Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet canom,şiddetli baş ağrısı tansiyon yüksekliği.İki gündür iyiyim çok şükür.
Sen nasılsın,kayıpsın yine
Anam tansiyon mu vardı sendeçok geçmiş olsun kuzum başa çok pis vuruyo meret.ben iyiyim kuzum.akşamcı haftasıydım ondan pek gelemedim.bu hafta sabahım şükür iş hafif geçerözledim

Yaa bebişten uykun var tabi bende çok uyurdum,erkek mi yoksa
Bilmiyorum ki canım haftaya kontrolüm nasipse öğreniriz bu defa inşallah
Sahur sabit kahvaltılık şu günlerde tembel de olsam mutfağım toplu Çamaşırları bugün astım evde iki güne anca kurur yağmurlar başladı yine dışarı asamıyorum

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım çok zor durum

Bizde kahvaltılık yiyoruz.Hurma yoğurt da yedirmiyor benim adam bu sene

Nego dersler iyi gidiyor gibi. Ramazan da bilirsin beynine glikoz gitmediğinden zor oluyor. Nefs ağır basıyor bırak ramazandan sonra devam edersin diye. Derslerde erken bırakmamaya gayret ediyorum.
Uyma nefsine canım dayan bırakma.Bende ilerletmek istiyorum biraz zaman geçsinde inşaallah

Anam tansiyon mu vardı sendeçok geçmiş olsun kuzum başa çok pis vuruyo meret.ben iyiyim kuzum.akşamcı haftasıydım ondan pek gelemedim.bu hafta sabahım şükür iş hafif geçerözledim
Tansiyon yok da canım,korona sonrası olabiliyormuş,birde aç kalınca da yükseliyor benim bazen.Bu sefer fena sarstı,gidiyorum sandım
Bende özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…