örümcekler dedirtiyo amaBen evi örümceklenmiş dedirtmem ulan
Ben evi örümceklenmiş dedirtmem ulan
yiğeninin ağzını burnunu yemekle kalırsın da pasta kurabiye masasına ilişmezsin inşallahYiğenimin doğum gününe gidicem ağzını burnunu bi yiyip gelicem.
Buraya taşındığımın senesi geldi evi temizlediğimiz gece doğmuştu
Akşamda bi yere gidecük cumartesi aktivitesi olarak resitallere falan gitmeyi beklemiyodum zaten
mannakÖdevi yaptık dersek herşey ortaya çıkar haftaiçi yine gideri var da haftasonu kaldıramam bunu
Aynen aynen.viladayı alıp örümcek ağına çıktığım halde geçen koltukta uzanırken tavandan bi ağ düştü yüzüme. Yani kendimi bilmesem bu ev temizlenmiyor mu derim.baş belası yabeni anlıyosun di mi
ayakkabı içi,ocağın ayağı,kapıların alt tarafı
lavabonun altı.dün temizlik yaptım bak ocağın altına gene ağ yapmış.yeminle biri görse diycekki sen bu evi kaç aydır temizlemiyon
peki bunları her gün mü yapıyorsun canım.mesela her gün evi muhakkak süpürüp silip,sonrada WC banyo falan yıkıyor Musun? Soru sordum ama banlanmışsınAmin
Canım buraya yaptığımız işleri yazıyoruz ya, onları okumak bile motive ediyor okuyanları. Benim belli bir düzenim var, sabah kalkar hemen camı açarım yatak havalanır, hemen düzeltirim, sevmem yatağı açık bırakmayı. Yatak odamda toplanacak kıyafet olmaz çünkü aldığımı yerine koyarım, akşam yatmadan toplarım.
Elimi yüzümü yıkarım, çamaşır makinesini çalıştırırım, çocukların odayı toplarız beraber.
Mutfağa geçer kahvaltı hazırlarım, kahvaltı faslı, eşimi uğurlar çay keyfi yaparım.
Sonra mutfağı topla, evi süpür, wc vs. Akşam yemeğini öğleden önce yaparım çoğunlukla.
Belli bir rutin olunca ev işi zor gelmiyor aslında
merhaba canım Allah’a şükür büyüdü 10 aylık oldu 11 inci ayın içindeyiz.buğday ve bakliyat alerjileri geçti ama süt alerjimiz hala devam ediyorAblammmmmmmmm
Niye kız ablanları mı çekiştiriyon yoksa
Yaaaa kızını merak ettim niki neyyyy
Canım merhaba kızını büyüttün mü alerjisi nasıl oldu????
Ohhhhhh mis misssss ellerine sağlık
Benim eşim de terazi ama çok dağınık
hoşbuldum çiçeğimYeni gelenler hoşgelmiş
CocoChanelmademoiselle
@Psikolojik Deliii sen gebe halinle nasıl ayak uydurcan burdaki çılgınlara :)
Nego ban yimişin yavri allah kurtarsın. Ben sana hak verdim :))
bitmiyolar da anam.makineye çekiyom çekiyom ertesi gün başkası gelmiş.bitmeyen kan davası gibiAynen aynen.viladayı alıp örümcek ağına çıktığım halde geçen koltukta uzanırken tavandan bi ağ düştü yüzüme. Yani kendimi bilmesem bu ev temizlenmiyor mu derim.baş belası ya
ne sandın bebişimCazdamı dinliyodun vış sen hataydan kop sonra işe bak.
Bende rapten zehirlendim rap tuttu beni
ne sandın bebişim
geceye müslümle başlayıp portofinoyla bitirmiş adamım ben
Evde huzursuzluk oluyor...öyle olunca da atamıyor insan kafasına göre.benim bekar evimde gereksiz hicbise yoktuAyyyyyyy hiç bana göre değil ben gereksiz olan herşeyi atarım
Küçükken annemin bir sürü kıyafetlerini altmışlığım var yani
Ben de yazayım bari:Konuyu takibe aldim
Çamaşır katlanacak yeniler asilacak.
Bulaşık makinesi temizlencek
Ütü var yapilacak
Wc yikamak ve evi silme işini sevmiom
Oyuncaklari topladim. Balkonu temzledim.
Supurge tuttum tüm eve.
Mutfağı domestosla temzledim sildim.
HoşgeldinBen de yazayım bari:
Mutfak balkonunu toparladım süpürdüm yıkadım
Mutfağı süpürdüm sildim
Oturma odasında oyuncakları topladım,süpürdüm ,holü sildim
Çamaşırlıktaki kuruyanlari topladım
Dün de salonun balkonunu süpürüp silmiştim.yikamak ne mümkün.bir tane 3 kapaklı dolap,bir tane bambu koltuk takımı ve sehpa takımı.nefrettttt çünkü ben evlenmeden önce varmış isteğim dışında tutuluyor
Bu arada Çarşamba günü yazliktan döndük 2- 3 günde orada temizlik geçmişim var.
HosbuldukHoşgeldin
Katılabilirsin tabiki, hoşgeldinSelammm bende araniza katilabilir miyim. Yeni ev aldik surekli duzenli ve temiz tutmak istiyorum grupla daha mumkun olacak sanirim
Hayırlı olsun bu arada güle güle oturunSelammm bende araniza katilabilir miyim. Yeni ev aldik surekli duzenli ve temiz tutmak istiyorum grupla daha mumkun olacak sanirim