geçse şüphelenirim artık. Ama oğlum için gerekiyosa katlanırım rol yaparım oğlumun yanında

Canım mesajını yeni gördüm. Bende zaten anında avukata gittim. Oğlum böyle olana kadarda hiç geri adım atmayı düşünmedim. Hala da tam anlamıyla düşünmüş değilim. Ama çocuk eridi bitti resmen. Uyku uyumaz yataktan çıkmaz oldu özellikle son 3gündür. Pişmanlığı benim için bişe ifade etmiyor zaten. Ben eve gel dersem kendim için gel demicem.
Sanada üzüldüm. Şu an bi çok kurs online oldu. Onlara katılıp meslek edinebilirsin. Madem izin vermiyor gizliden yap.

Günaydın kızlar
Bugun ödevlerim
Yatak odası tozu alınacak
Tuvalet banyo yıkanacak
Çamaşır toplanıp katlanacak.
Çocukların nevresimleri yıkanacak
Kalın montlar kaldırılacak
Yapabilirsem çocuk odası camı sileceğim

Manevi ödev
Namaz kılınacak
Kuran okunacak (dün okuyamadım)

Kendim için
Makrome öğrenilecek:)

Ev dağınıkken,eşyalar yerli yerinde değilken cidden afakanlar basıyor
Kışlık,yazlık işi bitsin bir an önce
Her yaz ve kış girişinde olduğu gibi gizli gizli Bonus u bekliyorum şaka bir yana acayip gözümde büyüyor. Oruçlu oruçlu yapmayı hiç sevmiyorum. Ya bayramdan sonraya kalır ya da regl denk gelirse o zamana diyorum kısmet

Sen hepsini birden döküyorsun gözünde büyüyor ben parça parça yapıyorum yoksa huni takarım

Çok çok üzüldüm canım insanın evladı başka bir şeyle kiyaslanamiyor. Allah sana sabır sükûnet ve güç versin ama oğlum için katlanırım demissin ya soyle düşün o evde o adam oldukça sen mutlu olamayacaksın ne kadar rol yaparsan yap gerçeği gibi olmaz ve çocukların bunu hep hisseder bu onlar için daha kötü ilk başta zorlansan da sonradan senin böyle mutlu olduğunu bilmesi yanlışa karşı savaşması hem daha mutlu hem ileriki hayatı için ona örnek olur diye düşünüyorum, pedagog nasıl anlayacağınızı nasıl atlatacagini söyler inşallah hepimiz için en hayırlısı olur

Amin canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…