Hem işyerinde hem evde çok yoğun ve yorucu bi haftaydı gelemedim kuzumNerelerdesin sen canım
Bazı bebekler sevmiyor canım sallanmayı maalesef
Temizlik aşkında paw gibi ol
Ya bile bile bı de öptü mi insaf yaKaynanama gittik dogum gunu varmis canim. Komsularini da cagirmis biri de temasli miymis kadin üstüme atladi öptü sarildi. Sonra da muhabbet arasinda gülerek anlatiyo arkadasimla temasliyim pozitif cikti onu karantinaya aldilar diye. Ben gulcek bisey bulamadim ama.
Bi pozitif cikiyim sorcam o kaynanama . Daha hala yatıya kalin diyo. Geldigime dua et sen şu dönemde
Gardenya off miiisssssAçelyaya bayılırııımmgardenya da seversin sen mis gibi de kokar gardenya
Neden sürekli bitleniyoar ya benimki de öyle oluyo heoBalkonu ve mutfağı süpürdüm
Cam önlerini aldım
Çiçekleri suladım kalonşo bitlenmiş budadım
Oğlanda yardım etti süpürmeye
Büyük bi duşkabin var oraya girişiyorum şimdi siyahlıklar olmuş
Çok nazlı gardenya malesef ama yerini sevince güzel büyüyoYa bile bile bı de öptü mi insaf yahangi birini sayayım elle tutulur bı tarafı kalmamış, inşallah bulasmamistir bağışıklık güçlendirmeye dikkat edin bugunlerde
Gardenya off miiisssssyıllar önce almıştım kokusuna bayılıp ama yaşamadı
Ben bi ilaç aldım o ilaçtan sonra bida olmadı ilacın adını bilmiyorum da görselini atabiliriimNeden sürekli bitleniyoar ya benimki de öyle oluyo heo
Niye geliyorlar ya korona edecekler seniHem işyerinde hem evde çok yoğun ve yorucu bi haftaydı gelemedim kuzumyasaklar kalkmaya başladı diye işyerinden arkadaşlar evi hayırlamaya geldi resmen üstümden tır geçti
Yok kuzum herkes temiz .her hafta test yaptırıyoruz,daha dün yaptırdık hepimiz negatifiz şükürNiye geliyorlar ya korona edecekler seni
Kolay gelsin canım
İyi bari canım için rahat olursunYok kuzum herkes temiz .her hafta test yaptırıyoruz,daha dün yaptırdık hepimiz negatifiz şükür
Testsiz adamı eve sokmam valla gelemezİyi bari canım için rahat olursun
Zalimin gizi sevmemiş o zaman yeriniÇok nazlı gardenya malesef ama yerini sevince güzel büyüyo
Sana zahmet atsana bakayım canim,ben onleyemedim bı turlu.o yüzden çoğaltmaya korkuyorum, hep sardunya evBen bi ilaç aldım o ilaçtan sonra bida olmadı ilacın adını bilmiyorum da görselini atabiliriim
Mutfağı topladım ama sonra tavuk suyu çorba yaptım bu saatte yine dağıldıDikkat dikattttt
Mutfaklar toplu muuu,çamaşırlar katlı mııı
Böööö derim karışmam
Ayrıca benim dondurucu da bakliyat bitmiş,şimdi ıslatıp yarın koyucam dondurucuya,Ramazan da elimin altında olsun.Buğday da bitmiş onu da haşlayıp atıcam.Yapmak isteyene fikir olsun
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
İnşaallah uyusun da minnakMutfağı topladım ama sonra tavuk suyu çorba yaptım bu saatte yine dağıldıkız uyusun inş toplarım
Dikkat dikattttt
Mutfaklar toplu muuu,çamaşırlar katlı mııı
Böööö derim karışmam
Ayrıca benim dondurucu da bakliyat bitmiş,şimdi ıslatıp yarın koyucam dondurucuya,Ramazan da elimin altında olsun.Buğday da bitmiş onu da haşlayıp atıcam.Yapmak isteyene fikir olsun
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit