Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bunu doğuma yakın yapmayı düşünüyorum inşallah makinem dolu 10dan sonra çalışacak bi iki elde yıkadıklarım var bulaşıklıkta

+Lavaboları ve dusakabini temizledim
+ Mutfagı topladim
+Pirasa ve ıspanakları yıkayıp buzluga attım

Mutfak toplu ev toplu kirli çamaşırlar ayrıldı yarın yıkanacaklar hazırlandı ama katlanacak çamaşır var şimdi çocukları uyutuyorum katlamadan uyumam

Mutfak toplu çamaşırlar yağmur yedi kenarda beklemede

tesadüf gördüm burayı. Şu an kafam o kadar doluyken bile tüm işlerimi aksatmadan yaptım. 3çocuklu bi hayatta düzen bi kaçarsa toparlaması zor oluyor. Ben zatenn ilk sayfada olanları her sabah kendim not alıp yapıyprdum. Burda motive bi şekilde yapacağıma inanıyorum.

Allah bağışlasın evlatlarını canım maşallah üç çocukla düzeni, rutini devam ettirmek harika

Toplu toplu bir car bardakları var hemen kalkıp atayım makineye
Bir deben nohut atmıştım pişmedi sizinde öyle oluyor mu

Islatmadın mı canım ben ıslatıp düdüklüye koyuyorum bi de beyaz nohut (daha iri olanlar) daha çabuk pişiyor sanki
Islatmistim sonra da haşladım az haşladım ama yemek yaparken dağılmasın diye sonra attım buzluğa çıkarıp yemek yapınca takır takır oldu

Hoşgeldin. Burada inan çok motive oluyoruz. negomuz günlük ödevler veriyor. Günlük işin içinde onları yapınca daha iyi oluyor.
Islatmistim sonra da haşladım az haşladım ama yemek yaparken dağılmasın diye sonra attım buzluğa çıkarıp yemek yapınca takır takır oldu
Aaa neden öyle oldu ki. Ben 8 9 poşet yaptım kış başı hiç öyle olmadı. Hatta bitti alıp yeniden yapıcam. Ama ben yemeklikten bir tık daha az haşladım.

Fasulyelerde hiç sıkıntı yaşamadım ama nohut öyle oldu sonra kalan 2 poşeti çıkarıp biraz tuz baharat ve yağ ekleyip fırına attım çerez gibi yedik.. belki cinsi ile ilgilidir bakalim eve gidince tekrar yaparım

Düdüklüde pişir bu defa canım daha önce piştiği için daha kısa tutarsın düdüklüde
Öyle yapıyorum canım tencerede başlıyorum sonra yemek olunca düdüklüye atıyorum. Bir de çok anlamıyorum nohuttan cinsini falan sen acil mi alıyorsun yoksa marketten mi

Nerelerdesin sen canım

Bazı bebekler sevmiyor canım sallanmayı maalesef

Temizlik aşkında paw gibi ol
Evet Negoo'cum, maalesef

Bugün çamaşır yıkadım sadece ve bütün gün tembellik yaptım
Bu ataleti yarın güzel bir maraton paklar.

Öyle yapıyorum canım tencerede başlıyorum sonra yemek olunca düdüklüye atıyorum. Bir de çok anlamıyorum nohuttan cinsini falan sen acil mi alıyorsun yoksa marketten mi
İki türlü de alıyorum canım bugün marketten aldığım şu ufaklardan haşlayıp birazını kullandım birazını da dondurucuya kaldırdım canım güzel pişmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…