Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nerelerdesin sen canım

Bazı bebekler sevmiyor canım sallanmayı maalesef

Temizlik aşkında paw gibi ol
Hem işyerinde hem evde çok yoğun ve yorucu bi haftaydı gelemedim kuzumyasaklar kalkmaya başladı diye işyerinden arkadaşlar evi hayırlamaya geldi resmen üstümden tır geçti

Ya bile bile bı de öptü mi insaf ya hangi birini sayayım elle tutulur bı tarafı kalmamış, inşallah bulasmamistir bağışıklık güçlendirmeye dikkat edin bugunlerde
Açelyaya bayılırııımm gardenya da seversin sen mis gibi de kokar gardenya
Gardenya off miiisssss yıllar önce almıştım kokusuna bayılıp ama yaşamadı

Neden sürekli bitleniyoar ya benimki de öyle oluyo heo

Çok nazlı gardenya malesef ama yerini sevince güzel büyüyo

Yaptıklarıma ek

2 makine çamaşır yıkadım astım
Boyamaya niyetlendiğim odaya giriştim ilk katını boyadım az dinleniyim ikinci katını boyicam
Banyoyu dip bucak temizledim
Lavabo küvet ovaladım
Aynayı kapıyı dolapları sildim

bugün pertim gibi bide mutfağı toplasam kafi

Ödevleri yapamadim bu saatten sonra da yapmam galiba zaten yarin cam silcem inşallah bol enerji topluyum
Yaptiklarim;
Yemek yaptim
Ders calistim
Bulasik makinesini yerlestirdim
Mutfagi toparladim
Tadilat oldu onun pisligini temizledim

Derse devam edicem sanirim sporu da yapamicam. Onun disinda yemekten sonra mutfagi toplayamadım onu toplucam

Çok nazlı gardenya malesef ama yerini sevince güzel büyüyo
Zalimin gizi sevmemiş o zaman yerini teee Erzurum'da idi,hey gidi günler hey..
Ben bi ilaç aldım o ilaçtan sonra bida olmadı ilacın adını bilmiyorum da görselini atabiliriim
Sana zahmet atsana bakayım canim,ben onleyemedim bı turlu.o yüzden çoğaltmaya korkuyorum, hep sardunya ev

Hatta bugün şöyle bir foto çekmiştim pawlover hadi kahveye gelin kızlar,işler bitti diyecektim ama oğlum elinden bardak düşürüp her yer cam olunca kahve de yalan oldu foto da.

Eklentiler

• IMG_20210410_141418.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210410_141315.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 26
Dikkat dikattttt
Mutfaklar toplu muuu,çamaşırlar katlı mııı
Böööö derim karışmam

Ayrıca benim dondurucu da bakliyat bitmiş,şimdi ıslatıp yarın koyucam dondurucuya,Ramazan da elimin altında olsun.Buğday da bitmiş onu da haşlayıp atıcam.Yapmak isteyene fikir olsun

kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen

Mutfağı topladım ama sonra tavuk suyu çorba yaptım bu saatte yine dağıldı kız uyusun inş toplarım

Çiz beni toplu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…