Düzenli Evimiz & Hayatımız

Haftasonu eşim evde olunca temizlik yapamıyorum pazartesi büyük temizlik günüm olacak yarın da rutin sil süpür günüm :) bir de temizlikten önce kendime bir liste yapmayı planlıyorum listedekileri yaptıkça tik atacağım yanına daha çok motive olurum :) :)

Bende liste yaparım büyük temizlk yapınca

Hadi ya eşime bunu söyledim bana güldü eyvah eyvah evdeki eşyalar yandı elinden diye dalga geçiyor benimle :) ben gibi yapan benden başkası da varmış ben de buna sevindim :) :)
Misafir geleceği zaman yapacağım yemekleri de yazarım yanına tik atarım

Tanışıyor musunuz siz?
Ablammmmmmmmm
Nego düşünsene ablamlar burda
Niye kız ablanları mı çekiştiriyon yoksa
kız niye şaşırdınız ben ve kızım da burda yız ya
Yaaaa kızını merak ettim niki neyyyy
Canım merhaba kızını büyüttün mü alerjisi nasıl oldu????
Ohhhhhh mis misssss ellerine sağlık
Benim eşim de terazi ama çok dağınık

Yok kuzum ablamlar canım benim
Eşim başak güya düzenli olurlar değil mi ama tam tersi

Benim büyük kız kovaaaaa tam bi pasaklı
Küçük de Başak umudum ondaydı ama şimdi sen öyle deyince korktum
Eltimin biri kova ve evet çok pasaklı
Umudunu yitirme benim yükselen başak, bence eşimin yükselen de en ağır dağınık burç hangisiyse o

Düzenimuz aynı

Benim bu ödevler baya birikti sinifta kalicam galiba
Hastaneye gittik dr yok randevu iptal haber verende yok cok şükür hasta haklarina gittim şikayeti caktim ciktim
Sonra da bayram alışverişi cocuklara dün kendime yapmıştım.
Kahvalti, aksam yemeği dışarda olunca ev temiz kaldı
Simdi balkonda ki çamaşırları topladim katladım, diğerlerini asicam dışarısı acaip sicakti kiyaferleri direk makine attim.

Ayaklarımın alti yanıyor cok yürüdüm

Yarin insallah eve bi girişirim, ilaçların olduğu yer az once gözüme batmisti bi zaten

Dışarı insanı çok yoruyor. İyi yapmışsın şikayet etmekle, rahatsızlığı önemli değildir inşaallah.
Bayramlık mı ay benim de almam lazım

Dışarı insanı çok yoruyor. İyi yapmışsın şikayet etmekle, rahatsızlığı önemli değildir inşaallah.
Bayramlık mı ay benim de almam lazım
Hemde nasıl sicak ve nem insani yoruyor.
Sunnet ve ayni bölgede olan bi sıkıntısı var oğlumun bakalim insallah iyilesir Allah razi olsun canim
Rabbim saglikla giymeyi nasip etsin hepimize

Hemde nasıl sicak ve nem insani yoruyor.
Sunnet ve ayni bölgede olan bi sıkıntısı var oğlumun bakalim insallah iyilesir Allah razi olsun canim
Rabbim saglikla giymeyi nasip etsin hepimize
İnşaallah canım, benim küçük oğlum da vardı sıkıntı ameliyat oldu, sünnet de çıktı aradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…