Dünün bilezik kazananlarıBirtekefem @Anka ve arkadaşı
Geçen gün sandalye falan yıkayanBonus a da bilezik takıyorum
Dışardan okuyanlar,sanal gerçek değil
Eki Görüntüle 2821793
Günaydın bonus reis
10 nisan ödevi
Ayrıntılı bir şekilde ev süpürme
Dış kapıyı silme
Ev terliklerini yıkama
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
Benim ki oğlumun görevi gibi görüyor.Onun da dersleri oluyor çoğu zaman, can sıkıntısından dışarı çıkarken alıyorAynen öyle evde bişey yapmaz. Seninkinden farklı olarak çöp atmayı görevi gibi gördüğü için sıkıntı olmuyor
Benimkini ev süpürürken hayal bile edemiyorumÇöpü eline veriyorum da kapının önüne bırakıyordaha çöpü hiç değişmemiştir ama ev süpürüyor artık öğrendi şükür
Bonus kolesterol var ben de. Böbrek usg çekilirken böbrek temiz ama karaciğer yağlanması var biliyor musun dediBabamdayım burda bişeyler yaparım yenecek olan kahvaltının hakkını veririm inş
Bonus kolesterol var ben de. Böbrek usg çekilirken böbrek temiz ama karaciğer yağlanması var biliyor musun dediArama bölümüne karaciğer yağlanması yazınca da sende de olduğunu öğrendim Dahiliye ye git dedi bana. Benim gibi sağlığına dikkat eden birinde nasıl çıktı anlamadım,, Negoo ile bilirsiniz
Canım o kadar cıss çekiyor ki tırsıyorum yapmaya.
Benim ki oğlumun görevi gibi görüyor.Onun da dersleri oluyor çoğu zaman, can sıkıntısından dışarı çıkarken alıyor
Benimkini ev süpürürken hayal bile edemiyorumTemizlik işini kadının görevi olarak gördüğü için yapmıyor Sivas erkağa bizimki zor olanından Bahçede ısırgan otu var, toplanacak büyümüş diyordu. Ben de dün topla da yemeğini yapayım dedim. Başka isteğin var mı dedi kinayeli. Yapılması zor, mantıksız birşey mi istedim senden dedim. Ben de brokoli yaptım, ocağa atınca makas ver de toplayayım ısırgan dedi. Geçti artık brokoli yaptım dedim. Toplasaydı ısırgan yerdi seviyor O an içimden Erol Taş gibi gülmüş olabilirim
Bütün yollar size çıkıyorBebeyim bizi neden başka yerler de arıyosunkorkuyorum kimbilir daha nerelerde çıkarım karşına beni sörç etme
Vaayy meydan okuma ha. Erzurum du Sivastı farketmiyor, geneli böyle erkeklerin.Erzurum erkağa benimki de içten içten bir kazak erkek olma sevdasında fukara.
Ama işte ben Züvaslıyım napacak kaderi.
Dünün bilezik kazananlarıBirtekefem @Anka ve arkadaşı
Geçen gün sandalye falan yıkayanBonus a da bilezik takıyorum
Dışardan okuyanlar,sanal gerçek değil
Eki Görüntüle 2821793
Erzurum erkekleri analarının paşası ve en önemli insan olarak büyüdükleri için herkes öyle görüyor zannediyorlar.Erzurum erkağa benimki de içten içten bir kazak erkek olma sevdasında fukara.
Ama işte ben Züvaslıyım napacak kaderi.
Öyle mi yapmışım haberim yokiğne mi batırdın sen bana
Benimki de öyleydi cınıımm törpüledim ben onuBenim ki oğlumun görevi gibi görüyor.Onun da dersleri oluyor çoğu zaman, can sıkıntısından dışarı çıkarken alıyor
Benimkini ev süpürürken hayal bile edemiyorumTemizlik işini kadının görevi olarak gördüğü için yapmıyor Sivas erkağa bizimki zor olanından Bahçede ısırgan otu var, toplanacak büyümüş diyordu. Ben de dün topla da yemeğini yapayım dedim. Başka isteğin var mı dedi kinayeli. Yapılması zor, mantıksız birşey mi istedim senden dedim. Ben de brokoli yaptım, ocağa atınca makas ver de toplayayım ısırgan dedi. Geçti artık brokoli yaptım dedim. Toplasaydı ısırgan yerdi seviyor O an içimden Erol Taş gibi gülmüş olabilirim
Bilmez miyim çok sağlıklı beslenirsinBonus kolesterol var ben de. Böbrek usg çekilirken böbrek temiz ama karaciğer yağlanması var biliyor musun dediArama bölümüne karaciğer yağlanması yazınca da sende de olduğunu öğrendim Dahiliye ye git dedi bana. Benim gibi sağlığına dikkat eden birinde nasıl çıktı anlamadım,, Negoo ile bilirsiniz
Canım o kadar cıss çekiyor ki tırsıyorum yapmaya.
Tamam canım
Az biraz olabilirŞekerin yemekten sonra birden yükselmiş uyku bastırmış,uyuduktan sonra da füşmüş canın tatlı istemiş.Karbonhidrat ağırlıklı mı yedin yemeği
Yoooo negonun çekirgesiyiz biz yapar mıyım öyle şeySaat 4 ten sonra yatak mı topladın