- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
Buzluktan alıp yemek yapınca unutmazsan yazarmisin nasıl oldu diye bende normalde annem alır ama bir kerede marketten almıştım hangisi bilemedimİki türlü de alıyorum canım bugün marketten aldığım şu ufaklardan haşlayıp birazını kullandım birazını da dondurucuya kaldırdım canım güzel pişmişti
Ben oğlum küçükken slinge bağlar öyle iş yapardım ki sadece yemek yapıp mutfağı toparliyordum belki işine yararNegoo, çok teşekkür ederim, inşallah çıkarım artık bilemiyorum neler olacakher şeyde olduğu gibi elimden geleni yapıp bunda da Allah'a teslim oldum, bir yere varacağız artık.
Ya bir arkadaştan oğlan icin bebek salincagini ödünç aldık belki uyanıkken durur diye ama yok anam, çocuk koltukta dümdüz yatmaktan daha çok hoşlanıyor resmenişimi yaparken biraz daha rahat ederim dediydim ama hayallerim suya düştü
Ben hiçbir şey yapamıyorum nego daha yeni adapte oldum gibi. Bugün izinliydim çok birşey yapmadım ama yazayımDikkat dikattttt
Mutfaklar toplu muuu,çamaşırlar katlı mııı
Böööö derim karışmam
Ayrıca benim dondurucu da bakliyat bitmiş,şimdi ıslatıp yarın koyucam dondurucuya,Ramazan da elimin altında olsun.Buğday da bitmiş onu da haşlayıp atıcam.Yapmak isteyene fikir olsun
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
Tamam canımBuzluktan alıp yemek yapınca unutmazsan yazarmisin nasıl oldu diye bende normalde annem alır ama bir kerede marketten almıştım hangisi bilemedim
Geçen ay endoskopi sonucu beklerken bayağı strese girdim.Değere bindi artık adamceğiz .Eskisi kadar kavga çıkaramıyorumBenimki de öyleydi cınıımm törpüledim ben onuanaları her şeyi ayaklarına getirmiş alıştırmış sağolsun dır dır,arada tatlı dil,arada gaz,arada cinnet olduğu kadar değişim yaşadı
Küçücük ekmek kime yetecek ,daha büyüğü yok muydu?
Topluydu amma ben toplu değildimDikkat dikattttt
Mutfaklar toplu muuu,çamaşırlar katlı mııı
Böööö derim karışmam
Ayrıca benim dondurucu da bakliyat bitmiş,şimdi ıslatıp yarın koyucam dondurucuya,Ramazan da elimin altında olsun.Buğday da bitmiş onu da haşlayıp atıcam.Yapmak isteyene fikir olsun
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
Ayyy en sevdiğim ekmek arası Allh ne verdiyse
Yasak kuzum yasak yavrumTopluydu amma ben toplu değildimnasıl dagilmisim
Dün yaptiklarim
Her odayi topladım,supurdum,sildim.
Kahvaltı,yemek hazırladım topladım.
WC lavabo temizledim.
Tam kahvemi aldım ohh temiz temiz diyordum ki kızım çiş dedi, ona çiş yaptırırken oğlum bardak kırdı, ben o kırıkları temizlerken çiş yapan kızım bilin napti gidip kahvemi içmiş(3 yaşında )
Sonra bir iki oyun derken hoop yatma vakti
Bugün de. Erkenden kalkıp biraz kitap okudum sonra yazık yavrum sana git at yat dedim, uykum vardı ama uyuyamadımzaten ben uyumaya çalışırken kızım uyandi.
Yatağı topladım, yavruları yıkadım,kendim yikandim.Kahvalti için hazırlık yaptım derken aklıma akşam yemeği geldi.İcli köfte mi yapsam dedim ama unu tamamen kestim, bı öneriniz var mı un yerine irmik koysam??
Küçücük ekmek kime yetecek ,daha büyüğü yok muydu?
Birini ben çoktan yedimÜstteki benim işte gerisini bölüşün
Birini ben çoktan yedim