Aleykümselam limonsuz gel hele gel mübarek gün iki istişare yapalımnasıl gidiyor eltilerin savaşı ay pardon misafirlik
İkisinindemi eltisi geldi
Valla bende aynı öyleyim bende merak ediyordum acaba bende mi tuhaflık varKızlar ben kış ayında evim dışında her gittiğim yerde aşırı üşüdüğümü hissediyorum psikolojik olarak sanırım benden başka aynı şeyi hisseden var mı
Limonsuz eltisine gittiİkisinde eltisimi geldi
Şenlik varLimonsuz eltisine gitti
Pinhana da eltisi geldi
Yatılı misafir
Kalın çorap giyiyorum olmuyor yün çorap aldım alpaka yünüymüş bana mısın demediPatik veya kalıp çorap giy devamlı canım faydası olur
Kansızlık mı var acaba , bnde demir eksikliği var ondan elim ayağım üşüyorKalın çorap giyiyorum olmuyor yün çorap aldım alpaka yünüymüş bana mısın demedi
Geçmiş olsun efser bugün sabaha karşı bizim burda da olmuş yineEvet abla küçük yaştan beri maketlere karşı ilgisi var
Yazarken deprem oldu
Ben geliyorum
Bende gittigim yerde daha cok yanarım kalın kazak giyerim dışarı soguk diye sonra bin pismanKızlar ben kış ayında evim dışında her gittiğim yerde aşırı üşüdüğümü hissediyorum psikolojik olarak sanırım benden başka aynı şeyi hisseden var mı
Ay eltim yok henüz nasıl olacak acabaLimonsuz eltisine gitti
Pinhana da eltisi geldi
Yatılı misafir
oturmayınca üşümüyosunuz kızlarKansızlık mı var acaba , bnde demir eksikliği var ondan elim ayağım üşüyor
Afiyet olsun
Sizede afiyet olsunBen geliyorum
Teşekkür ederimSizede afiyet olsun
Geçmiş olsun benim bildiğim kuru dut var kaynatıp içebilirsin ama ben her gün normal şekilde yiyorum çok şükür hiç enfeksiyon çıkmadı deneyebilirsinHanımlar idrar yolu enfeksiyonu için önerebileceğiniz doğal yöntem var mı, ne zaman tedavi görsem enfeksiyon başlıyorilaç kullanmak istemiyorum bıktım hep ilaç ilaç doğal şeyler varsa fikirlerinizi almak isterim
Ayrıca turna yemişini de duydum vitamin şekli de varama denemedim hiçHanımlar idrar yolu enfeksiyonu için önerebileceğiniz doğal yöntem var mı, ne zaman tedavi görsem enfeksiyon başlıyorilaç kullanmak istemiyorum bıktım hep ilaç ilaç doğal şeyler varsa fikirlerinizi almak isterim
Benimde her ay reglde bi iki gün önce olmaya basladı her ay oluyo ama anlam veremiyorum. Asırı bi sıkısıklık sürekli tuvalete cıkma istegi her seferinde bi iki tane ilac icip bırakıyorum geciyo. Önerilere bende acıgımHanımlar idrar yolu enfeksiyonu için önerebileceğiniz doğal yöntem var mı, ne zaman tedavi görsem enfeksiyon başlıyorilaç kullanmak istemiyorum bıktım hep ilaç ilaç doğal şeyler varsa fikirlerinizi almak isterim
Deneyeceğim dut kurusunu inşallah teşekkür ederimGeçmiş olsun benim bildiğim kuru dut var kaynatıp içebilirsin ama ben her gün normal şekilde yiyorum çok şükür hiç enfeksiyon çıkmadı deneyebilirsin
Tabi ki bolca su içmek de etkili