Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego Nego bu cuma BİM’e nem alıcı bir şeyler geliyor ne olduğunu bilmiyorum ama bi bak istersen senin nemli oluyordu evin öyle hatırlıyorum
732FDC54-3BCC-4720-B3FD-49C1E336A2FD.jpeg

Ufaklık uyuyordu
Kızımda dolabını duzeltiyordu bende haslansin diye hiç yapmazdım ilk kez yaptım düdüklüde hepsini attım dudukluye el sabunu dolduruyordum boom dedi Allah'a şükür kimseye bişey olmadı en korktuğum şeydi
Allah korumuş sizi çok şükür

Attım üstümden ölü toprağını başladım işe
⭐1makine katlanacak çamaşırım vardı katladım yerleştirdim
⭐çocukların gardrobunu düzenledim.
⭐yatakları şifonyeri oyıncak dolabını da çektim onların altınıda süpürdüm sildim.
⭐detaylı toz aldım
⭐balkonu yıkadım
⭐oturma odasını koridorı ve antreyi süpürdüm açık olan yerleri sildim
⭐detaylı toz aldım
⭐mutfak halımı süpürdüm kaldırdım altını süpürdüm sildim birazdan serecem
⭐ çamasırı asıyodum bebem kalktı emzirip tekrar yatırcam sonra da gerisini asacam.
Yatak odası wc banyo kaldı bi tek
Maşallahh eline sağlık👏

Evet randevumuz var çarşamba günü. Ama altındaki gerçek sebep babanesi çıktı.haftasonu çocuğa bi sürü şey demş. Baban gidince annen yeni baba getirir size diye.
Eşinin doldurmuş olacağını düşünmüştüm bende,biri doldurmuş belli.Cehalet ne diyeyim ki.Ne yaptın peki uyardın mı onları?

Attım üstümden ölü toprağını başladım işe
⭐1makine katlanacak çamaşırım vardı katladım yerleştirdim
⭐çocukların gardrobunu düzenledim.
⭐yatakları şifonyeri oyıncak dolabını da çektim onların altınıda süpürdüm sildim.
⭐detaylı toz aldım
⭐balkonu yıkadım
⭐oturma odasını koridorı ve antreyi süpürdüm açık olan yerleri sildim
⭐detaylı toz aldım
⭐mutfak halımı süpürdüm kaldırdım altını süpürdüm sildim birazdan serecem
⭐ çamasırı asıyodum bebem kalktı emzirip tekrar yatırcam sonra da gerisini asacam.
Yatak odası wc banyo kaldı bi tek
Bundan sonra yatak odasını süpürdüm sildim.
Yemek yaptım
Gersini bugun yapmıcam. Yarına kalsın artık

Eşinin doldurmuş olacağını düşünmüştüm bende,biri doldurmuş belli.Cehalet ne diyeyim ki.Ne yaptın peki uyardın mı onları?
Çok sert bir şekilde hemde aradım herseyi dedin
Babasına da dedim bir daha çocuk bu duruma alışana kadar oraya götürmiceksin.

Bende yazayım yaptıklarımı
Hepsini dinlenerek yaptım
Bütün evi süpürdum koltuk altları ni
Baza altlarını süpürdum sildim
Elimle 🤚
Wc lavabo ovdum
Çocukları banyo yaptırdım
Öğle yemeği yedirdim
Bulaşık makinasıni boşalttım kirlileri dizdim
İki makina çamaşır yikadim astım
Kuruyanlari katladim yerine kaldırdım
Banyoyu ovdum
Yemek yaptım
Markete gidip geldim
Kışlıklari kaldirsam mi diyorum ama bilemedim sizler kaldırdınız mi

Selam kızlar 🙋‍♀️
Nasıl sorsam bilemiyorum. Netten okudum hep kafam karıştı. Siz abdest tehlikeye girmesin diye pamuk, peçete vs kullanıyor musunuz? Kullanmasam şüphe geliyor abdesti olmamış gibi, kullansam enfeksiyon falan sorunum oluyor o yüzden mi acaba diyorum 🤔
Abdesti bozmuyor akıntı. Sadece namaz kılarken iç çamaşırını değiştirirsen sorun olmaz. Günlük ped bile hava almadığı için enfeksiyon yapıyor. Zararlıdır bence.
Ufaklık uyuyordu
Kızımda dolabını duzeltiyordu bende haslansin diye hiç yapmazdım ilk kez yaptım düdüklüde hepsini attım dudukluye el sabunu dolduruyordum boom dedi Allah'a şükür kimseye bişey olmadı en korktuğum şeydi
Çok geçmiş olsun ya :/

X