- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
Hoşgeldin canımBende katilayim aranıza... Duzeni çok severim, hamilelikten dolayı usengeclik aldı başını gidiyor ,
Heeeee mesajları okudum , kova burcuyum hiçte pasaklı değilim
Hoşgeldin canım
Ahahhahhhh kızım kovaaaa ama çok pasaklı valla
Gecmis olsun canim, rabbim sağlıktan ayirmasinİnşaallah canım, benim küçük oğlum da vardı sıkıntı ameliyat oldu, sünnet de çıktı aradan
Bende teraziyim en kararsizindannnnnO listeyi bana da atar mısın
Bende teraziyim ama hiç senin gibi değilimtemiz evi seviyorum ama temizlik yapmayı sevmiyorum
hoşgeldin :)Bende katilayim aranıza... Duzeni çok severim, hamilelikten dolayı usengeclik aldı başını gidiyor ,
Heeeee mesajları okudum , kova burcuyum hiçte pasaklı değilim
Günaydın tatlım nasılsın. Neden banlandı kiGünaydınn
Efodan mesaj var!!
Günün ödevi :
Duvarlarda örümcek ağı varsa ,elektrikli süpürgeyle almak..
Kendiniz için bişey yapmak..
iyiyim kuzu :)Günaydın tatlım nasılsın. Neden banlandı ki
Canım ilk önce bütün biriktirdikleri gereksiz şeylerden kurtulman lazım... benim kızım da sürekli biriktirir,,, o okuldayken atarım,,, hoşgeldin bu aradaTam da böyle bir motivasyona ihtiyacım var.sagolsun eşim evimizi çok hor kullanıyor.kendi dağıttığını kendisi toplayamiyor.senelerdir biriktikce birikti.o bireysel toplanmasını yapmadığı için yardımcı bir bayan bile alamıyorum temizlik için ve 2 yasi dolmak üzere olan bir oğlum var.bayram sonrası da çalışmaya başlıyorum.cok moralsizim.
Kilo vermek istiyorum bendeeeeee❤❤❤
Tühhhh bende ban yedi diye temizlikten yırttık sanmıştımmmGünaydınn
Efodan mesaj var!!
Günün ödevi :
Duvarlarda örümcek ağı varsa ,elektrikli süpürgeyle almak..
Kendiniz için bişey yapmak..
kaçamazsınız öyle kolayCanım ilk önce bütün biriktirdikleri gereksiz şeylerden kurtulman lazım... benim kızım da sürekli biriktirir,,, o okuldayken atarım,,, hoşgeldin bu arada
Tühhhh bende ban yedi diye temizlikten yırttık sanmıştımmm
varsa temizlicen,yoksa rahatsın amaAynennnnn yaaaaa yakalandık desene
Keşke tarla ot ve çimenle çevrili yerde otursam diyesim geldivarsa temizlicen,yoksa rahatsın ama
benim başımın bitmez derdi örümcekler.
etrafım tarla ot çimen olduğu için sürekli geliyolar.sadece duvar üstlerine değil heryere ağ örüyolar iki günde
Hosbulduk:) teşekkür ederim.malesef hastalık gibi.rahmetli kv de öyleymiş.biktim yemin ederim evde gereksiz ıvır zivirdan.Canım ilk önce bütün biriktirdikleri gereksiz şeylerden kurtulman lazım... benim kızım da sürekli biriktirir,,, o okuldayken atarım,,, hoşgeldin bu arada
Tühhhh bende ban yedi diye temizlikten yırttık sanmıştımmm