Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar ben kış ayında evim dışında her gittiğim yerde aşırı üşüdüğümü hissediyorum psikolojik olarak sanırım benden başka aynı şeyi hisseden var mı
Valla bende aynı öyleyim bende merak ediyordum acaba bende mi tuhaflık var benle aynı olan birini duyunca rahatladım sanki

Kızlar ben kış ayında evim dışında her gittiğim yerde aşırı üşüdüğümü hissediyorum psikolojik olarak sanırım benden başka aynı şeyi hisseden var mı
Bende gittigim yerde daha cok yanarım kalın kazak giyerim dışarı soguk diye sonra bin pisman
Limonsuz eltisine gitti
Pinhana da eltisi geldi
Yatılı misafir
Ay eltim yok henüz nasıl olacak acaba
Kansızlık mı var acaba , bnde demir eksikliği var ondan elim ayağım üşüyor
oturmayınca üşümüyosunuz kızlar oturmayın
Eki Görüntüle 3503966

Bugün bende dibek kahvesiyle size eşlik edeyim kendime geleyim
Afiyet olsun

Buzdolabını temizledim düzelttim yine yemeklik bisey kalmamıs evde önceden 2 haftada bi sebze meyve alırdık simdi bi hafta yetmiyo aldıklarımız. Cok mu yemeye basladık acaba

Eklentiler

• IMG_2508.jpeg
    153,3 KB · Görüntüleme: 9
Hanımlar idrar yolu enfeksiyonu için önerebileceğiniz doğal yöntem var mı, ne zaman tedavi görsem enfeksiyon başlıyor ilaç kullanmak istemiyorum bıktım hep ilaç ilaç doğal şeyler varsa fikirlerinizi almak isterim

Geçmiş olsun benim bildiğim kuru dut var kaynatıp içebilirsin ama ben her gün normal şekilde yiyorum çok şükür hiç enfeksiyon çıkmadı deneyebilirsin
Tabi ki bolca su içmek de etkili

Benimde her ay reglde bi iki gün önce olmaya basladı her ay oluyo ama anlam veremiyorum. Asırı bi sıkısıklık sürekli tuvalete cıkma istegi her seferinde bi iki tane ilac icip bırakıyorum geciyo. Önerilere bende acıgım

Geçmiş olsun benim bildiğim kuru dut var kaynatıp içebilirsin ama ben her gün normal şekilde yiyorum çok şükür hiç enfeksiyon çıkmadı deneyebilirsin
Tabi ki bolca su içmek de etkili
Deneyeceğim dut kurusunu inşallah teşekkür ederim
Ben bolca su tuketiyorum 2,5 -3 lt ama faydası olmuyor geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…