Düzenli Evimiz & Hayatımız

İki türlü de alıyorum canım bugün marketten aldığım şu ufaklardan haşlayıp birazını kullandım birazını da dondurucuya kaldırdım canım güzel pişmişti
Buzluktan alıp yemek yapınca unutmazsan yazarmisin nasıl oldu diye bende normalde annem alır ama bir kerede marketten almıştım hangisi bilemedim

Ben oğlum küçükken slinge bağlar öyle iş yapardım ki sadece yemek yapıp mutfağı toparliyordum belki işine yarar

Ben hiçbir şey yapamıyorum nego daha yeni adapte oldum gibi. Bugün izinliydim çok birşey yapmadım ama yazayım
Salonun tüllerini yıkatıp astırttım
Yatak odamı silip Vileda yaptım (yatağın altı dahil)
Yatak odamın tozunu aldım
Yastık kılıflarını değiştirdim
3 kez çamaşır Mak açtım çamaşırları serdim
Bulaşıkları yıkadım (makinam yıkamamıştı hiç)
Ramazan için alışveriş yaptık onları yerleştirdim
Yemek hazırladım

Bu kadar sanırım

Benimki de öyleydi cınıımm törpüledim ben onu anaları her şeyi ayaklarına getirmiş alıştırmış sağolsun dır dır,arada tatlı dil,arada gaz,arada cinnet olduğu kadar değişim yaşadı
Geçen ay endoskopi sonucu beklerken bayağı strese girdim.Değere bindi artık adamceğiz .Eskisi kadar kavga çıkaramıyorum

Topluydu amma ben toplu değildim nasıl dagilmisim
Dün yaptiklarim
Her odayi topladım,supurdum,sildim.
Kahvaltı,yemek hazırladım topladım.
WC lavabo temizledim.
Tam kahvemi aldım ohh temiz temiz diyordum ki kızım çiş dedi, ona çiş yaptırırken oğlum bardak kırdı, ben o kırıkları temizlerken çiş yapan kızım bilin naptigidip kahvemi içmiş(3 yaşında)

Sonra bir iki oyun derken hoop yatma vakti
Bugün de. Erkenden kalkıp biraz kitap okudum sonra yazık yavrum sana git at yat dedim, uykum vardı ama uyuyamadım zaten ben uyumaya çalışırken kızım uyandi.
Yatağı topladım, yavruları yıkadım,kendim yikandim.Kahvalti için hazırlık yaptım derken aklıma akşam yemeği geldi.İcli köfte mi yapsam dedim ama unu tamamen kestim, bı öneriniz var mı un yerine irmik koysam??

Yasak kuzum yasak yavrum

Akşam rahatsızdım biraz üşüttüm heralde noldu bilmiyorum etrafta çok hasta var tedirgin oluyo insan evde çocuklar olmasa hiç düşünmiycem bile.

Daha iyi gibiyim belim sırtım ağrıyo baya hep ağrıdığı için çözemiyorum şu an neyim var ama bu ara sırtım ağrımıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…