Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah kalktım eşim süt almaya gitmişti.kahvaltı hazırladım.sonra mutfaģıhallettim. Ocağı sildim.ćamaşır topladım. Tekrar Serdim. 2mak.çamaşır katladım.sütü pişirdim birazdan mayalicam.yatakları ve ortalığı topladım.sofraları çırptım.namaz kıldım.dün akşam fasulye temizlemiştîm. Birazdan onu pişirecem.

Yiğenimin doğum gününe gidicem ağzını burnunu bi yiyip gelicem.
Buraya taşındığımın senesi geldi evi temizlediğimiz gece doğmuştu

Akşamda bi yere gidecük cumartesi aktivitesi olarak resitallere falan gitmeyi beklemiyodum zaten

yiğeninin ağzını burnunu yemekle kalırsın da pasta kurabiye masasına ilişmezsin inşallah

Aynen aynen.viladayı alıp örümcek ağına çıktığım halde geçen koltukta uzanırken tavandan bi ağ düştü yüzüme. Yani kendimi bilmesem bu ev temizlenmiyor mu derim.baş belası ya

peki bunları her gün mü yapıyorsun canım.mesela her gün evi muhakkak süpürüp silip,sonrada WC banyo falan yıkıyor Musun? Soru sordum ama banlanmışsın
merhaba canım Allah’a şükür büyüdü 10 aylık oldu 11 inci ayın içindeyiz.buğday ve bakliyat alerjileri geçti ama süt alerjimiz hala devam ediyor
Yeni gelenler hoşgelmiş

CocoChanelmademoiselle

@Psikolojik Deliii sen gebe halinle nasıl ayak uydurcan burdaki çılgınlara :)

Nego ban yimişin yavri allah kurtarsın. Ben sana hak verdim :))
hoşbuldum çiçeğim

Aynen aynen.viladayı alıp örümcek ağına çıktığım halde geçen koltukta uzanırken tavandan bi ağ düştü yüzüme. Yani kendimi bilmesem bu ev temizlenmiyor mu derim.baş belası ya
bitmiyolar da anam.makineye çekiyom çekiyom ertesi gün başkası gelmiş.bitmeyen kan davası gibi

Ben de yazayım bari:
Mutfak balkonunu toparladım süpürdüm yıkadım
Mutfağı süpürdüm sildim
Oturma odasında oyuncakları topladım,süpürdüm sildim ,holü sildim
Çamaşırlıktaki kuruyanlari topladım
Dün de salonun balkonunu süpürüp silmiştim.yikamak ne mümkün.bir tane 3 kapaklı dolap,bir tane bambu koltuk takımı ve sehpa takımı.nefrettttt çünkü ben evlenmeden önce varmış isteğim dışında tutuluyor
Bu arada Çarşamba günü yazliktan döndük 2- 3 günde orada temizlik geçmişim var.

Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…