- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.327
- 36
Aslında ben hiç pamuk kullanmadım ama çevremdekiler hep pamuk kullanıyormuş.Pamukta da kalıyor
Oda çok güzel oluyo ondan da yemiştim :)Ohhh yenmez mi o ya ağzımın suyu aktı okurken bile,Antep fıstığına bayılırım zatenYok canım annem tereyağ ve kete içi olur yag un tuzla yapılıyor ondan koyuyor
Ben daha önce kızıma yazdırmıştım damla. Hatta aynı damlayı sonra tekrarladığında eczaneden aldım tekrarAntibiyotik türlerini reçetesiz vermiyor ya eczaneler o yüzden sağlık ocağına önce bir gideyim iyisi mi vermezlerse mecburen göze gideceğim artık
abdesti bozmuyor canım. O yüzden kullanmasan da zararı yok.Selam kızlar
Nasıl sorsam bilemiyorum. Netten okudum hep kafam karıştı. Siz abdest tehlikeye girmesin diye pamuk, peçete vs kullanıyor musunuz? Kullanmasam şüphe geliyor abdesti olmamış gibi, kullansam enfeksiyon falan sorunum oluyor o yüzden mi acaba diyorum
Çok geçmiş olsun. Rabbim esirgemiş.Ufaklık uyuyordu
Kızımda dolabını duzeltiyordu bende haslansin diye hiç yapmazdım ilk kez yaptım düdüklüde hepsini attım dudukluye el sabunu dolduruyordum boom dedi Allah'a şükür kimseye bişey olmadı en korktuğum şeydi
Çok geçmiş olsun Şükür kimseye bişey olmamış.Ufaklık uyuyordu
Kızımda dolabını duzeltiyordu bende haslansin diye hiç yapmazdım ilk kez yaptım düdüklüde hepsini attım dudukluye el sabunu dolduruyordum boom dedi Allah'a şükür kimseye bişey olmadı en korktuğum şeydi
KalıntıNe kalıyor hacı
Çok vesveseye kapılıyorum olmaz diyeabdesti bozmuyor canım. O yüzden kullanmasan da zararı yok.
Çok şükürÇok geçmiş olsun. Rabbim esirgemiş.
Aynen canım çok şükürÇok geçmiş olsun Şükür kimseye bişey olmamış.
Ufaklık uyuyordu
Geçmiş olsun Zeynebim gi Allahım korumuş vallahiÇok şükür
Geçmiş olsun çok şükür kimseye bişe olmamışUfaklık uyuyordu
Gecmis olsun canimUfaklık uyuyordu
Hamarat çekirgeBugün yaptiklarim;
Lavabolari temizleyip yerlerini sildim
Toz aldım
Prizleri ve elektrik dugmelerini sildim
Bazanın altini süpürdüm
Giysi dolabinin raylarindaki tozlari süpürgeyle cektirdim
Makineye camasir attim
Bulasik makinesini calistirdim
Balkonu sildim
Robota evi süpürttürdum
Yapacaklarim;
Evi viledalamak