- 13 Ağustos 2024
- 1.130
- 1.509
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet demir eksikliği var bende deKansızlık mı var acaba , bnde demir eksikliği var ondan elim ayağım üşüyor
Onu soracaktım naptın canım kan verdin miDoktor bile testin doğruluğundan şüphe eder oldu sık sık enfeksiyon olunca
İnşallah fayda ederDeneyeceğim dut kurusunu inşallah teşekkür ederim
Ben bolca su tuketiyorum 2,5 -3 lt ama faydası olmuyor geçmiyor
Merhaba. Sizin süreç nasıl gidiyor? Ben iyice stres oldumDoktor bile testin doğruluğundan şüphe eder oldu sık sık enfeksiyon olunca
Cumartesi tekrar kan verecem ama benim umudum yok artk umursamıyorum Allah hayırlısını versin inşallah ne diyeyimOnu soracaktım naptın canım kan verdin mi
Hangi konuda ? Tüp bebk tedavisini soruyorsunuz?Merhaba. Sizin süreç nasıl gidiyor? Ben iyice stres oldum
Anlatmakla olmaz yaşayıp görücen artıkAy eltim yok henüz nasıl olacak acaba
İyilerle karşılaştırsın Allah insallahAnlatmakla olmaz yaşayıp görücen artık
5 ay ara ile evlendik. 21 yıllık iki eltiyiz çok şükür bu zamana kadar bir sıkıntımız olmadı bizim
Geçmiş olsun. Spor yapmayı bende cok istiyorum ama gün sonu o kadar yorgun oluyorum ki canım hiç istemiyoSelam kızlar
Dün gelemedim, ehliyet yenileme işlemlerini yaptırdım. Çarşıya uğradım, alışveriş derken akşam oldu. Eşim de göreve gitmişti geç geldi, yolda yemiş ben de yeşil fasülye vardı bir önceki günden onu yedim yemek derdim de yoktu
Bugün de diyetisyen kontrolüm vardı, ay okadar uymama rağmen sadece 500 gram vermişim şaka gibi... Neyse ki hepsi yağdan ve bacaktan gitmiş. Bu hafta biraz da spor ekleyeceğim.
Bugün yatış günüm, hastayım burnum akıyor halsizim. Çocuktan ve eşimden sonra bana geçiyor.
Tüm kış birimizde bitiyor ötekimizde başlıyor mübarek
Senin gibi eltim olsaydı bi ömür mutlu geçinirdim ablaAnlatmakla olmaz yaşayıp görücen artık
5 ay ara ile evlendik. 21 yıllık iki eltiyiz çok şükür bu zamana kadar bir sıkıntımız olmadı bizim
Kesinlikle katılıyorumSenin gibi eltim olsaydı bi ömür mutlu geçinirdim abla
Aminnn canım cümlemiziİyilerle karşılaştırsın Allah insallah
Canımsın sarıldım kocamanSenin gibi eltim olsaydı bi ömür mutlu geçinirdim abla
Canımsın sarıldım kocamanKesinlikle katılıyorum
İçine havuçda koy servis yaparken de bol limonlu ohhh mis gibi afiyetle şifa olsunSelam kızlar.
Cuma okuması vardı eve yeni geldim. Yemek yapıcam.
Uzun zaman sonra pırasa pişircek çok heyecanlıyım.
Bn hiç pişirmemişimSelam kızlar.
Çok severim bol limon zeytinyaglıSelam kızlar.
Sevmez misinBn hiç pişirmemişim