- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Ben bunu doğuma yakın yapmayı düşünüyorum inşallah makinem dolu 10dan sonra çalışacak bi iki elde yıkadıklarım var bulaşıklıktaDikkat dikattttt
Mutfaklar toplu muuu,çamaşırlar katlı mııı
Böööö derim karışmam
Ayrıca benim dondurucu da bakliyat bitmiş,şimdi ıslatıp yarın koyucam dondurucuya,Ramazan da elimin altında olsun.Buğday da bitmiş onu da haşlayıp atıcam.Yapmak isteyene fikir olsun
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
A Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
+Lavaboları ve dusakabini temizledimÖdevleri yapamadim bu saatten sonra da yapmam galibazaten yarin cam silcem inşallah bol enerji topluyum
Yaptiklarim;
Yemek yaptim
Ders calistim
Bulasik makinesini yerlestirdim
Mutfagi toparladim
Tadilat oldu onun pisligini temizledim
Derse devam edicem sanirim sporu da yapamicam. Onun disinda yemekten sonra mutfagi toplayamadım onu toplucam
Mutfak toplu ev toplu kirli çamaşırlar ayrıldı yarın yıkanacaklar hazırlandı ama katlanacak çamaşır var şimdi çocukları uyutuyorum katlamadan uyumamDikkat dikattttt
Böööö derim karışmam
Ayrıca benim dondurucu da bakliyat bitmiş,şimdi ıslatıp yarın koyucam dondurucuya,Ramazan da elimin altında olsun.Buğday da bitmiş onu da haşlayıp atıcam.Yapmak isteyene fikir olsun
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
A Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
Mutfak toplu çamaşırlar yağmur yedi kenarda beklemedeDikkat dikattttt
Böööö derim karışmam
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
A Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
Allah bağışlasın evlatlarını canım maşallah üç çocukla düzeni, rutini devam ettirmek harikatesadüf gördüm burayı. Şu an kafam o kadar doluyken bile tüm işlerimi aksatmadan yaptım. 3çocuklu bi hayatta düzen bi kaçarsa toparlaması zor oluyor. Ben zatenn ilk sayfada olanları her sabah kendim not alıp yapıyprdum. Burda motive bi şekilde yapacağıma inanıyorum.
Diyorum ya bi gün toplamasam temizlemesem ev ertesi güne savaş alanı. O yüzden günlük yapıyprum her işimi :)Allah bağışlasın evlatlarını canım maşallah üç çocukla düzeni, rutini devam ettirmek harika
Toplu toplu bir car bardakları var hemen kalkıp atayım makineyeDikkat dikattttt
Böööö derim karışmam
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
A Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
Islatmadın mı canım ben ıslatıp düdüklüye koyuyorum bi de beyaz nohut (daha iri olanlar) daha çabuk pişiyor sankiToplu toplu bir car bardakları var hemen kalkıp atayım makineye
Bir deben nohut atmıştım pişmedi sizinde öyle oluyor mu
Islatmistim sonra da haşladım az haşladım ama yemek yaparken dağılmasın diye sonra attım buzluğa çıkarıp yemek yapınca takır takır olduIslatmadın mı canım ben ıslatıp düdüklüye koyuyorum bi de beyaz nohut (daha iri olanlar) daha çabuk pişiyor sanki
Allah Allah neden acaba ya buzlukta sertleşmiyor aslında ezilmesin diye çok mu az mı haşladın acabaIslatmistim sonra da haşladım az haşladım ama yemek yaparken dağılmasın diye sonra attım buzluğa çıkarıp yemek yapınca takır takır oldu
Hoşgeldin. Burada inan çok motive oluyoruz. negomuz günlük ödevler veriyor. Günlük işin içinde onları yapınca daha iyi oluyor.tesadüf gördüm burayı. Şu an kafam o kadar doluyken bile tüm işlerimi aksatmadan yaptım. 3çocuklu bi hayatta düzen bi kaçarsa toparlaması zor oluyor. Ben zatenn ilk sayfada olanları her sabah kendim not alıp yapıyprdum. Burda motive bi şekilde yapacağıma inanıyorum.
Aaa neden öyle oldu ki. Ben 8 9 poşet yaptım kış başı hiç öyle olmadı. Hatta bitti alıp yeniden yapıcam. Ama ben yemeklikten bir tık daha az haşladım.Islatmistim sonra da haşladım az haşladım ama yemek yaparken dağılmasın diye sonra attım buzluğa çıkarıp yemek yapınca takır takır oldu
Bilemedim ki belki nohuttandir diye düşündüm ama sanki daha önce pişirmiştim bilemedim bir daha eve dönünce deneyeyimAllah Allah neden acaba ya buzlukta sertleşmiyor aslında ezilmesin diye çok mu az mı haşladın acaba
Fasulyelerde hiç sıkıntı yaşamadım ama nohut öyle oldu sonra kalan 2 poşeti çıkarıp biraz tuz baharat ve yağ ekleyip fırına attım çerez gibi yedik.. belki cinsi ile ilgilidir bakalim eve gidince tekrar yaparımHoşgeldin. Burada inan çok motive oluyoruz. negomuz günlük ödevler veriyor. Günlük işin içinde onları yapınca daha iyi oluyor.
Aaa neden öyle oldu ki. Ben 8 9 poşet yaptım kış başı hiç öyle olmadı. Hatta bitti alıp yeniden yapıcam. Ama ben yemeklikten bir tık daha az haşladım.
Düdüklüde pişir bu defa canım daha önce piştiği için daha kısa tutarsın düdüklüdeBilemedim ki belki nohuttandir diye düşündüm ama sanki daha önce pişirmiştim bilemedim bir daha eve dönünce deneyeyim
Öyle yapıyorum canım tencerede başlıyorum sonra yemek olunca düdüklüye atıyorum. Bir de çok anlamıyorum nohuttan cinsini falan sen acil mi alıyorsun yoksa marketten miDüdüklüde pişir bu defa canım daha önce piştiği için daha kısa tutarsın düdüklüde
Dikkat dikattttt
Böööö derim karışmam
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
A Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
Evet Negoo'cum, maalesefNerelerdesin sen canım
Bazı bebekler sevmiyor canım sallanmayı maalesef
Temizlik aşkında paw gibi ol
Dikkat dikattttt
Böööö derim karışmam
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
A Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
İki türlü de alıyorum canım bugün marketten aldığım şu ufaklardan haşlayıp birazını kullandım birazını da dondurucuya kaldırdım canım güzel pişmiştiÖyle yapıyorum canım tencerede başlıyorum sonra yemek olunca düdüklüye atıyorum. Bir de çok anlamıyorum nohuttan cinsini falan sen acil mi alıyorsun yoksa marketten mi