- 25 Ekim 2013
- 7.956
- 18.907
- 50
penyezim ben istanbul pendikteyim, gebze cumaköyde arsamız varGebzede olan papatya abla ben İzmit'teyim. Sevindikliyi duydum ama hiç gitmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
penyezim ben istanbul pendikteyim, gebze cumaköyde arsamız varGebzede olan papatya abla ben İzmit'teyim. Sevindikliyi duydum ama hiç gitmedim
Günaydın penyeztoşPinhan senide etiket edeyim canım senin nasıl gidiyor
ellerine sağlık öğlen olmadan, işlerin bitmişBugün erkenciyim oğluma oda takımı aldık o gelecek o odayı boşaltıp süpürüp sildim genel ev temizliği yapıldı
Ben yıllardır eltilerime gitmiyorum onlar gelirler banaPinhan Limonsuzzcay D dolunaybekler sizden kıskandım canım çekti iş çıkışı eltime gidiyorum
Çay kahve içip akşam eve dönücem
aramızda kalsın çocuklar ile eşimi de çalıştırdımellerine sağlık öğlen olmadan, işlerin bitmiş
Güle güle sağlıcakla kullanın hayırlı olsun canım
oo maşallah nanecim erkenden işlerini bitirmişsin ne güzel , güle güle kullansın oda takımınıBugün erkenciyim oğluma oda takımı aldık o gelecek o odayı boşaltıp süpürüp sildim genel ev temizliği yapıldı
Bizde iyi anlaşırız pek sık gelmez eltim bana. 3 çocuğu var kendide çalışıyor. Yük olmak demiyoruz biz, kim nasıl rahat ediyorsa öyle yapıyoruzBen yıllardır eltilerime gitmiyorum onlar gelirler bana
Çok iyi anlaşırız ondan değil kalabalık aile olunca yük olmayı istemiyorum
İyi yapmışsın çalışan demir pas tutmazaramızda kalsın çocuklar ile eşimi de çalıştırdım
Evet penyezim onlar benim evimde daha rahat ediyorlar zaten görev gereği farklı şehirdeler memleket özlemleri de geçmiş oluyorBizde iyi anlaşırız pek sık gelmez eltim bana. 3 çocuğu var kendide çalışıyor. Yük olmak demiyoruz biz, kim nasıl rahat ediyorsa öyle yapıyoruz
İyi yapmışsın çalışan demir pas tutmaz
Bahsettiğiniz çamaşır suyu da çamaşırlar da kullanılmıyor diye biliyorum. Genel yüzeyler için kullanımı var, geçen markette bakmıştım.Şu kloraksız mı ne var ya abla Bingo oxyjen falan onlardan kullanıyorsa sorun olmayabilir ama dediğin gibi normal çamaşır suyu ise sıkıntı
Ohh Allah muhabbetinizi artırsın bende seviyorum eltimi yaşlarımız da yakın kendi halinde bi kız çok şükür anlaşıyoruzPinhan Limonsuzzcay D dolunaybekler sizden kıskandım canım çekti iş çıkışı eltime gidiyorum
Çay kahve içip akşam eve dönücem