Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tam da böyle bir motivasyona ihtiyacım var.sagolsun eşim evimizi çok hor kullanıyor.kendi dağıttığını kendisi toplayamiyor.senelerdir biriktikce birikti.o bireysel toplanmasını yapmadığı için yardımcı bir bayan bile alamıyorum temizlik için ve 2 yasi dolmak üzere olan bir oğlum var.bayram sonrası da çalışmaya başlıyorum.cok moralsizim.

Canım ilk önce bütün biriktirdikleri gereksiz şeylerden kurtulman lazım... benim kızım da sürekli biriktirir,,, o okuldayken atarım,,, hoşgeldin bu arada
Kilo vermek istiyorum bendeeeeee❤❤❤
Günaydınn

Efodan mesaj var!!

Günün ödevi :
Duvarlarda örümcek ağı varsa ,elektrikli süpürgeyle almak..

Kendiniz için bişey yapmak..
Tühhhh bende ban yedi diye temizlikten yırttık sanmıştımmm

kaçamazsınız öyle kolay

varsa temizlicen,yoksa rahatsın ama
benim başımın bitmez derdi örümcekler.
etrafım tarla ot çimen olduğu için sürekli geliyolar.sadece duvar üstlerine değil heryere ağ örüyolar iki günde
Keşke tarla ot ve çimenle çevrili yerde otursam diyesim geldi şehir içine bakan 2 balkonum var ve 4. Kat olmasına rağmen tozdan bıktım usandım. Şuan annemdeyim evi orman kenarı,arabalarda nadir geçiyor vallahi nefes aldık, ne toz ne kir miss mis :)

Hosbulduk:) teşekkür ederim.malesef hastalık gibi.rahmetli kv de öyleymiş.biktim yemin ederim evde gereksiz ıvır zivirdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…