Eline sağlık canım, sayende deyince mutlu oldumBugünkü ödevimi yaptımNego sayende ilaçlar o kadar düzenli oldu ki ödevi sabah görünce dışarıdayken ilaçlar için kutu aldım koydum mis :)
Bende liste yaparım büyük temizlk yapıncaHaftasonu eşim evde olunca temizlik yapamıyorum pazartesi büyük temizlik günüm olacak yarın da rutin sil süpür günüm :) bir de temizlikten önce kendime bir liste yapmayı planlıyorum listedekileri yaptıkça tik atacağım yanına daha çok motive olurum :) :)
Hadi ya eşime bunu söyledim bana güldü eyvah eyvah evdeki eşyalar yandı elinden diye dalga geçiyor benimle :) ben gibi yapan benden başkası da varmış ben de buna sevindim :) :)Bende liste yaparım büyük temizlk yapınca
Misafir geleceği zaman yapacağım yemekleri de yazarım yanına tik atarımHadi ya eşime bunu söyledim bana güldü eyvah eyvah evdeki eşyalar yandı elinden diye dalga geçiyor benimle :) ben gibi yapan benden başkası da varmış ben de buna sevindim :) :)
Terazi :)Ayy canım bendensin :) burcun ne senin yay falan mı :)
Onu anladım zaten.İş iştir maksat liste kabarık dursun
AblammmmmmmmmTanışıyor musunuz siz?
Niye kız ablanları mı çekiştiriyon yoksaNego düşünsene ablamlar burda
Yaaaa kızını merak ettim niki neyyyykız niye şaşırdınız ben ve kızım da burda yız ya
Canım merhaba kızını büyüttün mü alerjisi nasıl oldu????Eflal benim o kadar ihtiyacım olduğu bir konu ki acayip üşengecim kuzum temizliği sevmek istiyorum.yani aylarca pisliğin içinde yatsam itiraz etmem o derece salmışlık boşvermişlik var.keşke her gün düzenli olsam isteğim olsa,bebeğim uyurken ay kalkayımda şu banyoyu temizliyim mutfağı bitireyim diyemiyorum.bu bitmiş insana da bi el uzatın nolur.nasıl bir rutin oluşturmalıyım ki
Ohhhhhh mis misssss ellerine sağlıkBugün ne yaptım
Kahvaltı yapıldı
Yatak toplandı
Balkon yıkandı
Ev süpürüldü
Ev silindi
Evi toparladım
Lavabonun ve klozetin her yeri çamaşır suyuyla ovalandı yıkandı
banyonun aynası yıkandı silindi
Banyo yıkandı
Duş aldım
Banyoyu sildim
Kendime yemek pişirdim yedim
Buzdolbının içini temizledim
Fırının içini dışını temizledim
Dolma yaptım
Oyduğum patlıcan içlerini yarın için kavurdum
Bulaşık yıkadım
Akşam yemeğini yedim şimdi oturuyorum
Bi posta bulaşık daha yıkicam
Ocağı silicem
Vee kapanış
Çekmeceler gene kaldı
Benim eşim de terazi ama çok dağınıkTerazi :)
Yok kuzum ablamlar canım benimAblammmmmmmmm
Niye kız ablanları mı çekiştiriyon yoksa
Yaaaa kızını merak ettim niki neyyyy
Canım merhaba kızını büyüttün mü alerjisi nasıl oldu????
Ohhhhhh mis misssss ellerine sağlık
Benim eşim de terazi ama çok dağınık
Benim büyük kız kovaaaaa tam bi pasaklıYok kuzum ablamlar canım benim
Eşim başak güya düzenli olurlar değil mi ama tam tersi
Eltimin biri kova ve evet çok pasaklıBenim büyük kız kovaaaaa tam bi pasaklı
Küçük de Başak umudum ondaydı ama şimdi sen öyle deyince korktum
Eflal benim o kadar ihtiyacım olduğu bir konu ki acayip üşengecim kuzum temizliği sevmek istiyorum.yani aylarca pisliğin içinde yatsam itiraz etmem o derece salmışlık boşvermişlik var.keşke her gün düzenli olsam isteğim olsa,bebeğim uyurken ay kalkayımda şu banyoyu temizliyim mutfağı bitireyim diyemiyorum.bu bitmiş insana da bi el
Düzenimuz aynıAmin
Canım buraya yaptığımız işleri yazıyoruz ya, onları okumak bile motive ediyor okuyanları. Benim belli bir düzenim var, sabah kalkar hemen camı açarım yatak havalanır, hemen düzeltirim, sevmem yatağı açık bırakmayı. Yatak odamda toplanacak kıyafet olmaz çünkü aldığımı yerine koyarım, akşam yatmadan toplarım.
Elimi yüzümü yıkarım, çamaşır makinesini çalıştırırım, çocukların odayı toplarız beraber.
Mutfağa geçer kahvaltı hazırlarım, kahvaltı faslı, eşimi uğurlar çay keyfi yaparım.
Sonra mutfağı topla, evi süpür, wc vs. Akşam yemeğini öğleden önce yaparım çoğunlukla.
Belli bir rutin olunca ev işi zor gelmiyor aslında
Benim bu ödevler baya birikti sinifta kalicam galiba2 Ağustos Ödevi :
İlaç koyduğunuz yeri düzenlemek, yani tarihi geçmiş vs ilaçları atmak.
Nego
@malii
@Bonus
Skyler White
Limonsuzzcay
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
O1deren87
@D e f n e
@Kubdef
Dışarı insanı çok yoruyor. İyi yapmışsın şikayet etmekle, rahatsızlığı önemli değildir inşaallah.Benim bu ödevler baya birikti sinifta kalicam galiba
Hastaneye gittik dr yok randevu iptal haber verende yok cok şükürhasta haklarina gittim şikayeti caktim ciktim
Sonra da bayram alışverişi cocuklara dün kendime yapmıştım.
Kahvalti, aksam yemeği dışarda olunca ev temiz kaldı
Simdi balkonda ki çamaşırları topladim katladım, diğerlerini asicam dışarısı acaip sicakti kiyaferleri direk makine attim.
Ayaklarımın alti yanıyor cok yürüdüm
Yarin insallah eve bi girişirim, ilaçların olduğu yer az once gözüme batmisti bi zaten
Hemde nasıl sicak ve nem insani yoruyor.Dışarı insanı çok yoruyor. İyi yapmışsın şikayet etmekle, rahatsızlığı önemli değildir inşaallah.
Bayramlık mıay benim de almam lazım
İnşaallah canım, benim küçük oğlum da vardı sıkıntı ameliyat oldu, sünnet de çıktı aradanHemde nasıl sicak ve nem insani yoruyor.
Sunnet ve ayni bölgede olan bi sıkıntısı var oğlumun bakalim insallah iyilesir Allah razi olsun canim
Rabbim saglikla giymeyi nasip etsin hepimize
O listeyi bana da atar mısınBende liste yaparım büyük temizlk yapınca
Bende teraziyim ama hiç senin gibi değilimTerazi :)