YaşasınnnnDünün bilezik kazananlarıBirtekefem A Anka ve arkadaşı
Geçen gün sandalye falan yıkayan @Bonus a da bilezik takıyorum
Dışardan okuyanlar,sanal gerçek değil
Eki Görüntüle 2821793
Alman usülü mü olacak yok gız bendensin olmaz öyle şeyYaşasınnnnBana ayrı badime ayrı arkadaşıma ayrı dimi
Birtekefem badimmmm nereye gidiyoruz ben de destek olcam bu sefer hesba
Hep sen hep sen olmaz bu sefer bendenAlman usülü mü olacak yok gız bendensin olmaz öyle şey
Açelyaya bayılırııımmDün napmıştım
Yatak topla
Kahvaltı mutfak topla
3 saat yemek yap
Mutfak süpür
Gece alışveriş eşyalarını yerleştirdim kek yaptım mutfağı topladım o sırada kıbrıs dizisine baktım.
Düşmanlarımza sövdüm.
Açelya almıştım onu diktim inş tutar yerini sever.
Sardunya cam güzeli aldım onlar da dikilicek.
Bakım bakım dedim naptım ruşur taşıyla temizledim yüzümü siyah nokta temizliği yaptım o kadar
Ehe buldum gönüllüHayırlı sabahlar
Kar yağmış buraya
Gidiyorum canlı ders de yok temizlikle kafa dagitayimÖdevleri de aldım
Olur canım saat kaçta gelelimEhe buldum gönüllüsaat tutalım mı birlikte gidip geleliimm
1 buçuk saat çok mu? İkide gelsekOlur canım saat kaçta gelelim
Negoo, çok teşekkür ederim, inşallah çıkarım artık bilemiyorum neler olacakNe diyeceğimi bilemedim,Allah faydalı akıl fikir versin senin kv ne pes.Biz çocuklars yapmadık doğum günü ağladı küçük doğum günüme kimse gelmedi bitsin bu virüs diye.Koca kadının doğum günü kutlaması şartmıymış şu günde
İnşaallah bulaşmamıştır canım sana üzüldüm
İş konusunda hakkında hayırlısı olsun,inşaallah feraha çıkarsın
Bakk en küçük bacım gibi sevirem
Tamam canım ikide görüşürüz1 buçuk saat çok mu? İkide gelsek
Gittiniz mi bende maratona geldiydim neyse arkanızdan başlamış olayım hemen kalkıyomEhe buldum gönüllüsaat tutalım mı birlikte gidip geleliimm
Sabah 7 buçukta ayağa dikilince insanın canı maratonlar çekiyo
Nerelerdesin sen canımGünaydınlar
Bazı bebekler sevmiyor canım sallanmayı maalesefNegoo, çok teşekkür ederim, inşallah çıkarım artık bilemiyorum neler olacakher şeyde olduğu gibi elimden geleni yapıp bunda da Allah'a teslim oldum, bir yere varacağız artık.
Ya bir arkadaştan oğlan icin bebek salincagini ödünç aldık belki uyanıkken durur diye ama yok anam, çocuk koltukta dümdüz yatmaktan daha çok hoşlanıyor resmenişimi yaparken biraz daha rahat ederim dediydim ama hayallerim suya düştü
Temizlik aşkında paw gibi olSalonda detaylı toz aldım
çiçeklerin yerini değiştirdim
Koltukların sandalyelerin ayaklarını sildim
Detaylı süpürdüm
Peteklerin içlerini süpürgelikleri prizleri sildim
Kuşun kafesini temizledim
Kapıyı sildim
Bide elimle yerleri silip halımı sercem
darısı diğer odalara inşallah