hee yaşam alanı olarak güzel de işte börtü böceği olmasa daha güzel olurduKeşke tarla ot ve çimenle çevrili yerde otursam diyesim geldişehir içine bakan 2 balkonum var ve 4. Kat olmasına rağmen tozdan bıktım usandım. Şuan annemdeyim evi orman kenarı,arabalarda nadir geçiyor vallahi nefes aldık, ne toz ne kir miss mis :)
Toz mezarda da yakamızı bırakmayacak sanırımhee yaşam alanı olarak güzel de işte börtü böceği olmasa daha güzel olurduama burda da çok toz oluyo rüzgar olduğu için.bi gün toz alma adını yazabiliyosun sehpaya
yaz yaz sen,biz de çene çalıyoz bu bahaneyle işteKaç gündür anca kahvaltı,yatak ve ev topluyprum sadece.. arada çamaşır ve günlük süpürgeyle evin tozunu alıyorum. Oyüzden pek yazmıyorum kızlar, ama takipteyim.
aminToz mezarda da yakamızı bırakmayacak sanırımneyse Allah can sağlığı versin yapacağız artık bir şekilde :)
Bir ara gidip evi temizleyip eşimle yeniden dönmeği bile düşündüm inanırmısın? Boş oturmaya alışamıyorum ve tembellik basıyor iyiceyaz yaz sen,biz de çene çalıyoz bu bahaneyle işte
Küçük bebek yoksa sorun olmaz. Benim emekleyen,her deliğe dalan oğlum var yoksa salıcam çayıraaminben haftada bi toz alıyorum artık nasıl olsa gene tozlanıyo
Ayyyyyyy hiç bana göre değil ben gereksiz olan herşeyi atarımHosbulduk:) teşekkür ederim.malesef hastalık gibi.rahmetli kv de öyleymiş.biktim yemin ederim evde gereksiz ıvır zivirdan.
yaa tembellik çok kötü ya bi kere alıştın mı hep amaaan nolcak boşver diyo insanBir ara gidip evi temizleyip eşimle yeniden dönmeği bile düşündüm inanırmısın? Boş oturmaya alışamıyorum ve tembellik basıyor iyice
Yok canım bide öyle örümcek olmuyorvarsa temizlicen,yoksa rahatsın ama
benim başımın bitmez derdi örümcekler.
etrafım tarla ot çimen olduğu için sürekli geliyolar.sadece duvar üstlerine değil heryere ağ örüyolar iki günde
Neyse canım sosyal faaliyette önemlşBirazdan arkadaş gelicekmiş ,bana gidelim dedi.oysa ne çok iş yapcaktım bugüngitti güzelim planlarım
sizin bebeleriniz var benim yokKüçük bebek yoksa sorun olmaz. Benim emekleyen,her deliğe dalan oğlum var yoksa salıcam çayıraNego duymasın
Ay hiç sorma canım.bende Bahçeli evde oturuyorum.bıktımmmmmmmm valla.ağ temizlemek ten. Her yere geliyorlar.herkesin parkeleri kirlenir benim duvarlarvarsa temizlicen,yoksa rahatsın ama
benim başımın bitmez derdi örümcekler.
etrafım tarla ot çimen olduğu için sürekli geliyolar.sadece duvar üstlerine değil heryere ağ örüyolar iki günde
Neyse canım sosyal faaliyette önemlş
Ay hiç sorma canım.bende Bahçeli evde oturuyorum.bıktımmmmmmmm valla.ağ temizlemek ten. Her yere geliyorlar.herkesin parkeleri kirlenir benim duvarlar
bizde doluYok canım bide öyle örümcek olmuyor