- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya pek gelmiyor bu seneAğrın nerdeyse canın orada derler. Her yerimiz ayrı ayrı önemli. Çok şükür ☺
Senin de aklına güzel şeyler geliyor mu neyse yemek düşünmek yok
Pedagog yardımı mı alsan bu süreçte?Daha hiç bişe yapamadım namazı kılıp başlıcam inşallah.
Oğlum yataktan çıkmıyor. Ona üzülüp kızımda çıkmadı. Hiç bişe yemedi sabahtan beri. Nasıl yapcam bilmiyorum
Allah korumuş sizi çok şükürUfaklık uyuyordu
Kızımda dolabını duzeltiyordu bende haslansin diye hiç yapmazdım ilk kez yaptım düdüklüde hepsini attım dudukluye el sabunu dolduruyordum boom dedi Allah'a şükür kimseye bişey olmadı en korktuğum şeydi
Maşallahh eline sağlıkAttım üstümden ölü toprağını başladım işe
1makine katlanacak çamaşırım vardı katladım yerleştirdim
çocukların gardrobunu düzenledim.
yatakları şifonyeri oyıncak dolabını da çektim onların altınıda süpürdüm sildim.
detaylı toz aldım
balkonu yıkadım
oturma odasını koridorı ve antreyi süpürdüm açık olan yerleri sildim
detaylı toz aldım
mutfak halımı süpürdüm kaldırdım altını süpürdüm sildim birazdan serecem
çamasırı asıyodum bebem kalktı emzirip tekrar yatırcam sonra da gerisini asacam.
Yatak odası wc banyo kaldı bi tek
Almıştık canım netten ama bir cihaz daha istiyordum iyi olurNego bu cuma BİM’e nem alıcı bir şeyler geliyor ne olduğunu bilmiyorum ama bi bak istersen senin nemli oluyordu evin öyle hatırlıyorum
Eki Görüntüle 2829444
Evet randevumuz var çarşamba günü. Ama altındaki gerçek sebep babanesi çıktı.haftasonu çocuğa bi sürü şey demş. Baban gidince annen yeni baba getirir size diye.Pedagog yardımı mı alsan bu süreçte?
Eşinin doldurmuş olacağını düşünmüştüm bende,biri doldurmuş belli.Cehalet ne diyeyim ki.Ne yaptın peki uyardın mı onları?Evet randevumuz var çarşamba günü. Ama altındaki gerçek sebep babanesi çıktı.haftasonu çocuğa bi sürü şey demş. Baban gidince annen yeni baba getirir size diye.
Bundan sonra yatak odasını süpürdüm sildim.Attım üstümden ölü toprağını başladım işe
1makine katlanacak çamaşırım vardı katladım yerleştirdim
çocukların gardrobunu düzenledim.
yatakları şifonyeri oyıncak dolabını da çektim onların altınıda süpürdüm sildim.
detaylı toz aldım
balkonu yıkadım
oturma odasını koridorı ve antreyi süpürdüm açık olan yerleri sildim
detaylı toz aldım
mutfak halımı süpürdüm kaldırdım altını süpürdüm sildim birazdan serecem
çamasırı asıyodum bebem kalktı emzirip tekrar yatırcam sonra da gerisini asacam.
Yatak odası wc banyo kaldı bi tek
Çok sert bir şekilde hemde aradım herseyi dedinEşinin doldurmuş olacağını düşünmüştüm bende,biri doldurmuş belli.Cehalet ne diyeyim ki.Ne yaptın peki uyardın mı onları?
Çok sağolasınAh ya bununla geçmiş olsun
Aynen canım çok şükür çok sağolGeçmiş olsun Zeynebim gi Allahım korumuş vallahi
Aynen çok şükür olmadı ama aklım uçtu :)Geçmiş olsun çok şükür kimseye bişe olmamış
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim
Aynen canım çok şükürAllah korumuş sizi çok şükür
Allah esirgesin canım Şükür daha iyisin aramıza döndünBir süredir yoktum birileri demiş öldü ! Şimdide yazsınlar kraliçe geri döndü!
Ni ha ha ha ha
Kınalar boşa gitti tüh tüh tüh
Abdesti bozmuyor akıntı. Sadece namaz kılarken iç çamaşırını değiştirirsen sorun olmaz. Günlük ped bile hava almadığı için enfeksiyon yapıyor. Zararlıdır bence.Selam kızlar
Nasıl sorsam bilemiyorum. Netten okudum hep kafam karıştı. Siz abdest tehlikeye girmesin diye pamuk, peçete vs kullanıyor musunuz? Kullanmasam şüphe geliyor abdesti olmamış gibi, kullansam enfeksiyon falan sorunum oluyor o yüzden mi acaba diyorum
Çok geçmiş olsun ya :/Ufaklık uyuyordu
Kızımda dolabını duzeltiyordu bende haslansin diye hiç yapmazdım ilk kez yaptım düdüklüde hepsini attım dudukluye el sabunu dolduruyordum boom dedi Allah'a şükür kimseye bişey olmadı en korktuğum şeydi