Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün napmıştım

Yatak topla
Kahvaltı mutfak topla
3 saat yemek yap
Mutfak süpür

Gece alışveriş eşyalarını yerleştirdim kek yaptım mutfağı topladım o sırada kıbrıs dizisine baktım.
Düşmanlarımza sövdüm.
Açelya almıştım onu diktim inş tutar yerini sever.
Sardunya cam güzeli aldım onlar da dikilicek.

Bakım bakım dedim naptım ruşur taşıyla temizledim yüzümü siyah nokta temizliği yaptım o kadar
Açelyaya bayılırııımm 😍 gardenya da seversin sen mis gibi de kokar gardenya 🤩

Ne diyeceğimi bilemedim,Allah faydalı akıl fikir versin senin kv ne pes.Biz çocuklars yapmadık doğum günü ağladı küçük doğum günüme kimse gelmedi bitsin bu virüs diye.Koca kadının doğum günü kutlaması şartmıymış şu günde😡
İnşaallah bulaşmamıştır canım sana üzüldüm:KK43:

İş konusunda hakkında hayırlısı olsun,inşaallah feraha çıkarsın

Bakk en küçük bacım gibi sevirem😍
Negoo, çok teşekkür ederim, inşallah çıkarım artık bilemiyorum neler olacak 😔 her şeyde olduğu gibi elimden geleni yapıp bunda da Allah'a teslim oldum, bir yere varacağız artık.

Ya bir arkadaştan oğlan icin bebek salincagini ödünç aldık belki uyanıkken durur diye ama yok anam, çocuk koltukta dümdüz yatmaktan daha çok hoşlanıyor resmen 😒 işimi yaparken biraz daha rahat ederim dediydim ama hayallerim suya düştü 🙄

Salonda detaylı toz aldım
çiçeklerin yerini değiştirdim
Koltukların sandalyelerin ayaklarını sildim
Detaylı süpürdüm
Peteklerin içlerini süpürgelikleri prizleri sildim
Kuşun kafesini temizledim
Kapıyı sildim
Bide elimle yerleri silip halımı sercem

darısı diğer odalara inşallah 😂

Nerelerdesin sen canım
Negoo, çok teşekkür ederim, inşallah çıkarım artık bilemiyorum neler olacak 😔 her şeyde olduğu gibi elimden geleni yapıp bunda da Allah'a teslim oldum, bir yere varacağız artık.

Ya bir arkadaştan oğlan icin bebek salincagini ödünç aldık belki uyanıkken durur diye ama yok anam, çocuk koltukta dümdüz yatmaktan daha çok hoşlanıyor resmen 😒 işimi yaparken biraz daha rahat ederim dediydim ama hayallerim suya düştü 🙄
Bazı bebekler sevmiyor canım sallanmayı maalesef
Salonda detaylı toz aldım
çiçeklerin yerini değiştirdim
Koltukların sandalyelerin ayaklarını sildim
Detaylı süpürdüm
Peteklerin içlerini süpürgelikleri prizleri sildim
Kuşun kafesini temizledim
Kapıyı sildim
Bide elimle yerleri silip halımı sercem

darısı diğer odalara inşallah 😂
Temizlik aşkında paw gibi ol😍

X