Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla bende çok yazdım buralara çok tavsiye aldım ama yok kafa almayınca yanında destek olmayınca zor bir kere yapan sürekli yapıyor benimkini görsen tanısan hadi oradan yalancı bu adam mı aldatıyor dersin kaç tane evli kadınla yazışma yakaladım aklın durur 8 senede belki 7 8 birde üstüne adamlarla da konuşma yazışma yakaladım o derece sapıklık. Ben umursamıyorum artık 1 senedir telefon kurcalamıyprum ama Bi mesleğim olaydı 1 dk durmazdım burda ona göre düşün kararını ver

Canım yanlış bişey yazmak istiyorum ama 8 sene diyorsun. Bu sürede bi meslek edinebilirdin sanki. Yazık değil mi sana ne kadar çok üzülmüşsün

Canım yanlış bişey yazmak istiyorum ama 8 sene diyorsun. Bu sürede bi meslek edinebilirdin sanki. Yazık değil mi sana ne kadar çok üzülmüşsün
Elimden telefonu alınca hiç biryere çıkarmayınca nereden edineceğim ki mesleği özgüvensizlik çok zor çok siz siz olun kızlarınıziı kendine güvenen kişiler olmasını sağlayın

Gece gece boşverin sıkmayım sizi Elhamdülillah bu halimize oğlumu güzelce yetiştireyim başka birşey istemiyorum sizlerin de duasına talibim
Olur mu canım. Biz burda birbirimizin dertleriyle dertleniyoruz. Gerçekten çok üzüldüm. Bide kendisine iyice bağlamış terketme diye. Allah yardımcın olsun ne diyim

Var varda işte onlarda kendi havasında gel gösterecez ona gözünü korkutalım gibisinden sözler ben bitek şunu anladım hayatta sağ gözün sol göze faydası yok
Görmezden gel en iyisi napcan. O ayrı sen ayrı. Yokmuş gibi. Kendine de zulüm etme hatırlayıp. Öyle çok yipranirsin.

Birtek sahurluğum kaldı dediklerinden biraz ders çalıştım oruc fıkhı. Banyoya girmek istiyorum birde ütüm var çokça niye bukadar çok çıkıyor anlamıyorum
Takım elbise mi giyiyor eşin yoksa sen her şeyi ütüleyenlerden misin

Zor bir süreç,umarım en doğru kararı verirsin ama önce bir pedagog randevusu geçsin bence,ona göre yol çizersin inşaallah.

Bana biraz erken geldi canım sindirmek, unutmak , olmamış gibi davranmak kolay değil aynı eve geldiğinde insanoğluyuz davranışına yansıyacak sözlerine yansıyacak içindeki kırgınlık keşke destek alsanız bu süreçte
Allah feraha çıkarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…