- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
BereliPenguen nerdesin,göremedim seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi elimizde değil tatlım da ben yıllardır öyle biliyorum. Ben biraz daha araştırayımAkıntı elimizde olan bir şey değilki canım
Aynısını düşünüyordum nego duymasınAman yarın sileriz inşallah musluk dert etme
Canım bozmaz ki. regl gibi bir şey değil sonuçta. İç çamaşırı ya da günlük ped varsa onu değiştin mi sorun kalmaz.Canım vücuttan çıkan abdesti bozduğu için akıntı da bozmaz mı.
Anam tansiyon mu vardı sendeçok geçmiş olsun kuzum başa çok pis vuruyo meret.ben iyiyim kuzum.akşamcı haftasıydım ondan pek gelemedim.bu hafta sabahım şükür iş hafif geçerözledimEvet canom,şiddetli baş ağrısı tansiyon yüksekliği.İki gündür iyiyim çok şükür.
Sen nasılsın,kayıpsın yine
Mutfak kurtarın beni diye bağırıyoDıt dı dı dıtttttttt
Mutfaklar toplandı mı,çamaşırlar katlandı mıııııı,sahura ne yenecek düşünüldü müüüüüüü
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
@Elif2780
Bak tabi canım,şimdi yine baktım bozmaz diyor.Tabi elimizde değil tatlım da ben yıllardır öyle biliyorum. Ben biraz daha araştırayım
Çok sağol canımAbdesti bozmuyor akıntı. Sadece namaz kılarken iç çamaşırını değiştirirsen sorun olmaz. Günlük ped bile hava almadığı için enfeksiyon yapıyor. Zararlıdır bence.
Çok geçmiş olsun ya :/
İyi o zaman ya peçete pamukla uğraşmak çok zor geliyorduBak tabi canım,şimdi yine baktım bozmaz diyor.
Bilmiyorum ki canım haftaya kontrolüm nasipse öğreniriz bu defa inşallahYaa bebişten uykun var tabi bende çok uyurdum,erkek mi yoksa
Sahur sabit kahvaltılık şu günlerde tembel de olsam mutfağım toplu Çamaşırları bugün astım evde iki güne anca kurur yağmurlar başladı yine dışarı asamıyorumDıt dı dı dıtttttttt
Mutfaklar toplandı mı,çamaşırlar katlandı mıııııı,sahura ne yenecek düşünüldü müüüüüüü
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
@Elif2780
Benimde mutfak topluDıt dı dı dıtttttttt
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
@Elif2780
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım çok zor durumKızlar eşimin eve dönmesine izin vereceğim galiba. Ya çok zor benim için daha karar veremedim ama şu süreçte oğlumdan çok korkuyorum yerinde duramayan çocuk gitti içine kapanık sus pus çocuk geldi. Gün boyu kalkmıyor yerinden daha 5yasında
Mutfak kurtarıldı
Bizde kahvaltılık yiyoruz.Hurma yoğurt da yedirmiyor benim adam bu seneBilmiyorum ki canım haftaya kontrolüm nasipse öğreniriz bu defa inşallah
Sahur sabit kahvaltılık şu günlerde tembel de olsam mutfağım toplu Çamaşırları bugün astım evde iki güne anca kurur yağmurlar başladı yine dışarı asamıyorum
Duymadım okudumAynısını düşünüyordum nego duymasın
Canım bozmaz ki. regl gibi bir şey değil sonuçta. İç çamaşırı ya da günlük ped varsa onu değiştin mi sorun kalmaz.
Toz almadım ama mutfağı topladım sahurdan sonrada inş bulaşık makinesibi açarımDuymadım okudum
Uyma nefsine canım dayan bırakma.Bende ilerletmek istiyorum biraz zaman geçsinde inşaallahNego dersler iyi gidiyor gibi. Ramazan da bilirsin beynine glikoz gitmediğinden zor oluyor. Nefs ağır basıyor bırak ramazandan sonra devam edersin diye. Derslerde erken bırakmamaya gayret ediyorum.
Tansiyon yok da canım,korona sonrası olabiliyormuş,birde aç kalınca da yükseliyor benim bazen.Bu sefer fena sarstı,gidiyorum sandımAnam tansiyon mu vardı sendeçok geçmiş olsun kuzum başa çok pis vuruyo meret.ben iyiyim kuzum.akşamcı haftasıydım ondan pek gelemedim.bu hafta sabahım şükür iş hafif geçerözledim
Evet negom uymucam inş. Hocada bugün dedi 2 ay var bitmesine diye. Bi tutuştum seneye online eğitim olmazsa diyeUyma nefsine canım dayan bırakma.Bende ilerletmek istiyorum biraz zaman geçsinde inşaallah