Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende oruc değildim yarın başlıyorum insallah oruca o yüzden bugun temizliğimi yaptım
Kızımla kendime kahvaltı hazırladım topladım bulaşıkları elimde yıkadım makina Aksamdan yıkanmıstı yerleştirdim
Evi süpürdüm
Vileda yaptım
Evi havalandırdım
Toz aldım aynaları sildim
Tuvaleti yıkadım lavabosunu ovdum
Banyoyu yıkadım lavabosunu ovdum klozeti ovdum
Nevresim değiştirdim yıkandı serdim
Kıyafet dolabımızı düzenledim
Yemek yaptım iftardan sonra bulasıkları makinaya dizdim
Ocağı sildim çay içtik mutfak toplu

İki gündür kışlıklarla uğraşıyorum,aslında zoraki oldu planımda yoktu rutubet kokusu sinirimi bozduğu için döktüm her şeyi yıkıyorum

İki gündür kışlıklarla uğraşıyorum,aslında zoraki oldu planımda yoktu rutubet kokusu sinirimi bozduğu için döktüm her şeyi yıkıyorum
Annemler de vardı 2yıldır o koku. Özellikle kombi çok yanınca oluyodu. Evi yalıtım yaptırdılar dıştan. Bu sene olmadı şükür diyo annem.

Canım vücuttan çıkan abdesti bozduğu için akıntı da bozmaz mı.

Çok sert bir şekilde hemde aradım herseyi dedin
Babasına da dedim bir daha çocuk bu duruma alışana kadar oraya götürmiceksin.
Çok haklısın ne denir ki
Bugün iş yaptım yazayım
Nevresimi değiştim
Evi havalandırdım
Evi topladım
Süpürdüm sildim
Mutfağı topladım
Derse girdim
Ders çalıştım
Toz alamadı belki gece alırım inş.
Dersler nasıl gidiyor muslukcum
Annemler de vardı 2yıldır o koku. Özellikle kombi çok yanınca oluyodu. Evi yalıtım yaptırdılar dıştan. Bu sene olmadı şükür diyo annem.
Evet yalıtım gerekiyor,pencerelerde değişmeli,bakalım yaz gelsin de zaman ne gösterecek

Barışacak mısın,geçici olarak mı?

Canım ya hakkınızda hayırlısı olsun inşallah eşin pişman mı dönmek istiyor mu şu yaşadıklarınızı tekrar yaşayacaksanız çocuklar bu duruma bir daha maruz kalacaksa bi kere yaşanması daha yeğ geliyor bana ama hiç bir şey yaşanmadan bilinmiyor. İyi düşün zamana bırak aceleci davranma istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…